Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tarien

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak by to nie był gotowiec który padnie tak szybko jak powstał to może bym zagrał dno !

Pliki zostały legalnie odkupione i naprawione, a Ty nam rzucasz jakimś gotowcem. Poza tym jesteś jasnowidzem? Nie rzucaj mięsem, to nie MasterChief...

Opublikowano

Bardzo podoba mi się ten system dropnienia eq :) Mam małe pytanie, mianowicie planujecie jakieś aktualizacje gdy określona ilość osób wbije 150lv ?

Opublikowano

Bardzo podoba mi się ten system dropnienia eq :) Mam małe pytanie, mianowicie planujecie jakieś aktualizacje gdy określona ilość osób wbije 150lv ?

Tak, jak najbardziej.

Opublikowano

Dzisiaj rozkręca się reklama, coraz więcej youtuberów zaczyna nas reklamować i nie tylko - niedługo zobaczycie reklamę na metin2mod a także metin2list, również na fanpage'ach na facebooku. Client prawdopodobnie pojawi się jutro.

Opublikowano

No No Fajnie to wygląda ,Polecam Czekamy na Start :) ,Powodzenia wam życze żeby to wypaliło ,bo nie ma gdzie grac ;(

Pomocnik
Opublikowano

Playstation 3 ? ahahha juz widzialem kilka "NASCIE" serwerow z podobnymi nagrodami, jak sie to konczylo ?

Serwery padaly na suty, a ich wlascicielem byl Santriel swietej pamieci.

Opublikowano

Playstation 3 ? ahahha juz widzialem kilka "NASCIE" serwerow z podobnymi nagrodami, jak sie to konczylo ?

Serwery padaly na suty, a ich wlascicielem byl Santriel swietej pamieci.

Nie patrz na nas przez pryzmat innych serwerów.

Opublikowano

Mam nadzieje ze to nie kolejny serwer na ktorym bedzie wszystko w is (zbroje,broni itd) tylko mam nadzieje ze beda w nim np rekawice,stroje,wierzchowce itd

Opublikowano

Azprime, kolejny serwer. Szalejesz chłopie:)

Pozdrawiam.

Azprime robił im tylko grafikę, a Krzywy ja zakodowal.

Polecam, powodzenia z serwerem.

Opublikowano

Naprawdę lasek na Szamana użyliście dla Sury? :O

95is.pngo1su.png

To nie są laski dla szamana, modeler który robił te sety był ułomny i te bronie zrobił dla sury.

0LsM05U.png

Opublikowano

Set trzeba było dopasować, a akurat nam się spodoba, przynajmniej się jakoś wyróżnia. Clienta już wrzucamy.

Opublikowano

Szczerze mówiąc to zainteresowanie serwerem zerowe.

Clienta to uploadujecie od wczoraj, tsa robicie "powoli" i skończycie go chyba za tydzień, a nie wiem co tam jest do robienia, o forum nie wspomnę.

Graczy dużo na serwerze nie będzie jeżeli będziecie dalej traktować wszystko jak teraz, oczywiście o ile wystartujecie bo póki co się na to nie zapowiada.

Opublikowano

Szczerze mówiąc to zainteresowanie serwerem zerowe.

Clienta to uploadujecie od wczoraj, tsa robicie "powoli" i skończycie go chyba za tydzień, a nie wiem co tam jest do robienia, o forum nie wspomnę.

Graczy dużo na serwerze nie będzie jeżeli będziecie dalej traktować wszystko jak teraz, oczywiście o ile wystartujecie bo póki co się na to nie zapowiada.

Może się tak wydawać, niektóre rzeczy są po prostu niezależne od nas.

DODAJ SCAN WŁASNYM ANTYVIRUSEM 

Client.

Opublikowano

Nie wydawać tylko tak jest, zapowiadacie coś od paru/parunastu godzin, a tego nie dotrzymujecie, jak dalej tak będziecie robić i jak my (gracze) mamy to rozumieć to dzisiaj na pewno nie wystartujecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...