Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Travica.pl

#Tony

Ankieta  

231 użytkowników zagłosowało

1. 1. 6/7 Bon?

• Oczywiście, że nie
    • Tak - Bez bonów na klasy
  2. 2. Pobrałeś już klienta?

3. 3. Czy wartośc Bonów jest dobra?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klient Gry Dostępny!

Znajdziesz go na głównej stronie serwera Travica.

travica.pl
xxx

Rejestracja Dostępna!

Zapraszamy do przygotowywania się do serwera

Widzę skan do tego pliku.

727881401622271220780.jpeg
  • Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe. Ladne bronie, duzo rzeczy ale czy nie za duzo mysle ze moze byc wiele bugow ;/

Żyj dla siebie, nie patrz na innych co o Tobie mówią :) 

oj12ja.jpg

Opublikowano

Witam. No serwer zapowiada się ciekawie, tylko właśnie zależy ile osób się na niego kusi, bo dużo serwerów startuje 14 więc zależy też od tego czy wystartujecie punktualnie. Ja napewno zagram, przyciągła mnie ta prezka i dużo nowości, ale mam kilka pytań tak więc:
1. Czy doładowanie monet będzie tylko przez sms? Bo lepiej wychodzi zawsze przez przelew.
2. Czy na mapy 90+ trzeba będzie mieć przepustke?
3. Czy bossy takie jak Wiedźma czy tej Generał i inne, będzie skrócony czas ich respu? (jeśli tak to co ile będą się respić)
4. czy Np. Metki w red lesie będą podowojone respem? co ile będzie zrzut?
5. Gdzie dropi ozdobny diament?
6. Czy na mapach 90+ są też bossy i metki?

7. Czy od samego początku jest jakiś event walentynkowy? (jaki?)
8. Tabela bonosów?

Czekam na odpowiedzi ;) pzdr.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ciekawe. Ladne bronie, duzo rzeczy ale czy nie za duzo mysle ze moze byc wiele bugow ;/

Bugi są będą i pozostaną na każdych privach nie ma serwera bez bugów i ogólnie plików bez bugów !

mogę prosić o pomoc ? http://iv.pl/images/34737274931343859714.png

3x pobierałem klienta i dalej to samo ...

To nie zależy od tego ile razy pobierzesz tylko wpisz nazwę tego pliku "d3dx9_26.dll" w google  ściągnij i wrzuć do clienta 

Dzięki z góry ... Za like ; )

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

@Jojo1704 Music pobrać to: http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=34429

@Rother™ Myślę, że nie musisz się martwić :)

1. Czy doładowanie monet będzie tylko przez sms? Bo lepiej wychodzi zawsze przez przelew. Tak jest możliwość przelewów. Za chwilę dodam na stronę główna. PayPal tez bedzie mozliwy.
2. Czy na mapy 90+ trzeba będzie mieć przepustke? Nie trzeba, ale jest V4 do którego trzeba mieć przepustkę. Tylko opłaty i tak dalej.
3. Czy bossy takie jak Wiedźma czy tej Generał i inne, będzie skrócony czas ich respu? (jeśli tak to co ile będą się respić). Mamy włączone 5 Channeli. O Bossa nie jest trudno :)
4. czy Np. Metki w red lesie będą podowojone respem? co ile będzie zrzut?. W lasach resp metków jest krótszy ( o dwa razy )
5. Gdzie dropi ozdobny diament?
Można go zdobyć z Item-Shopu
6. Czy na mapach 90+ są też bossy i metki? Oczywiście, że tak. Metin Wokulskiego/ Metin Lalki i tak dalej. Wiele innych bossów

7. Czy od samego początku jest jakiś event walentynkowy? (jaki?) Tajemnica
8. Tabela bonosów? Dodałem Tabele, ale popełniłem kilka błędów graficznych przez to wprowadziłem kilka osób w błąd. Nie masz co się martwić o Tabele. Może jeszcze ją udostępnie. :)

sygna.png

Opublikowano

Trochę inne. Większe :) Mamy więcej poziomów. + Kolejny poziom z Kowalami (trzy na raz) + 75 musi mieć.

sygna.png

Opublikowano

Trochę inne. Większe :) Mamy więcej poziomów. + Kolejny poziom z Kowalami (trzy na raz) + 75 musi mieć.

Kozacko dobry projekt wpadnę na serwer z ekipą i zrobimy rozpierdol 

Tavico nadchodzę ;) ...

@Jojo1704 Music pobrać to: http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=34429

@Rother™ Myślę, że nie musisz się martwić :)

1. Czy doładowanie monet będzie tylko przez sms? Bo lepiej wychodzi zawsze przez przelew. Tak jest możliwość przelewów. Za chwilę dodam na stronę główna. PayPal tez bedzie mozliwy.

2. Czy na mapy 90+ trzeba będzie mieć przepustke? Nie trzeba, ale jest V4 do którego trzeba mieć przepustkę. Tylko opłaty i tak dalej.

3. Czy bossy takie jak Wiedźma czy tej Generał i inne, będzie skrócony czas ich respu? (jeśli tak to co ile będą się respić). Mamy włączone 5 Channeli. O Bossa nie jest trudno :)

4. czy Np. Metki w red lesie będą podowojone respem? co ile będzie zrzut?. W lasach resp metków jest krótszy ( o dwa razy )

5. Gdzie dropi ozdobny diament? Można go zdobyć z Item-Shopu

6. Czy na mapach 90+ są też bossy i metki? Oczywiście, że tak. Metin Wokulskiego/ Metin Lalki i tak dalej. Wiele innych bossów

7. Czy od samego początku jest jakiś event walentynkowy? (jaki?) Tajemnica

8. Tabela bonosów? Dodałem Tabele, ale popełniłem kilka błędów graficznych przez to wprowadziłem kilka osób w błąd. Nie masz co się martwić o Tabele. Może jeszcze ją udostępnie. :)

Mam pytanie dot. punktu pierwszego dodasz paypal, a czy dodał byś też Pay-Save-Card ? Gdy chciałem kupić paypal nigdzie nie było, ale za to był  PSC tak, że przydało by się to dodać zawsze trochę nam ułatwisz i ty sobie trochę zarobisz  ! 

O której włączycie tsa?

TeamSpeak3 aktywny zapraszam 

ts.mcncc.pl

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Kozacko dobry projekt wpadnę na serwer z ekipą i zrobimy rozpierdol 

Tavico nadchodzę ;) ...

Mam pytanie dot. punktu pierwszego dodasz paypal, a czy dodał byś też Pay-Save-Card ? Gdy chciałem kupić paypal nigdzie nie było, ale za to był  PSC tak, że przydało by się to dodać zawsze trochę nam ułatwisz i ty sobie trochę zarobisz  ! 

TeamSpeak3 aktywny zapraszam 

ts.mcncc.pl

Gdy chciałem kupić paypal 

PAYPAL

Nie wiem co Ci matka dosypuje do obiadu ale na wszelki wypadek zapytaj ja nastepnym razem :D

Wpisz sobie paypal w guglu i sprawdz 1 wynik :)

I mam nadzieje, ze ten serw bedzie dobrym Medium/Easy, oby to nie byl hard bo Gringo tez mial byc Medium a jest/byl hardem.

zhda.png

Opublikowano

Gdy chciałem kupić paypal 

PAYPAL

Nie wiem co Ci matka dosypuje do obiadu ale na wszelki wypadek zapytaj ja nastepnym razem :D

Wpisz sobie paypal w guglu i sprawdz 1 wynik :)

I mam nadzieje, ze ten serw będzie dobrym Medium/Easy, oby to nie był hard bo Gringo tez miał być Medium a jest/był hardem.

Heheheh szkoda mi ciebie ziomek dla twojej wiadomości PAYPAL też są takie doładowania 

1377861838-U1005955.png

Opublikowano

Poczytam o tym i o tym. Spokojne nie spinajcie się. Jak tylko skończę pewną rzecz. Zajmę się tym.

sygna.png

Opublikowano

Dzięki, że przypomniałeś. Mamy już styl będzie zrobiony dla Travicy dziś.

Daj mi jeszcze trochę czasu ogarniam systemy płatności.

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...