Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Travica.pl

#Tony

Ankieta  

231 użytkowników zagłosowało

1. 1. 6/7 Bon?

• Oczywiście, że nie
    • Tak - Bez bonów na klasy
  2. 2. Pobrałeś już klienta?

3. 3. Czy wartośc Bonów jest dobra?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 162
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer polecam w 100% !

Dużo ciekawych rzeczy, administracja się stara, dobry z nią kontakt, wszystko zrobione jak należy i 0 bugów!!!

Zagram i zapraszam!!

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Zagrał bym ale w piątek startuje inny fajny server :(

Ale powodzonka życzę  :D 

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

Jak nie wystartuje to wiesz gdzie przyjść :)

I takie coś mi się podoba , 90% adminów już by oczerniało i mówiło jaki to nie jest zły tamten serwer ;>

Opublikowano

Czemu miałby nie wystartować :) ? Zagram tutaj ze względu na administrację, ma serwery które stoją rok więc myślę problemu ze startem nie będzie. mam nadzieję że nie będzie grało tyle osób co na tavi bo ile tam gra ? 100 ? Jedna reklama jest, będzie więcej ? Może u kamera ? 

Opublikowano

Serwer prezentuje się zajebiście.

Mam tylko nadzieje że serwer będzie bardziej medium niż easy, oraz że nie osiągniemy wszystkiego w kilka dni. 

Wicher spokojnie :) Tak szybko nie wbijesz max lvl i zdobedziesz najlepsze eq :) Moim zdaniem lepiej sobie na nim powoli robić eq/ wbijać lvl oraz wypróbowywać różne atrakcje np. Dungeony :)

I takie coś mi się podoba , 90% adminów już by oczerniało i mówiło jaki to nie jest zły tamten serwer ;>

Reves tutaj administracja zdobywa graczy w sposób prawidłowy bez rzadnych przekretów, chcą pokazać na to ich stać, a nie, że lataja po każdych forach i sie reklamuja :)

Czemu miałby nie wystartować :) ? Zagram tutaj ze względu na administrację, ma serwery które stoją rok więc myślę problemu ze startem nie będzie. mam nadzieję że nie będzie grało tyle osób co na tavi bo ile tam gra ? 100 ? Jedna reklama jest, będzie więcej ? Może u kamera ? 

GEKxPOMPA większość nowych serwerów nie umi wystartować ponieważ opierają się na wygladzie serwera / prezentacji oraz by jak najszybciej wystartować np. dla zarabiania. I własnie wtedy są podatni na DDoss oraz mają jak sie później okazuje dużo bugów i Administracja czasami nie wytrzymuje :) Dlatego miedzy innymi sam polecam tutaj grac :P

Pozdrawiam Jarexs.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Ok, jeszcze takie pytanie będzie zaraz po starcie konkurs na np. gameplay serwera ? Jakby tak nagrało te GP kilkanaście osób to reklama już na yt jest. '

Aha i mam nadzieję że youtuberzy nie bd dostawać po 1k sm za odcinek z serwera bo to nie gra. Taki youtuber wbije raz na tydzień na serwer nagrać odcinek, dostanie sm i osiągnie w dzień tyle co reszta bez is, lub co sami ładowali w tydzień. 

I tak offtopic : Da się zamienić nick na mpc ? :) I gdzie pisać jak chce zmienić? Bo te xPompa gryzie ;] 

Opublikowano

Konkurs na GP Oczywiście będzie.

Co do monet nie musisz się obawiać.

@Zmienić nicku się nie da ( bo jest to zablokowane - bodajże )

sygna.png

Opublikowano

No na pewno serwer przykuje uwagę ludzi bo jak wiadomo ekipa mcncc to jednak sami swoi więc można sie spodziewać mocnego priva, w sumie bezkonkurencyjnego (inne przy tym to gotowiec xD)

Zawitam z ekipą, powodzenia w rozwoju (Też zacznę coś z niego nagrywać dla samej beki xD)

­graphic.png

Opublikowano

Tony nowe zbrojki się robi się ze stalki czy tzw. Szmaragdowych Zbroji ? Jeśli ze Szmaragdowych to gdzie je można dropnąć ?

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Dzieki, a co do petów to będą tylko te co widać na prezentacji, czy bedziesz dodawał np. BaoBao ? Bo na pewno by też przyciągnął troche ludu na serwer :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Pewnie, że tak :) Dodamy Bao-Bao. Od razu wczasie startu możecie zaaktualizować klienta gry.

Dodamy kilka nowych petów i tak dalej :)

sygna.png

Opublikowano

Powiem tak. Serwer miodzio (Chociaż wole hardy), zagram. Ale jak tutaj będzie mało graczy a ludzie bd dalej narzekać "łoo privów fajnych nie ma" to chyba jebne głową w mur ;d

PS. Będzie jakiś event walentynkowy?

­graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...