Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch notes 4.2

doxxx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I po co dajesz po angielsku jak większość nic z tego nie zrozumie a za kilka godzin będzie full polska wersja?

Opublikowano

Kayle teraz otwiera się możliwość pójścia konkretnie jako support, niby się nią dało, ale widać że Riot chciał, by gracze chodzili jednak nią na supporta także. Riven dostała potężnego nerfa na regen HP, ale za to dostała buffa do tarczy, co nie zmienia wiele, bo tarcza i tak trwa krótko. Yasuo dostał nieźle, Ziggs głównie pasyw.

Dodatkowo widać że ilość Mundziaków może się zmniejszyć, według tego patcha rozmiar pola obrażeń tasaka została dosyć mocno zmniejszona, przez co gracze Mundo muszą pewniej rzucać tasakiem. Ogółem, zmiany na +, tylko nie widzę nigdzie zmian u Kassadina (VU jego skilli).

Opublikowano

Kayle teraz otwiera się możliwość pójścia konkretnie jako support, niby się nią dało, ale widać że Riot chciał, by gracze chodzili jednak nią na supporta także. Riven dostała potężnego nerfa na regen HP, ale za to dostała buffa do tarczy, co nie zmienia wiele, bo tarcza i tak trwa krótko. Yasuo dostał nieźle, Ziggs głównie pasyw.

Dodatkowo widać że ilość Mundziaków może się zmniejszyć, według tego patcha rozmiar pola obrażeń tasaka została dosyć mocno zmniejszona, przez co gracze Mundo muszą pewniej rzucać tasakiem. Ogółem, zmiany na +, tylko nie widzę nigdzie zmian u Kassadina (VU jego skilli).

Ja już tasaczek mam opanowany ale i tak na 16 gier rankingowych 4 losty :/, ale to nic nie zmienia oni robią takie nerfy że po nich jeszcze po 3 będą lol... Ja i tak tam czekam na rework Dariusa jak będzie słaby to go oddam :p

Opublikowano

Już jakiś czas widziałem pogłoski o tym patchu, a nawet było wszystko przetłumaczone :D

Ale za ch... nie mogę znaleźć :D

Opublikowano

gragazzzzzzz bez nerfa dalej? bosh ^^^ dodatkowo yasuo zbyt słaby nerf dalej bede mógl nim siebie kerowac do platyny. riven według mnie buff co lepsze dla mnie. i dobze ze ziggs dostał welug mnie sporego nerfa... juz co te 9 sek nei bedzie jebał pól hp ^^^ tylko po 75%^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ gg wp

Opublikowano

Mój main to gragas, ale bez przesady, ta postac jest o wiele za mocna. To znowu bedzie trzeba czekac do nastepnego patcha do nerfa dla niego. Czy opłaca sie kupic yasuo po nerfie?
Renekton tez nie znerfiony?

Opublikowano

Co sądzicie o zmianach Ziggsa? Jako że nim nie gram nie jestem w stanie ocenić co było jego głównym atutem. Kupię go i tak, ale ciekawi mnie czy mogę nim sobie carrować rankedy?

Don't touch me, bitch I'm famous

Opublikowano

Kupilem sobie wczoraj Ziggsa grałem nim pare gier .A teraz nerfa dostał czy ten nerf mocno odczuje poczatkujacy Ziggs ? daje lajki

Opublikowano

Ziggsa tak znerfić...

I już nie będzie mega burstu, tylko gówno z e <3

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano

Przecież ten nerf Ziggsa nie będzie praktycznie odczuwalny.

Mainuje Ziggsa, aktualnie wbiłem nim plat 4.

Jedynie lane pushing został lekko zmieniony, i pasyw w early, w mid game różnica będzie już minimalna, a w late wszystko będzie identycznie..

Więc nerfią mu głównie early, i lekko wave clear z E..

Ja tam żadnej różnicy nie odczuję, i tak gram defensywnie early, więc jakoś na początku za bardzo nie pushuje :)

Opublikowano

Moim zdaniem ciekawe jest to:
W przypadku, gdy pierwszeństwo wyboru uzyska jeden z graczy z duetu, przypadnie ono kapitanowi zespołu. Drugi członek duetu uzyska wówczas pozycję, jaką w drodze losowania otrzymał kapitan.

@Riot PLEASE
5vvsd8.jpg

Opublikowano

Zamniejszenie zasiegu AA Thresha, po chu* ruszaja postacie które nie są zbytnio OP, KhaZix robi zamęt nadal jak i na lini jak i w jungli i jego to nie rusza. Kiedy ma byc ten patch?

Opublikowano

Zamniejszenie zasiegu AA Thresha, po chu* ruszaja postacie które nie są zbytnio OP, KhaZix robi zamęt nadal jak i na lini jak i w jungli i jego to nie rusza. Kiedy ma byc ten patch?

Tak mądralo Thresh jest tak chujowy, że jest w każdym meczu na LCSach. Ahh te brązy na turniejach.

Topic : Dobre nerfy tylko ciekawe kiedy nerf Gragasa. Lubię nim grać bo to mój ulubiony midlaner ale nerfa potrzebuje na ulta (bazówka)

Ciekawe jak to będzie z Xerathem.. pogram kilka meczy i zadecyduje czy oddać do supportu bo go kupiłem w promocji kiedyś za RP.

Opublikowano

Dat nerf Kayle,nie wiem po co kolejny support,niech się biorą z Gragas'a,czy tam Orianne ale nie za mojego archanioła ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...