Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy cie nie było,WSP Rzucił mnie potka i wpadlem do wody i umarlem i niemialem zyc,pozniej mnie ktos uratowal,i user mnie rzucil znow potka i jakis gosciu mnie dobil :)

A przed i po akcji zabiłeś 4 osoby. Dziękuję, dowidzenia :)

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: G4m3RR

Masz Premium (Tak/Nie): Nie

Jesteś Ogarnięty (Tak/Nie): Tak

Poziom Ortografii (0/10): 8-9

Coś o sobie (min. 3 zdania): Mam na imię Konrad. Jestem uczciwym graczem i szanuje innych. Nie używam wulgaryzmów i nie obrażam innych. 

Opublikowano

Nick: MrMaciox

Masz Premium (Tak/Nie): Tak

Poziom Ortografii (0/10): 10

Coś o sobie (min. 3 zdania): Jestem gimbusem to po pierwsze, ale nie takim typowym gibusem, jestem ogarniętym gimbusem xD. Dobra xD, mam na imię Maciek, chciałbym bardzo pograć na tym serwerze, jestem ogarnięty, nie griefuje oraz nie zabijam za nic. Nie jestem kimś który nie umie grać zespołowo, jak zdobędę jakieś eq to początkującym graczom z chęcią pomogę, bardzo podoba mi się mapka serwera, mała wyspa i fajnie. Pomieścimy się na tej wysepce. Także nie bójcie się, nie będziecie mieli griefu z mojej strony, wyzywać nie będę. Jak ktoś zacznie to jego problem, ja wyzywać nie będę publicznie, jak ktoś zacznie to zakończę to od razu na chacie prywatnym. Co do gry, w klocki Minecraftowe gram od wersji 1.0.0, jestem małą wikipedią bo już o Minecraftcie trochę wiem, więc też jak ktoś czegoś nie będzie umiał zrobić to mu z chęcią pomogę. Lol ale się rozpisałem xD miało być coś o sobie 3-zdaniowe, a wyszło CV xD

Z góry dziękuje, chciałbym się dostać na ten serwer, teraz mam ferie więc więcej bym mógł grać :)

Opublikowano

Epic Serwer

Polecam Poprostu

Musisz na nim być, musisz złożyć podanie, takiego ogarniętego serwera nigdy nie znajdziesz.

Serwer wyszedł epicko, fajnie się gra, fajni ludzie, pomocni, ekipa ogarnięta.

Jeżeli Tobie się nudzi to nie czekaj złóż podanie już teraz i poczekaj na odpowiedz admina.

Nie czekaj, napisz ;)

Opublikowano

Nick: Seco

Masz Premium (Tak/Nie): Na tym koncie nie

Jesteś Ogarnięty (Tak/Nie): Chyba... xD

Poziom Ortografii (0/10): 9?

Coś o sobie (min. 3 zdania): Więc tak... jestem przystojny, umięśniony, zajebisty... można dalej wymieniać ale po co :F

Interesuję się informatyką oraz rybactwem.

Na koniec dodam, że nie jest to moja pierwsza ,,kwadratowa masakra" :P

Opublikowano

Nick: Warchammer

Poziom Ortografii (0/10): 9/10

Coś o sobie (min. 3 zdania): Jestem Kuba, dobry budowniczy. Lubię dobre i stanowcze

klepy. Sam mam w budowie serwer PvP , ale muszę wziąć trochę przerwy od budowy :D

Podanie Kumpla

Nick: Minecraft_Voice

Coś o sobie (min. 3 zdania): Jestem mały YouTuberem i szukam serwera do

nagrywania. Mam ponad 100 widzów i chętnie nagram coś z tego serwera, a zarazem zareklamuję serwer.

Jestem osobą często aktywną w grach i nawet dobrze buduję. :p

Opublikowano

Nick: MinecraftMilutuS

Poziom Ortografii (0/10): 9

Coś o sobie (min. 3 zdania):

Siemka mam na imię Jakub.

W wolnych chwilach lubię grać w Minecraft'a oraz Lol'a

Umiem robić serwery do mc oraz pisać skript.

Opublikowano

NA tym serwerze jak wszedłem zobaczyłem kwadrat z dirta na wodzie a do okola budowle graczy -.-

W 1 poście jest zdjęcie mapki, więc nie wiem dlaczego jesteś taki zdziwiony...

Opublikowano

W 1 poście jest zdjęcie mapki, więc nie wiem dlaczego jesteś taki zdziwiony...

Ale tam jest wyspa nie zrobiony kwadrat w world edit. Tak to dla mnie wygląda właśnie.

Opublikowano

Nick: Barbulek

Masz Premium (Tak/Nie): nie 

Jesteś Ogarnięty (Tak/Nie): tak 

Coś o sobie (min. 3 zdania): Jestem Kacper, lubie grać w gry zespołowe, np. piłka nozna , siatkówka. Jestem przyjacielski i miły. Nie kradne , nie grifuje i takie tam xD

Opublikowano

Ktoś Przyjmie te podania ??????

Ps Jeśli chcecie nowy sezon To Polecam zrobić 2 Drużyny (Red i Blue) [tak ja na Kw Masakrze ]

Mogę pomóc jeśli chcecie pomocy piszcie na PW

Opublikowano

Nick: Madziaax 

Jesteś Ogarnięty (Tak/Nie): Phee :P Tak :D

Poziom Ortografii (0/10): 10

Coś o sobie (min. 3 zdania): Jestem ogarnięta i pomocne. Nie griferuje innym domków ani nie okradam bo wiem jakbym się czuła gdyby ten marny los przytrafił się mnię. :)

Opublikowano

Przepraszam że nie poinformowałem ludzi tutaj. Serwer jest teraz przygotowywany na edycję 5, niestety w między czasie musimy znaleźć sponsora. Gdy będę posiadał jakieś informacje na pewno pierwsze pojawią się tu.

Opublikowano

Nick:RedPlayGame

Masz Premium (Tak/Nie):Tak

Jesteś Ogarnięty (Tak/Nie):Tak

Poziom Ortografii (0/10):10

Coś o sobie (min. 3 zdania):Youtube'r z 150 subami , ciekawe aktorskie życie , miły sympatyczny

ZAPRASZAM NA ala'KWADRATOWA MASKRA

Opublikowano

Nick: schizofrenikk

Poziom Ortografii (0/10): 10/10

Coś o sobie (min. 3 zdania): Jestem Maciek, lubię grać w minecraft, bardzo lubię kierunek humanistykyczny, najbardziej język polski, dlatego napisałem, że mam poziom ortografii 10/10 :) 

Serwerowi mogę poświęcić 3 godziny dziennie. Lubie takie serwery, dlatego chce dostać się na ten.

r04p.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...