Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:mieczos

Masz Premium (Tak/Nie):tak

Jesteś Ogarnięty (Tak/Nie):tak

Poziom Ortografii (0/10):5.5

Coś o sobie (min. 3 zdania):umiem wspułpracować.lubie serwery typu km.Ladnie buuje

76561198046924593.png
  • Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszyscy zostali dodani!

@info

Dzisiaj ok. godziny 14 robimy przerwę techniczną, mającą na celu przeniesienie się na nową maszynę.

IP zostanie podane w temacie.

Pozdrawiam.

@down

Jest ts3

./teamspeak   na serwerze :)

@Lex

Dodany

Opublikowano

Nick: Lex

Masz Premium (Tak/Nie): Tak

Jesteś Ogarnięty (Tak/Nie): Tak

Poziom Ortografii (0/10): 9.99/10

Coś o sobie (min. 3 zdania): Interesuje się motoryzacją, bardzo lubie minecraft, jestem osobą która w przyszłości pragnie zostać kucharzem.

Na co dzień jestem ogarnięty nie odbija mi szajba ani nie jestem cholerykiem co jest dużym plusem, chociaż czasami lubie sie zabawić, co oznacza iż nie jestem sztywniakiem.

Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś pytania prosze pisać.

PS: Dajcie wiecej slotów

zu439g.jpg

Opublikowano

Jeśli jeszcze można składać podania to proszę:

Nick: BJayBlue
Masz Premium (Tak/Nie): Nie (ale miałem i zachował mi się skin  :P
Poziom Ortografii (0/10): 9/10
Coś o sobie (min. 3 zdania): Lubię wyzwania Survivalowe. Dość ładnie buduję I jestem przyjacielski co jest raczej zaletą. Jestem Dość ogarnięty, ale nie sztywny. Pozdrawiam 

Pisałem już na PW do głównego administratora, ale nie odpisuje więc i tutaj napiszę :) 

BJayBlue-Kocham%20wszystkie-Dziewczyny%2

Opublikowano

Jeśli jeszcze można składać podania to proszę:

Nick: BJayBlue

Masz Premium (Tak/Nie): Nie (ale miałem i zachował mi się skin  :P

Coś o sobie (min. 3 zdania): Lubię wyzwania Survivalowe. Dość ładnie buduję I jestem przyjacielski co jest raczej zaletą. Jestem Dość ogarnięty, ale nie sztywny. Pozdrawiam 

Pisałem już na PW do głównego administratora, ale nie odpisuje więc i tutaj napiszę :) 

Tobie też premke mojang zablokował?

Opublikowano

Nick:KuLeG

Masz Premium (Tak/Nie):Nie(ale mam zamiar kupic)

Jesteś Ogarnięty (Tak/Nie):Tak

Poziom Ortografii (0/10):7/10

Coś o sobie (min. 3 zdania):Wiec co by tu napisac...Interesuje sie glownie siatkowka oraz innymi sportami.

Szukam serwera aby mozna bylo spokojnie sobie pograc oraz pobudowac .

Znam waszego moderatora user'a z innego serwera ktory mam nadzieje ze przyzna ze nie griffuje oraz nie okradam oraz nie czituje.

PS:Zna ktos jakis launcher przez ktory dzwieki dzialaja?

Opublikowano

Polecam,miło się gra,ogólnie jest fajnie,nie wiem co powiedzieć,pozdrawiam graczy kwadratowej masakry :),LaYuPL Pozdrawia ALL! 

EUNE - 20 LVL - NICK - LAYUPL

EUW - PO WBICIU 30 LVL GRAM TU!

Opublikowano

Nick: SuperEzio

Masz Premium (Tak/Nie): Tak

Coś o sobie (min. 3 zdania): Interesuję się informatyką. Pewnie pomyśleliście już "11 lat ?" Otóż nie jest takim dzieciakiem jak inni, nie piszę tekstów typu "Jaki rzal !" "omg jusz bylo!" itp (błędy napisane specialnie). Bardzo chciałbym zagrać na serwerze, ponieważ kręcą mnie takie typu rozgrywki (Hardcore, Survival) itp. Ze sportów lubię Koszykówkę. Mam na imię Mateusz ;)

Opublikowano

Wycofuje to co mówie,Nie polecam wógole serwera,administracja bije potkami,pózniej gracze dobijają cie. N.I.E P.O.L.E.C.A.M

Opublikowano

Wycofuje to co mówie,Nie polecam wógole serwera,administracja bije potkami,pózniej gracze dobijają cie. N.I.E P.O.L.E.C.A.M

Szkoda, że zabiłeś jakichś 4 graczy, do tego wyzywałeś wszystkich. Również nie polecam przyjmować gracza na WL ;)

Opublikowano

Czy np. ja rzucałem kiedyś potkami? Raz rzuciłem i to w siebie a ty podszedłeś (nikt Cie nie dobił)... chociaż nie kłam :)

Opublikowano

Serwer jest spk. Miła atmosfera, chociaż zdarzają się niektórzy taki jak "Layu". Który bije ciągle i klnie, ale już chyba ma bana. I dobrze.

Ogólnie gra się fajnie, bo reszta ludzi jest miła itd.

Opublikowano

Nick: _marcei_

Masz Premium (Tak/Nie): Mam

Jesteś Ogarnięty (Tak/Nie): Tak, ale czasami dostaje downa :D

Poziom Ortografii (0/10): 9

Coś o sobie (min. 3 zdania): Jestem Marcel. Lubie grac  w pilke nozna. Chetnie wspolpracuje z innymi.

mca.png

Opublikowano

Czy np. ja rzucałem kiedyś potkami? Raz rzuciłem i to w siebie a ty podszedłeś (nikt Cie nie dobił)... chociaż nie kłam :)

Gdy cie nie było,WSP Rzucił mnie potka i wpadlem do wody i umarlem i niemialem zyc,pozniej mnie ktos uratowal,i user mnie rzucil znow potka i jakis gosciu mnie dobil :) 

Opublikowano

Nick:SzaryGuy

Masz premkę:Nie

Jesteś ogarnięty:Jestem ogarnięty lecz kiedy ktoś mnie strolluje to się

wkurzam

Poziom Ort.:9/10

Coś o sobie:

Mam na imię Kuba.Lubię gałe moja pozycjs to bramkarz moim hobby jest pisanie skryptów do Mc oraz programy tworzące animacje prezentacje noi MC.

Bardzo lubię grać na serwerach typu minigry Kwadratowa survial.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...