Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sevor.pl

Sevor.pl

xxx  

125 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• Tak
      79
    • Nie
      46

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Update 0.1 (Wszelkie propozycje możecie nadal zgłaszać w komentarzach)

-Drop Kamieni Duchowych z Metinów 50lvl +

-Dodane mikstury szybkości ataku i ruchu (m) do handlarki różnościami

-Dodanie wyboru wierzchowca na start. Czas działania pieczęci 4godziny. Jakie wierzchowce będzie można wybrać ? - Tygrysy Bengalskie (Kolory)

-Dodane 2 nowe wierzchowce : Aslan oraz Puma

14116538428658826503.png

Opublikowano

Update 0.1 (Wszelkie propozycje możecie nadal zgłaszać w komentarzach)

-Drop Kamieni Duchowych z Metinów 50lvl +

-Dodane mikstury szybkości ataku i ruchu (m) do handlarki różnościami

-Dodanie wyboru wierzchowca na start. Czas działania pieczęci 4godziny. Jakie wierzchowce będzie można wybrać ? - Tygrysy Bengalskie (Kolory)

-Dodane 2 nowe wierzchowce : Aslan oraz Puma

14116538428658826503.png

Kiedy dodacie coś swojego zamiast kraść z innych clientów?

0LsM05U.png

Opublikowano

Znam Administratora/Sponsora owego serwera i wiem że lubi ddosować innych z maszyn na których stoi Serwer Metin2 więc nie polecam Serwera jak i tez " Cannza`sa" jest to dziecko które ma 15 lat (to nie ściema ma tyle naprawdę) Więc nie przywiązujcie się zbytnio do serwera .. 

:)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak dodam to na pewno ci o tym nie powiem 8S

Nie pisałem : "Dodane 2 nowe AUTORSKIE wierzchowce : Aslan oraz Puma"

więc ... żegnam kolegę

Dodałem je dlatego że nie ma ich na innych serwerach albo raczej były tylko już serwer upadł więc korzystam z tego godnie. Pzdr ;)

patryk230202, w 10 Lut 2014 - 20:37, powiedział:

Znam Administratora/Sponsora owego serwera i wiem że lubi ddosować innych z maszyn na których stoi Serwer Metin2 więc nie polecam Serwera jak i tez " Cannza`sa" jest to dziecko które ma 15 lat (to nie ściema ma tyle naprawdę) Więc nie przywiązujcie się zbytnio do serwera ..

[:)]

Pozdrawiam.

16 jak już .. po drugie Cannzas nie ma dostępu do plików serwerowych . Co do Administratora to nwm czy mówisz o mnie czy o kim ale może dasz jakiś dowód ? Jak nie masz to idź zajmij się swoim serwerem.

Opublikowano

więc ... żegnam kolegę

Dodałem je dlatego że nie ma ich na innych serwerach albo raczej były tylko już serwer upadł więc korzystam z tego godnie. Pzdr ;)

Zapytałeś się TreeN'a czy możesz użyć?

Zadałem Ci proste pytanie a Ty zacząłeś się bulwersować bez powodu. Następnym razem przemyśl swoje zachowanie.

0LsM05U.png

Opublikowano

Zapytałeś się TreeN'a czy możesz użyć?

Zadałem Ci proste pytanie a Ty zacząłeś się bulwersować bez powodu. Następnym razem przemyśl swoje zachowanie.

Aha zapytać się . Może później ?

Ich Głup*tą byłą udostępnienie rozpakowanego clienta. Wiele przygotowywanych serwerów na chwilę obecną będzie z tego korzystać. Po co mam brać jakieś badziewie skoro tutaj mam super projekt który im nie wyszedł a szkoda bo serwer był dobry.

Nie bulwerysuje się po prostu ci tłumaczę.

#END

Opublikowano

więc ... żegnam kolegę

16 jak już .. po drugie Cannzas nie ma dostępu do plików serwerowych . Co do Administratora to nwm czy mówisz o mnie czy o kim ale może dasz jakiś dowód ? Jak nie masz to idź zajmij się swoim serwerem.

Nie wiem czy Cannzas robi pliki czy kto, chodzi mi o Cannza`sa/Adriana który ma 15 Lat nie 16 :) I co z tego że nie ma dostepu do plików ? skoro ma dostęp do dedyka który jest vps . ( Pisał ci że do dedyk ?? Uwierzyłeś ?? Stary to zwykły vps ;] ) No i wracając do tematu ddosuje z tych swoich vps`ów ludzi bez podstawnie byle by się pobawić więc serwer padnie szybciej niż wystartuje .. Dowody ? Spoko jak bed na laptopie to ci mogę wysłać cały album :)

Opublikowano

Aha zapytać się . Może później ?

Ich Głup*tą byłą udostępnienie rozpakowanego clienta. Wiele przygotowywanych serwerów na chwilę obecną będzie z tego korzystać. Po co mam brać jakieś badziewie skoro tutaj mam super projekt który im nie wyszedł a szkoda bo serwer był dobry.

Nie bulwerysuje się po prostu ci tłumaczę.

#END

Nie tłumaczysz tylko najzwyczajniej kradniesz cudzą pracę nie dając adnotacji o autorze czyli też podpisujesz to pod siebie.

Moim zdaniem jak i wszystkich myślących tutaj Twoje zachowanie nie jest odpowiednie wobec autora tego exportu modeli który nie został udostępniony.

Jeżeli twierdzisz, że jednak gdzieś TreeN udostępnił te modele to daj mi po prostu link.

Aktualny nabywca projektu Rest*ea może tylko używać wszystkich plików ich clienta bez pytania o zgodę więc przestań psioczyć

i przyznaj się do poważnego błędu który jest popełniany przez większość użytkowników na tym forum.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie tłumaczysz tylko najzwyczajniej kradniesz cudzą pracę nie dając adnotacji o autorze czyli też podpisujesz to pod siebie.

Moim zdaniem jak i wszystkich myślących tutaj Twoje zachowanie nie jest odpowiednie wobec autora tego exportu modeli który nie został udostępniony.

Jeżeli twierdzisz, że jednak gdzieś TreeN udostępnił te modele to daj mi po prostu link.

Aktualny nabywca projektu Rest*ea może tylko używać wszystkich plików ich clienta bez pytania o zgodę więc przestań psioczyć

i przyznaj się do poważnego błędu który jest popełniany przez większość użytkowników na tym forum.

Później płacz, że serwer nie działa bo się mszczą za kradzieże...

Szczerze? Wszystko z klienta Resthea tu widze, dodatkowo myślałem, że jak tyle ten projekt robiliscie to bedzie coś lepszego - zawiodłem się.

Serwer jak każdy inny... życze Wam chociaż te 100 graczy, bo na więcej nie liczcie - nawet z reklamą.

Opublikowano

ja bym usunal ulepszacze z broni do 40 i dodal je tylko na fmsa... bo po 1 dniu cale m1 bedzie w fmsach +9 a tak bedzie urozmaicenie i moze ktos zamiast ciezko klepac fmsa zdecyduje sie expic w poltorarecznym? :)

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

Opublikowano

Jeżeli komuś się nie podoba polecam kliknąć NIE w ankiecie i koniec niepotrzebnej dyskusji, bo robicie niepotrzebny spam koledzy : ) :D 

10209759208649268152.png

Opublikowano

ja bym usunal ulepszacze z broni do 40 i dodal je tylko na fmsa... bo po 1 dniu cale m1 bedzie w fmsach +9 a tak bedzie urozmaicenie i moze ktos zamiast ciezko klepac fmsa zdecyduje sie expic w poltorarecznym? :)

Fms zawsze był bez ulepszaczy więc nie wiem czy wprowadzać jakie kolwiek zmiany wobec tego no ale zobaczymy.

Server baaardzo fajny na pewno zagram tylko żeby to nie był server na 2-3 miesiące jak pewien ...

Dopóki na serwerze będzie graczy 5+ to cały czas ON :D

Nie wiem czy Cannzas robi pliki czy kto, chodzi mi o Cannza`sa/Adriana który ma 15 Lat nie 16 :) I co z tego że nie ma dostepu do plików ? skoro ma dostęp do dedyka który jest vps . ( Pisał ci że do dedyk ?? Uwierzyłeś ?? Stary to zwykły vps ;] ) No i wracając do tematu ddosuje z tych swoich vps`ów ludzi bez podstawnie byle by się pobawić więc serwer padnie szybciej niż wystartuje .. Dowody ? Spoko jak bed na laptopie to ci mogę wysłać cały album :)

Teraz to żeś dowalił. Cannzas nie jest sponsorem czy jak tu go nazwać. Inna osoba udostępniła nam maszynę i to nie jest byle ****

Opublikowano

a ty myślisz że inni mają swoje pliki 99% osób co robią serwery mają kradzione pliki jest to udowodnione naukowo przez mgr.Fircu !! Więc daj sobie siana 

97885401236937515934.png

Opublikowano

Szczerze to żenada.. taki serwer jest bez przyszłości.

Moim zdaniem lipa. Jedynie pomysł z haxball'em jest dobry

To jaki serwer ci odpowiada ?

Nie których ciężko jest zrozumieć bo jeżeli w prezentacji jest mało nowości to od razu łee co to jest same ss handlarzy , system ulepszeń itp. , jeżeli prezentacja jest opisana dokładnie to co powinno być to wtedy też nie pasuje bo za dużo bajerów. Ciężko wam dogodzić.

@ Zapraszam na nowy konkurs organizowany na forum : xxx

Opublikowano

Widać że ten serwer jest na plikach aline postawiony i powyciągane różne qesty/ulepszenia/Wierzchowce z innych Clientów Serwerów .. Porażka .. 

Twój serwer jest nie lepszy a nawet i gorszy ;) . Pliki Aline powiadasz ? chyba ty z nich korzystasz. Pliki Aline to syf dlatego też z nich nie korzystamy !! .

Opublikowano

Hehe Trochę Prawdy O Jednym Adminie Serwera Sevor.pl

Tak jak pisałem 15 latek bez przyszłości. :)

Cannzas Mowa o tobie.

1392123529-U638258.png

Ja z nich nie korzystam i nie korzystałem.

Polecam ogarnąć lepszy team . :)

SS które wstawiłeś wyżej wskazuje tylko na to że obaj zachowujecie się jak dzieci więc nie rozumiem kogo ty chciałeś tutaj upokożyć. Siebie czy jego ? o.O

Pzdr.

Opublikowano

Nie ja się nie zachowuje jak dziecko chcesz to porozmawiamy na Ts3 o twoim zdaniu na mój temat .. 

jeżeli zachowuję się jak dziecko to pokaż moment w którym ..Przynajmniej ja mam Kulturę wobec innych i nie wyzywam innych także mam pełną kulturę do starszych lecz widać on jej nie ma . 

Ps. nikogo nie próbuję upokorzyć lecz ostrzec graczy którzy się przygotowują na ten serwer. 

Pozdro. :)

Opublikowano

A ja ci mówie juz nie wiem który raz : CANNZAS ( ADRIAN ) nie ma dostępu do plików serwerowych .

On prowadzi tylko forum i zajmuje się Ts3 . To co dzieje się w grze to należy do moich obowiazków . Po drugie pisząc że on sponsoruje nam serwer jesteś w błędzie . Sponsorem jest ktoś inny nie mogę powiedzieć kto ale mogę cię zapewnić że to nie Adrian.

I może skończmy ten temat bo robi się nie potrzebny spam .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...