Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sevor.pl

Sevor.pl

xxx  

125 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze ?

• Tak
      79
    • Nie
      46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem co ma dodawanie questa do tego, ze serwer mi sie nie podoba? Oswiecisz nas? Musze lubic serwer bo nie umiem takiego zrobic czy jak?

I ponawiam pytania - 

skoro wierzchowce macie jakeis systemu super wierzchowcow, mega wierzchowcow, wszedzie kostiumy, pety dajace hp exp potwory fryzy dodatki, a u handla nie ma nawet 5 potek na 10 szybkosci ruchu/ataku

troche lipa

kolejna kwestia - dlaczego Wasz serwer?

1. Autorskie questy to podstawa KAZDEGO serwera prywatnego dzisiaj wiec to to jest wszedzie "autorskie"

2. Ostatnia zbroja z epvp

No i oprocz tego co jeszcze? Bo chyba nie sadzicie, ze zachecicie graczy jedna, ostatnia zbroja na ostatnie lvle? Fabuła jest niczym ta  z TES? Bo jak nie to cienko^^

skoro ci się serwer nie podoba to nie rozumiem w jakim celu zadajesz jakiekolwiek pytania. Powinno Cię to mało interesować skoro nie jesteś zainteresowany serwerem.

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

skoro ci się serwer nie podoba to nie rozumiem w jakim celu zadajesz jakiekolwiek pytania. Powinno Cię to mało interesować skoro nie jesteś zainteresowany serwerem.

Cała prawda

72049389466845423121.png

Opublikowano

łudząco podobny do Ascari^^.pl

@

zastanawia mnie tylko bon w wierzchowcach 50%expa, to trochę zły pomysł :)

Mam wrażenie, że wszystko będzie w IS (wierzchowce, pety) :) mam rację ? Moim zdaniem serwer pod IS, (bez hejtuf) , jak nie proszę o uzasadnienie :]

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

@

Mam wrażenie, że wszystko będzie w IS (wierzchowce, pety) :) mam rację ? Moim zdaniem serwer pod IS, (bez hejtuf) , jak nie proszę o uzasadnienie :]

Tak, wierzchowce i pety albo z metinow 90+ albo z Item Shop i wierzchowce jak i pety maja % do expa.

A wiecie czemu zadaje pytania?

Bo mogę.

zhda.png

Opublikowano

bijając Metiny na nowych mapach od 90 lvl będziemy mogli zdobyć losową pieczęć z tych 5 wierzchowców. 

Proszę, podajcie jaki % na drop z metka :) To samo z petami ;D jakieś 0,2 ?

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

@

Nie podobny :) Tak będą w IS oraz z Metków na mapach od 90lv, serwer nie jest pod is. 

72049389466845423121.png

Opublikowano

Drop przedmiotów takich jak pieczęcie , świadectwa itd. jest 2x miejszy od przedmiotów typu:Kamień duchowy,ulepszacze itd. Wiadomo że nie ustalimy takiej samej szansy na drop.

I nie to nie jest serwer pod Is'a chociaż z drugiej strony każdy serwer w jakimś tam stopniu jest :) .

Wszystko co jest dostępne w ItemShopie będziecie mogli zdobyć i w grze.

Oczywiście propozycję odnośnie serwera możecie nadal zgłaszać tak jak np. tutaj kolega loool pisał że 50% expa to zły pomysł. Uzasadnij odpowiedź i wspólnie z resztą administracji przedyskutujemy to.

@ Ascarial - zaczerpnąłem od nich pomysł z dropem to na tyle :)

Opublikowano

Proponuje zmienić drop kamieni duchowych z metków 50+ bo nie będe latał do 70+ lvl skille G chyba że ktoś kupi z is'a 

Rozważymy propozycję . W sumie dobrze mówisz . Chyba że zamiast od 50 lvl z metków damy je gdzieś indziej. Damy znać z poprawkami w środę ;)

Opublikowano

prezentacja fajna typowy medium Hard ! myślę że zagram 

fajne są zbroje na 110 szczególnie dla Sury ! :D

proponuję dać Boja na Start albo wierzchowca na start na 50H +/- 

i biologa co 1 sec do 75 lvl i dalej zrobić co 1h+ żeby się od dawało 

skąd bronie 75 bo nie znalazłem??   (cofam już znalazłem )

97885401236937515934.png

Opublikowano

To jest hard więc trzeba sie pomęczyć ale jak czytałem prezentacja pisali że medale łatwo zdobyć więc jestem na NIe

Mam nadzieje że macie dobrą reklamę na yt i innych forach/stronach 

Opublikowano

To jest hard więc trzeba sie pomęczyć ale jak czytałem prezentacja pisali że medale łatwo zdobyć więc jestem na NIe

Mam nadzieje że macie dobrą reklamę na yt i innych forach/stronach 

no tak ale bez przesady ułatwiło by to grę w pewnym stopniu !! 

i PPK i lizaki proponuję żeby były na 20/40h i żeby czas leci jak jest założony !1

97885401236937515934.png

Opublikowano

Ładna prezentacja ale . .

Z tego co widzę to kolejny serwer na miesiąc :P

Podstawa serwerowa to żeby nie było bugów, tutaj wyczuwam ich sporo xD

No ale nic, życzę powodzenia ;)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ciekawie wyglada, mozliwe ze wbije

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Biolog odpada. To i tak jest dla was uproszczonę ;) . Na innych serwerach czas oczekiwania jest o wile dłuższy . Możliwe że damy jeszcze z 1 / 2 misje co 1sec. ale więcej nie da rady.

Bojowiec odpada. Co do wierzchowca to jeszcze się zastanowimy bo w prezentacji nie zostały uwzględnione tygrysy bengalskie które może dodamy wam na start ale nie na 50 h :O tylko jak już to 3/4 bez żadnych bonusów

Opublikowano

Biolog odpada. To i tak jest dla was uproszczonę ;) . Na innych serwerach czas oczekiwania jest o wile dłuższy . Możliwe że damy jeszcze z 1 / 2 misje co 1sec. ale więcej nie da rady.

Bojowiec odpada. Co do wierzchowca to jeszcze się zastanowimy bo w prezentacji nie zostały uwzględnione tygrysy bengalskie które może dodamy wam na start ale nie na 50 h :O tylko jak już to 3/4 bez żadnych bonusów

no ok 3/4h za mało trochę minimum 10h żeby przyjemnie się grało!

co wam zależy jak nie będzie dawał bonusu ! :D

97885401236937515934.png

Opublikowano

Mnie zawsze zastanawia dlaczego wszyscy wbijają na prezentacje i oczekują jakiś super nowości jak np. kilka nowych ras. Bo jeżeli jest mała nowość to nie zwracają na nią uwagi, a jeżeli duża to prędzej czy później każdy serw będzie ją miał. Czy każdy myli, że serwer polega tylko na dodawaniu nowości? 90% czasu to praktycznie usuwanie bugów. A jak widać są tu dodane rzeczy które się przydadzą i jest wszystko dobrze przemyślane. Wiadomo to Medium/Hard więc poco mielibyśmy dodawać 20 nowych broni skoro to ma być medium/(hard) czyli jakiś klimat z typowego globala musiał być zachowany. Wiem wiem, wszyscy wolą szybki exp i pełno hwangów , no ale jak kto woli ludzie już starsi doceniają takie jak ten  : )

Polecam każdemu serwer :)

10209759208649268152.png

Opublikowano

Polecam serwer,

ogarnięta administracja, przejrzysta prezentacja

Troszke późno start lepiej gdyby się odbył w piątek / sobotę

Opublikowano

Z biologie do pamiątek co 1 sec i git a dlaczego ponieważ do 50 lvl szybko się exspi a potem mając 70 lvl my nadal robimy misje na 50 więc jestem jak najbardziej za , ale tylko do 50lvl

A co do reszty Prezentacja ładna serwer zaje... się zapowiada szkoda , że w Niedziele start , ale ustalone to ustalone :)

Zostaje tylko czekać .

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...