Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

24/7 New Wars - nowy serwer! 75x 400x 10000x

Gość Emillo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie to by było tak:

Ustawic w kazdej wiosce rozbudowa i badania 100%.

Dodac do barbarek troche defa zeby bylo ciezej przejmowac.

Dodac kilka swiatow o roznych predkosciach 10 . 50 100 1000 itp

Dodac system rundowy , reset swiatow co jakis czas w zaleznosci od szybkosci swiata.

Dodac opcje masowej zmiany nazw z cyferkami, dasz 1 , leci 1,2,3,4 itp.P

Przyda sie dodac asystent farmera.

Przyda sie dodac jakies odznaczenia.

Poki co tyle.

Serio , ale tym postem nic nie wniosłeś :D

Po pierwsze ... badaj sobie ręcznie w 100 wioskach badanie wszystkiego zajmuje do 2 minut.

Prędkości jak kto woli.

Co do wojsk w barbarkach mogą być.

Asystent farmera?

Nie realne by to wprowadzić , a odznaczenia są ciężkie... gratuluje tych dwóch pomysłów , które bardziej obciążają serwa... są głupie i tyle.

Renamer wiosek w porządku.

Jest tylko problem z adminem.. nie usuwa bugów... i za to , że samo ci się buguje bany można zgarnąć od tak sobie.

Po co wam 20 światów czy ile tam chcecie... więcej bugów powstaje , bo serwer nie wyrobi :P

Pierwszy pomysł jaki ja rzucę zmieńcie ten silnik , bo jest do d... a dwa admina :P

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak najbardziej bym pograł, ale jak zobaczyłem ten raport... to od razu straciłem smak na plemiona >:<

poinformuj jak już to naprawisz ;]

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Nie ma sensu atakować wiosek z bugami... po prostu po paru setkach ataków nam się wojsko zbuguje... więc tak czy inaczej co byśmy nie zrobili chcąc dobrze i tak bana dostaniemy gdy nas ktoś zgłosi... nie ma sensu tam grać już pograjcie sobie na privatewars.pl nie ma tam bugów z wojskiem przynajmniej.

A jak chcecie wolne plemiona to macie globalne. :D

Opublikowano

oj tam oj tam 
ja akurat po słaniu synchra i odrobieniu offa patrze na liste offów czy nie bugów a jak są to kasuje i robie deffa :D

Opublikowano

Tak jestem ciekawy jak to się sprawdza ^^ Nie, jak obejrzałem całą sytuacje to chyba sobie odpuszczę ^^

Opublikowano

No wiesz,banują za atakowanie zbugowanym wojskiem barbarzyńskie wioski. Poświęciłem na ten serwer na prawdę sporo czasu i poznałem fajnych ludzi,niestety-ban za nic

pozdro- masterkrzychuu (top5 JUSTYNKA <3 )

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

.Zakładam konto nick Raboni Serwer 1.

Więcej informacji na ten temat dodam jak zapoznam się z grą, Dziękuję...

Serwer fajny, obecnie mi się podoba i to jest moje zdanie na ten temat :) 

Myślę że zostanę na nim dłużej niż przypuszczam. 

Opublikowano

Support powinien zrobić coś z tymi bugami :)

Chociaż jak nie jesteś w stanie naprawić tego to banuj ludzi, którzy atakują zbugowanymi offami, bo to jest tragedia jak w jednym ataku leci na mnie 100k jednostek.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Jedyne co administracja może to banować ludzi nawet tych uczciwie grających co im się same bugi zrobiły...

Na moje serwer jest nie warty ani chwili uwagi , gdyż jest to marnowanie czasu.

Gdyby bugów nie było to jeszcze dało by się grać.

Adminku drogi wyłącz serwer i popraw błędy w silniku , a wtedy dopiero uruchom serwer , bo to strata kasy i czasu tylko.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...