Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Sm (Smocze Monety)

xXxDeXuLiNtEdxX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

autorze tematu, jestem ciekawe czy Tobie choć raz wyplacili... jesli tak, to poprosze o screena.

80384400986636967106.png

58957266.jpg

Gildia - na razie brak

Lv. 0 Zelu

assassinm0.png

SYGNATURA AKTUALIZOWANA NA BIEŻĄCO

weedv.png

Jeśli Ci pomogłem, zgadzasz się z moim zdaniem, zamieściłem na forum coś, co Ci się przyda... krótko mówiąc - zbieram + ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A mam pytanie a jak z płatnościami paypal ? bo tam cos pisze ze nieraz platne a nieraz nie :) jak to z tym jestes ?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

A wlasnie , że nie ta strona wcale nie dziala !!!!!!!!!!!!!!!! Nie wypłaca kasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bez yt.

Opublikowano

NIE NIE DZIALA CZYTAJ INNE POSTY!

Myslicie ze za tak latwo by wam oddali 75$ to wcale nie jest mala kasa :huh:

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nom niestety ale stwierdzam iz ten sposób nie dziala nie wiem dla czego:/ Próbowalem zmienic na Stany zjednoczone to wyskoczyl mi komunikat ze nie ma takiej formy platnosci paypal stany zjednoczone... Co robic dalej?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

znam sposob jak ich oszukac i nawet w 1 godzine zarobic 75$ :D na pw powiem :)

Wiesz co człowieczku rozbawiasz mnie swoimi postami a dlaczego bo gdzie byś nie pisał to zawsze masz sposób ale tylko dajesz na PW opublikuj go jak naprawdę go znasz a nie udajesz cwaniaka a ta wcale nie jest

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pomogłem ? Daj 5 lub +

Opublikowano

Może wypłacą (ja czekam do piątku) mi nowe linki się nie pokazały i stanąłem na 27$ ale za pomocą sposobu dobiłem 75$ i mam nadzieje że dostane te forse.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

to jest fake kto ci da 70$ za pisanie god itp te zarabianie to wielki wałek nic nie wypłacają ani grosza ja polecam BUXY rożne oni są wypłacalni min wyplata to np 2$

logoxbt.png
Opublikowano

kurde a ja mam problem bo uzbieralem te 75$ w kilka dni ale przy rejestracji na paypalu podalem zly email i zmienilem oraz potwierdzilem go dopiero 1min po wyplacie kasy (w wyplacie kasy podalem ten email na ktory zmienilem) i czy oni wyplacaja to natychmiastowo ze musze od nowa zarabiac czy nic sie nia stalo za kilka dni bd mial kase ?? pls help me ! :(

29105455.jpg
Opublikowano

Ehhh... Ja też się pomyliłem przy wypłacie (zły e-mail podałem) :/ A w ogóle, ktos tego próbował,a jeżeli próbował, przyszły mu pieniądze? :P Bo nie wiem czy się opłaca 2 raz zbierać :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...