Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Sm (Smocze Monety)

xXxDeXuLiNtEdxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JAK DODAĆ SM (SMOCZE MONETY) ZA DARMO !!!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

W ciągu tygodnia możesz zarobić około 80$ czyli jakies 1250 smoczych monet.Jeśli nie masz konta na paypal to będziesz je musiał założyć

www.paypal.pl

Instrukcja:

1. Wchodzimy.paypal.pl, wciskamy "Załóż konto". Wybieramy Konto osobiste i wciskamy Kontynuuj. Następnie wypełniamy i zakładamy konto. (w drugim etapie rejestracji zapyta nas o nr karty kredytowej - omijamy ten moment nie wypełniając pól i wciskamy "Anuluj"). Rejestrację potwierdzamy linkiem, który nam przyjdzie na maila. I już mamy konto, na które będziemy wpłacali sobie pieniądze za oglądanie reklam.

2.Wchodzimy na stronę Welcome Survey After Free Registration

3.W prawym górnym rogu kliknij na Create A Free Account,za zarejestrowanie się na tej stronie dostajesz 2$

4.Dla mniej obeznanych z językiem angielskim pozwoliłem sobie zrobić stosowną instrukcję:

UserName:Wybierasz swój nick

Password: Hasło

First Name: Twoje imię

Last Name: Twoje nazwisko

Gender: Jakiej jesteś płci,jeśli kobieta to female,mężczyzna male

Email Address: Twój adres e-mail

Kiedy wypełnisz już cały formularz razem z przepisanym kodem klikasz Create Free Account

5.I już masz konto,teraz klikasz w linki podane na stronie i w wolnym polu piszesz "nice" albo "good site"

6.Po kliknięciu wszystkich linków zarobiłeś 27$,minimum do wypłaty to 75$,za polecenie strony otrzymujesz 1.25$

7.Jeśli chesz sprawdzić ile już zarobiłeś to pod linkami jest tabela i jest wszystko w niej zawarte

8.Jeśli uzbierasz minimum do wypłaty klikasz Redeem Money i wypłacasz na wcześniej założone konto Paypal.

9.Chcąc mieć rubiny w grze klikasz kup kamienie>Paypal>Zaznaczasz Stany Zjednoczone bo masz $ do wydania

10.Cieszysz się niezliczoną ilością SM w tak krótkim czasie

Nie jest to jakaś badziewna strona typu bux gdzie na wypłate czekasz ponad pól roku,tutaj cieszysz sie SM w kilka sekund.

sposob na oszukanie tego gowna:

http://www.youtube.com/watch?v=3by2pgFs-m8

pozdro :)

PS.Ja tego używam jest super, tez proste w uzyciu

other-wild-126666166438401.gif
  • Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

znam sposob jak ich oszukac i nawet w 1 godzine zarobic 75$ :D na pw powiem :)

9e3aa330973f.gif

-> Diwang2- Szaman "ProStak" 86lv+ <- głowny char ;p

Opublikowano

znam sposob jak ich oszukac i nawet w 1 godzine zarobic 75$ :D na pw powiem :)

To nam powiec jak to zrobić w tym temacie bo w tym temacie właśnie można pisać tricki za dodany inny sposób dostaniecie 5 i + B)

other-wild-126666166438401.gif
Opublikowano

http://www.awsurveys.com/

I tam po prawej stronie masz Create a free account

@Edit

A mam takie pytanko xXxDeXuLiNtEdxX czy w jeden dzień można zarobić tylko 27$ czy jest jakiś trick i można coś więcej zarobić ?

Opublikowano

taaa sposób dobry ale jest jeden problem na metku pl niema PayPlaya do zakupu sm z krajem Stany zjednoczone -.- Nie wiem jak ty to zrobiłeś no ale...

@edit na metka się nieda ale na inne gry się przyda np.Plemiona masz + :D

Pomogłem?? Nie dawaj + jeśli nie chcesz dla mnie i tak to nic nie znaczy

KTO MI Usunął Sygnaturke!?

Drugi waran i znowu nie wiem za co ^^

10 postów[X]

25 postów[X]

40 postów[X]

65 postów[X]

90 postów[X]

115 postów[X]

150 postów

200 postów

500 postów

Opublikowano

Oki znalazlem buga a wiec tak wchodzimy w swoje konto kilikasz Refer Friends and Earn 1.25 per Friend

rejestrujesz sie znowo i dostajesz za to kase

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...