Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Stałe łącze - zmiana IP

niedotykac2

Pytanie

Opublikowano

Posiadam mały proglem gdyż mam stałe łącze i router .Jak zmienić ip? próboałem również:

start->uruchom->cmd->i komendy ipconfig /realse a potem ipconfig /renew i nic

potem start panel sterowania moje polaczenia sieciowe i tam zmienialem koncowke ip i nic . Prosze o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj nie chce się tym bawić po podobno wpiszesz 1 literke źle to masz po kompie mi chodzi o takiego coś łatwego ,dlatego że mnie didosują dla zabawy a tego nie chem

Opublikowano

no rozpierdoliłeś mnie chłopie, dziecko w przedszkolu by się nie przejmowało a ty płaczesz z tego powodu po nocach ?   co oni ci robią z tym twoim bidnym netem kablowym, ktoś ci coś powiedział a ty od razu srasz w pory ?

człowieku spoważniej

przekaż pozdrowienia dla domorosłych hakerów o poziomie inteligencji biedronki, w sieciach kablowych głownie pośrednikiem jest proxy dla połaczeń www poza siecią więc powodzenia w pingowaniu sobie nie wiadomo czego a tobie w dalszym życiu w strachu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Wiec zaden program ani strona ani nic nie pomoze aby nie mogli mnie ddosowaC? Ściagnałem jakis tam Guard Anti dddos ale wgl nie wiem jak sie tym osblugiwac .Wiec nic nie poradzę na ataki ddos?

Opublikowano

Jeśli masz router to te wszystkie operacje jakie robiłeś zmieniły by twoje ip tylko w sieci lokalnej (LAN) a nie na zewnątrz..... 

Musisz zrobić to przez jakiś program, który przekieruje twoje połączenie.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

to idź sobie do dostawcy i zapłać to ci zmieni IP

pieprzysz głupoty bo komu się chce ddosować byle badziewny twój komputer

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

a skąd to wiesz, przecież działa ci internet bez problemów ! powiedzieli ci pewnie a ty uwierzyłeś.

twój problem idź do dostawcy i naskarż , w Polsce to przestępstwo

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Jedyne co możesz zrobić to iśc do dostawcy i napisać pisemko o zmianę łącza z stałego na zmienne.

Sygnatura by MrRikiPL, robię sygnatury GG:9956817

BNk.png

Opublikowano

każdy VPN zwłaszcza darmowy zmuli mu całkiem łącze nawet ponad 50% czasem więcej , wszystkjo zależy od sieci

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Po 1. Internet po kablu czy drogą radiową ?
Po 2. Nie mogą sobie o tak ciebie ddos'ować, ponieważ provider (ten od którego masz neta) ma zabezpieczenia przed tym, i naruszało by to jego serwery na uszkodzenie co podlega karze grzywny, nawet pozbawienia wolności.

Opublikowano

a jak właczyc tą osłone firewall jesli powiesz jak to bedziesz Wielki

obok routera mam taki przycisk nwm czy to wlacza wlasnie to firewall bo gdy go wlacze to zadne wifi nie moze sie polaczyc moze byc to ? jesli nie to jak to zrobic

jak wlaczyc firewall w routerze : dostałem od dostawcy Vectra to jest typ Thomson model:TWG870

prosze o pomoc

Opublikowano

ludzie zacznijcie myśleć !  VPN zmienia tylko IP dla połączeń  wychodzących z komputera   działa jak proxy pośredniczące w połączeniu , IP które się dostało od dostawcy cały czas jest takie samo

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Może z stałego na zmienne? tak nagle

ale RobemM nierozumiesz ze mnie z neta wywala? na ts pisze Dropped conectionn lost? I potem strony nie dzialaja potem wchodze a oni sie smieja.I tak maja zmienne ip ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...