Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crash metka :C

Super Kox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z bs by unpublished, mianowicie crashuje mi clienta (nie ważne, czy injector, czy rozszerzenie .mix). Serwer używa najnowszą binkę, a więc nie mam pojęcia o co chodzi.. Wycinek errorlog:

Module Name: D:\Alien2\Alien2.pl.exe
Time Stamp: 0x50a09766 - (null)

Exception Type: 0xc0000005

eax: 0xffffffff    ebx: 0x00401000
ecx: 0x00000000    edx: 0x0000000a
esi: 0x7b5a5958    edi: 0x0061fa00
ebp: 0x58a7ffb4    esp: 0x58a7ff2c

0x4ff74e4f    Switch-Bot.mix
0x7c80b713    kernel32.dll

Opublikowano

Cześć, jeśli nie działa Ci ten, spróbuj innego, albo jak kolega z góry może server jest zabezpieczony, bo sam znam taki przypadek , że fishbot'a nie mogłem uruchomić... Pozdrawiam i myślę, że Ci to pomogło...

Opublikowano

@UP - bezsensowne nabijanie postów, bo napisałeś dokładnie to co @2xUP .__.
@top - A próbowałeś odpalać przez obejście? Mi to pomagało jeśli serwer miał Autopatchera i inne tego typu pierdoły. ;d

TErqQ.png

Opublikowano

No właśnie serwer nie ma zabezpieczeń, koledzy używają bs by unpublished, a co najważniejsze- jest on dozwolony, upnięty na forum przez gm. Bs by padmak v3 nie działa na najnowszej bince, a bs w pythonie lagują i czasem przeskakują bony ;c

EDIT:

tu raczej pomoże tylko ktoś bardziej doświadczony :D

Opublikowano

Co to za server ? 

On przypadkiem Ci nie usuwa plikow switch-bot.mix ? 

Wez spakuj metin2client.bin do rara i zmien tam koncowke na .exe i wypakuj pliczek exe i przez niego odpal

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Co to za server ? 

On przypadkiem Ci nie usuwa plikow switch-bot.mix ? 

Wez spakuj metin2client.bin do rara i zmien tam koncowke na .exe i wypakuj pliczek exe i przez niego odpal

ech....

No właśnie serwer nie ma zabezpieczeń, koledzy używają bs by unpublished, a co najważniejsze- jest on dozwolony, upnięty na forum przez gm. Bs by padmak v3 nie działa na najnowszej bince, a bs w pythonie lagują i czasem przeskakują bony ;c

EDIT:

tu raczej pomoże tylko ktoś bardziej doświadczony :D

;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...