Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 14 mój autobuyer

opty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to ja też chętnie spróbuję ;)

Nick: Morrowindes

System: Windows 7

Platforma: PC

Rozdzielczość: 1920x1080

Przeglądarka: Google Chrome

Bardzo proszę o szybką odpowiedź :)

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A można za to bana dostać? Bo tak się zastanawiam: Skrypt robi pętlę w tym samym czasie (cały czas), jakby zostawić to na noc, to w logach EA na pewno się pokaże, że ktoś przez całą noc klikał jedno i to samo w dokładnie tym samym czasie... dobrze mysle?;d

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

A można za to bana dostać? Bo tak się zastanawiam: Skrypt robi pętlę w tym samym czasie (cały czas), jakby zostawić to na noc, to w logach EA na pewno się pokaże, że ktoś przez całą noc klikał jedno i to samo w dokładnie tym samym czasie... dobrze mysle?;d

NA 100% bana nie dostaniesz. To jest całkowicie legalne i nie ma szans na wykrycie (logi na pewno nie zachowują klików w web-appie którego używa kilka milionów osóB)

Opublikowano

NA 100% bana nie dostaniesz. To jest całkowicie legalne i nie ma szans na wykrycie (logi na pewno nie zachowują klików w web-appie którego używa kilka milionów osó B)

Tak, ale system może wykryć, że robisz to cały czas w TYM SAMYM CZASIE... ;D żaden człowiek nie jest w stanie równo co 10 sekund przez całą noc klikać to samo, co prawda tak tylko się zastanawiam, jak na razie korzystam i jest ok. Polecam przetestowac, zanim autor zrobi wersję płatną albo coś.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Nick: SebaBielsko

System: Win 8

Platforma(PC/PS3/PS4/Xbox/Xbox one): PC

Rozdzielczość ekranu: 1920 x 1080

Przeglądarka: Chrome

Bardzo chętnie przetetstuje :)

z góry dziękuje ;)

Opublikowano

Tak, ale system może wykryć, że robisz to cały czas w TYM SAMYM CZASIE... ;D żaden człowiek nie jest w stanie równo co 10 sekund przez całą noc klikać to samo, co prawda tak tylko się zastanawiam, jak na razie korzystam i jest ok. Polecam przetestowac, zanim autor zrobi wersję płatną albo coś.

Jaki system? Nie ma takiego serwera który by takie dane mógł zbierać na bieżąco i jeszcze analizować czas i odstępy między klikami...

Opublikowano

Nick: Cerit

System: Windows 7

Platforma: PC

Rozdzielczość: 1366x768

Przeglądarka: Google Chrome

Pisze podanie bo jestem ciekawy, na pewno napisze subiektywną opinie . Mimo iż się w to wole nie bawić ( chęć gry i satysfakcje, że zarobiłem na Robbena sam ) . Ciekawy skrypt ogólnie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...