Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 14 mój autobuyer

opty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:Patrykplpl5 (Nick origin : Qazar15)

System:Win 7 (64 bit)

Platforma(PC/PS3/PS4/Xbox/Xbox one): PC

Rozdzielczość ekranu: 1366x768

Przeglądarka: Mozilla Firefox

Opublikowano

To ja też spróboję.

nick KaRR4mb4 (Gamertag: WoodSpider13)
system win7
platforma xbox360
1680 x 1050
google chrome

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Nick:Andrewwxxt

System:Win 7

Platforma(PC/PS3/PS4/Xbox/Xbox one): PC

Rozdzielczość ekranu:1440x900

Przeglądarka: Firefox
Napisze recenzje.

. .

Opublikowano

Ok to przetestowałem skrypt i nie ma tu żadnych wirusów, nie trzeba podawać passów ani nic. Wystarczy ze sie zalogujecie na web appa, wpiszecie zawodnika w markecie i jego maxymalną cene kup tera (np. Benteke, max cena kup teraz: 1200), dajecie na pełen ekran i skrypt po prostu myszką rusza i klika :) Jest kilka trybów szybkości poruszania myszką (szybko, wolno itp.) na trybie szybkim zanim web app wczyta aukcje to skrypt juz wychodzi z aukcji więc nie działa, mi tylko dobrze działało na wolnym, ale ciężko kogoś kupić na tym trybie, bo już 100 osób zdązy kupic zawodnika zanim skrypt nam kliknie kup tera. Można puścić na noc i czekać na szczęście;) Mi się nawet podoba, jedynie te tryby szybkości niektóre nie działają.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Ok to przetestowałem skrypt i nie ma tu żadnych wirusów, nie trzeba podawać passów ani nic. Wystarczy ze sie zalogujecie na web appa, wpiszecie zawodnika w markecie i jego maxymalną cene kup tera (np. Benteke, max cena kup teraz: 1200), dajecie na pełen ekran i skrypt po prostu myszką rusza i klika :) Jest kilka trybów szybkości poruszania myszką (szybko, wolno itp.) na trybie szybkim zanim web app wczyta aukcje to skrypt juz wychodzi z aukcji więc nie działa, mi tylko dobrze działało na wolnym, ale ciężko kogoś kupić na tym trybie, bo już 100 osób zdązy kupic zawodnika zanim skrypt nam kliknie kup tera. Można puścić na noc i czekać na szczęście;) Mi się nawet podoba, jedynie te tryby szybkości niektóre nie działają.

Dzięki za opinie. Sprostuję trochę twój post. Wszystkie tryby szybkości działają, niektóre po prostu są za szybkie na twój internet/szybkośc serwerów ea w danym momencie (dlatego dałem aż 4 prędkości). Nawet na wolnym trybie skrypt robi pętlę w niecałe 10 sekund, więc nie sądzę aby 100 osób zdążyło kupić w tym czasie. Wszystko zależy od zawodnika jakiego wybierzesz - Wybierasz np kabula za 1k i sprzedajesz za 1,5k (ja osobiście polecam constanta z milanu) . W godzinę nawet na takich zawodnikach można zarobić kilkanaście tysięcy. Warto też polować na zawodników z stylem Hunter, mało osób sprawdza, więc np. można kupić Diego/de brune za 3k i sprzedać za 8 

Opublikowano

Również przetestowałem skrypt.

Od razu piszę dla tych którzy boją się włamania na konto, nie trzeba żadnych pasów wpisywać przy włączonym programie :)

Nawet jeśli miałby być podsłuch to nie podajecie odpowiedzi na pytanie do FUT (zakładając że jest ona zapisana w przeglądarce), a bez niej nikt wam nie wejdzie do ut z innego komputera.

Co do obsługi skrypta to podejrzewam że nawet dziecko nie miało by problemów.

Jak on działa ?

Działa na zasadzie zapętlonej listy czynności które skrypt wykonuje w bardzo szybkim czasie:

Sam klika myszką w przyciski (np. szukaj, kup teraz)

Ile można zarobić ?

To już zależy od szczęścia i pomysłu.

Ale wymyśliłem jeden który polega na :

- zebraniu grupki osób

-wykupieniu przez nie jednego zawodnika( wartego np 10k)

-gdy już nie ma zawodników w tej cenie (10K), można zacząć sprzedaż, wystawiamy większość kart za ~20k i parę po 17~18k tak aby schodziły

-zarobek na jednej karcie to od 6K do 8K, a kart możemy kupić np 30.

Na tym zakończyłbym ten opis.

Przepraszam za chaotyczność, ale nie mam talentu do pisania :)

Opublikowano

Mam dobre info, pracuję nad nową, szybszą wersją programu.

Planowane nowe funkcje:

-Automatyczne wysyłanie do klubu zawodników.

-Automatyczne wystawianie na aukcje zakupionych zawodników.

-Automatyczne licytowanie zawodników.

-Więcej trybów prędkości

PS: myślę, że pomysł użytkownika "jasieko11" jest bardzo dobry i można zrobić większą grupę osób które by ustawiały ceny tanich i dobrych zawodników. Można by na tym sporo zarobić. 

Opublikowano

A ja nic nie umiem zarobić, puszczam np. De Bruyne za 4k z hunterem (normalnie chodzi po ok. 5k) i po godzinie nic... Polecicie jakiegoś zawodnika czy coś, żeby zarobić?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

A ja nic nie umiem zarobić, puszczam np. De Bruyne za 4k z hunterem (normalnie chodzi po ok. 5k) i po godzinie nic... Polecicie jakiegoś zawodnika czy coś, żeby zarobić?

Zauważ, że de bruyne z hunterem jest tylko kilku na rynku transferowym - mała szansa ze w tak krótkim czasie trafisz dobrą ofertę. Szukaj zawodników po 1-3k najlepiej OP którzy są często używani np. Santana, Kaboul, Constant, Diego, Hernandez itd. 

Opublikowano

opty mam pytanie ty jesteś slepy czy mnie ignorujesz ja ci spamie na PW i w temacie a ty nic. Prosze o odpisanie

. .

Opublikowano

Witam. Chętnie przetestuję i napiszę opinie..

Nick: Michau444

System: Win7

Platforma: PS3

Rozdzielczość ekranu: 1680 x 1050

Przeglądarka: Opera 19.0

Budowniczy
Opublikowano

Nick:vlb

System:Windows xp

Platforma:Pc

Rozdzielczość ekranu:1024x768

Przeglądarka: Mozilla Firefox

Oczywiście dodam opinie.

mpcforum4everblue.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...