Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Invoria Oficjalna autor poprzedniej ma bana

Assensinem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znam RoveN'a i znam Array'a. Znam ich na tyle długo, że śmiało mogę stwierdzić, że RoveN eq nie rozdaje, a Array się zmienił od czasów Metina5. O Glebie też dużo się dowiedziałem, od jego "Niby ziomków", że za to, że wyleciał, planuje się mścić.
Olejcie podróbki, bo ten koleś ma nie równo.
Pozdrawiam

Opublikowano

Widocznie nie masz co robic.

Znam administratora Invorii i mogę śmiało stwierdzic, że żadnych itemów by nie rozdawał, ani nie wspomagał by graczy.

Mógł nie dobierac sobie takiego teamu jak Wy - to najgorsza rzecz jaką zrobił. Może myślał, że serwer będzie mniej popularny.

Ale jak widac macie teraz ból dupy, bo serwer wypalił.

Serdecznie nie pozdrawiam, graczy z serwera nie ubędzie od Twoich idiotycznych postów.

Jeśli twierdzisz,ze sa podrobione - Invoria może mi założyć sprawę o podrabianie , lub o oszczerstwa :).

Nic z tego nie jest podrobione ^^

Czemu mam mieć ból dupy? , poprostu nie lubie klamczuszków :P

Znam RoveN'a i znam Array'a. Znam ich na tyle długo, że śmiało mogę stwierdzić, że RoveN eq nie rozdaje, a Array się zmienił od czasów Metina5. O Glebie też dużo się dowiedziałem, od jego "Niby ziomków", że za to, że wyleciał, planuje się mścić.

Olejcie podróbki, bo ten koleś ma nie równo.

Pozdrawiam

Co ma to do tego ,ze ich nasz odpowiedz mi kurwa co to ma do tego ,ze ich znasz przydupasie?

Mscic? WTF

No ładnie umiesz przerabiać ss :)

nie ma co <3

BEKA

Zapomnialem o Tobie , jak tam 3k bryłek na koncie od Rovena? xDDD

To jest dopiero hipokryzja i beka ja pierdole hahaha

Opublikowano

Ja osobiscie NIE POLECAM serwerow Hooltrasa. Dlaczego ? Otoz Mial serwer Azmal.pl na ktorym gralo w miare sporo osob, potem bylo coraz mniej poniewaz ulepszanie bylo monotonne i ulepszacze byly w is . Ludzie zaczeli odchodzic bo nie bylo co robic, brak jakichkolwiek updatow itp. Co najlepsze zrobil reklame, wbilo 4k osob KTORE NIE MIALY ZIELONEGO POJECIA O METINIE GDYZ BYLI TO GRACZE Z LOLA. Po 2 tygodniach z 4k osob zostalo z 20 , gralem tam nadal z gildia itp, oraz bylo kilka osob ktore dropily ulepszacze i wgl. Hooltras wrocil i napisal ze teraz wszystko sie ogarnie bo mial problemy z rodzina, nikt w to nie wnikal bo proste ze rodzina najwazniejsza lecz on zamiast wziac i jakos reaktywowac serwer to wpadl na pomysl by zresetowac ALL POSTACIE ITP, co bylo tragiczne poniewaz niektorzy spedzali nocki by dropic itp no ale mniejsza o to. Gdy zrobil ten reset i ludzie wbili, zauwazyl ze jest maly zysk z serwera i zamknal serwer, czy tak sie robi ? Nie. Serwer byl w miare okej i mysle ze powinien co innego wymyslec niz resetowania all a potem zamkniecia z braku zarobkow. Rozumiem ze kazdy serwer musi sie jakos utrzymywac ale mysle ze przynajmniej nie z ulepszaczy . Osobiscie go nie polecam i nie zagral bym na zadnym serwerze jego nawet ktory bylby Numer One . To tylko Moje i Reszty osob opinia ktorzy byli na serwerze do konca.

Opublikowano

Ja osobiscie NIE POLECAM serwerow Hooltrasa. Dlaczego ? Otoz Mial serwer Azmal.pl na ktorym gralo w miare sporo osob, potem bylo coraz mniej poniewaz ulepszanie bylo monotonne i ulepszacze byly w is . Ludzie zaczeli odchodzic bo nie bylo co robic, brak jakichkolwiek updatow itp. Co najlepsze zrobil reklame, wbilo 4k osob KTORE NIE MIALY ZIELONEGO POJECIA O METINIE GDYZ BYLI TO GRACZE Z LOLA. Po 2 tygodniach z 4k osob zostalo z 20 , gralem tam nadal z gildia itp, oraz bylo kilka osob ktore dropily ulepszacze i wgl. Hooltras wrocil i napisal ze teraz wszystko sie ogarnie bo mial problemy z rodzina, nikt w to nie wnikal bo proste ze rodzina najwazniejsza lecz on zamiast wziac i jakos reaktywowac serwer to wpadl na pomysl by zresetowac ALL POSTACIE ITP, co bylo tragiczne poniewaz niektorzy spedzali nocki by dropic itp no ale mniejsza o to. Gdy zrobil ten reset i ludzie wbili, zauwazyl ze jest maly zysk z serwera i zamknal serwer, czy tak sie robi ? Nie. Serwer byl w miare okej i mysle ze powinien co innego wymyslec niz resetowania all a potem zamkniecia z braku zarobkow. Rozumiem ze kazdy serwer musi sie jakos utrzymywac ale mysle ze przynajmniej nie z ulepszaczy . Osobiscie go nie polecam i nie zagral bym na zadnym serwerze jego nawet ktory bylby Numer One . To tylko Moje i Reszty osob opinia ktorzy byli na serwerze do konca.

Prosze Pana, ale to nie jest serwer Hooltrasa tylko Arraya... wtf...

ps: Tu Kotka z Azmala.

Roventiuss
212528fc17.png

Opublikowano

No to się postarałeś, miesiąc czekaliśmy zebyś zrobił ss'y na których prawie nic nie ma. No bardzo ciekawe rzeczy są na tych ss'ach i jeszcze te urywki rozmów dodająć swój dodatkowy opis z główy niezgadzający się z zawartością heheszki. Prawda jest taka że miałeś wyjebane na serwer, do team doszedłeś tylko dlatego że Adaś na początku serwera gdy był w team prosił o to a potem sam chciał żeby ciebie "wyjebać" z team ale nie byłem już taki i zostawiłem ciebie w teamie.
Każdy kto był z tobą w teamie miał cie dość i chciał zebyś wyleciał z team przykładowo początek serwera w team byłem Ja, Adaś ty i KireK potem Adaś i KireK sami zrozumieli że jesteś załosny i również chcieli byś wyleciał z team, potem do team doszedł twój kolega FeLeK (ty chciałeś zeby doszedł do team) i wkońcu się zgodziłem a potem zaczeliście swoje przekręty za które wyleciał pierw FeLeK (nie, nie odszedł sam - wyleciał) a potem ty i teraz chcesz wszystko zwalić na mnie za to że ciebie wywalilem. A i jeszcze ty każda ironie pisana do ciebie bierzesz na serio i biorąć ją jako poważny powód, śmieszne. I jeszcze wracając do osób w team. Ta "15 latka" jak ją nazwałeś nie dostała się do team bez powodu, znałem ją bardzo długo i jej ufałem, nie tak jak tobie który został w team tylko i wylącznie z litości a tak naprawde miał wyjebane na wszystko i wszystkich i tylko siedział na TS i grał z kolegami w lola czy tam w tibie. Ona przynajmniej w przeciwieństwie do ciebie robiła coś na serwerze (nie coś tylko dużo) bo potrafiła pomóc graczom a nie napisać do nich "spierdalaj gram teraz w lola"
tyle mam do powiedzienia, siema.

sygna1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...