Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asyria.pl [Dedyk] [Easy]

imagus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O 18 będzie dostępny client, reje? Czy wcześniej?

Wlasnie, dolaczam sie do pytania, SERWER PRO !!! Wbije zobaczyc na niego na 100 % :))

Zeby tylko sie nie rozlecial !!!

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

dużo ludzi grało wcześniej? warto wbić? dziś o 18 rusza?

Daj Like jak pomogłem

też macie za co dawać ostrzeżenia ...

Opublikowano

Od flou:"I co macie jakiś problem,że wzięte od Was te okienko postaci?. Ethana też ma to zajebane od Was i co ? Nic.Do nich się nie plujecie. A skoro się wypowiadacie w tym temacie jesteście hipokrytami bo to wygląda w tym momencie tak,że wydymion dajmy na to wrzucił rozpakowaną restheę na mpc tzn skyboxy itd. bez ich zgody.Coś jeszcze do powiedzenia ? Chętnie podyskutuję.

Opublikowano

Dawno nie grałem w Metina, dlatego wejdę i przetestuję serwer. Mam nadzieje, że porwie mnie ten serwer ;)
@Edit
Chyba jednak będę czekał.. Przerwa techniczna strony :///

4021_19_03_09_12_29_23.png

`Legia Warszawa

<3

jNLDc4anLN10RLL1QB.jpg

Opublikowano

Wszystko zostało dobrze dopasowane. Teraz trwa dodawanie innych, lepszych ekspowisk. 

Od tej pory z generała, smoka, azraela dropi kd +5 (pojedynczo), a następnie robimy je +6 u sury. (200 każdej perły, 85%)

Bronie 75 only rip(z każdego ripa dropi 1 losowa broń)

Opublikowano

Wszystko zostało dobrze dopasowane. Teraz trwa dodawanie innych, lepszych ekspowisk. 

Od tej pory z generała, smoka, azraela dropi kd +5 (pojedynczo), a następnie robimy je +6 u sury. (200 każdej perły, 85%)

Perly w jakich ilosciach dropia? I ile na ulepszenie, zeby nie bylo 200 osob na jednego Azreala po to by dostac kilka perelek ;]

Opublikowano

Myślałem nad takim rozwiązaniem. 50 pereł z metina, po 100 z bossa (rip, azrael, smok), 50 z generala i wróżki. Dodatkowo w red lesie bedzie 7 metinów. Dodatkowo perły dropią w dużych ilościach z potworów. Co myślicie nad wprowadzeniem pd, rękawicy, lizaka, pierścieni do craftu. (oczywiście mały % na zrobienie + dużo rzeczy na zrobienie)

Opublikowano

Witam mam pytanie Azrael występuje tylko w Dc czy na innej mapie tez ??

24790528697226300755.png

Opublikowano

Witam mam pytanie Azrael występuje tylko w Dc czy na innej mapie tez ??

Mapa 84 do expa 1 resp, i Las Strachu parę respów. :)

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Mam do was pytanie. Wolicie żeby kd było od razu z dropu +6 i iśc na łatwizne, czy lepiej dropić +5, ulepszać na +6 żeby było bardziej unikalne ? 

Opublikowano

Mam do was pytanie. Wolicie żeby kd było od razu z dropu +6 i iśc na łatwizne, czy lepiej dropić +5, ulepszać na +6 żeby było bardziej unikalne ? 

Kd +5 zeby bylo co robic :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...