Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asyria.pl [Dedyk] [Easy]

imagus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra. Uspokój się już. jak net mi bd normalnie działać to usunę. następnym razem niech administracja Ascariala pomyśli o zabezpieczeniach clienta ;)

Kpisz sobie? Chłopak może to wrzucić na forum w rar bez hasła z odpowiednią adnotacją i będziesz mógł tylko na to popatrzyć i się poślinić.

Nie kradniemy Panowie bo później są płacze, czas ruszyć tłuste dupy i trenować skilla a nie udawać dodawaniem broni do clienta.

Serwer ocenię dopiero po tym jak wystartuje.

0LsM05U.png

• Odpowiedzi 263
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co grać na złodziejskim gównie? :)

a jakos jasniej ? ja nie rozumiem tej sytuacji jest ona dla mnie dziwna (nie wiem o co dokladnie chodzi) wiec wyjasnij :)

wielce te ,statystyki" (czy jak to tam jest) nie robi na mnie wrazenia i moglo by tego nie byc :P (jesli o to ci chodzi)

w dalszym ciagu prosze kogos o wyjasnienie mi sytuacji jaka zaistniala na tym serwie 

Opublikowano

a jakos jasniej ? ja nie rozumiem tej sytuacji jest ona dla mnie dziwna (nie wiem o co dokladnie chodzi) wiec wyjasnij :)

wielce te ,statystyki" (czy jak to tam jest) nie robi na mnie wrazenia i moglo by tego nie byc :P (jesli o to ci chodzi)

w dalszym ciagu prosze kogos o wyjasnienie mi sytuacji jaka zaistniala na tym serwie 

Najprosciej mowiac, administracja tego gówna kradnie cudze pracę, a później podpisuje je jako swoje dzieła, to chyba pokazuje poziom tego serwera i administracji :)

Opublikowano

Najprosciej mowiac, administracja tego gówna kradnie cudze pracę, a później podpisuje je jako swoje dzieła, to chyba pokazuje poziom tego serwera i administracji :)

ogarnij. zachowujesz się jak gimbus. Jak masz zamiar się przechwalać swoimi pracami to idź gdzie indziej.

nlcEZxg.png

Opublikowano

szczerze ? to jest wylacznie sprawa miedzy toba lub wami (nie wiem jak to jest dokladnie) a nimi ;) mnie to nie interesuje :D lecz interesujaca jest dla mnie jest jakosc rozgrywki oraz umiejetnosc poslugiwania sie plikamie etc. przez administracje ;) a to z kad oni to maja mnie nie interesuje :D (to nie obraza ani nic) ogolnie dzieki za info a raczej jego namiastke;)

TOPIC : odpowie mi ktos wreszcie co sie stalo i dlaczego serwer off ?

Opublikowano

szczerze ? to jest wylacznie sprawa miedzy toba lub wami (nie wiem jak to jest dokladnie) a nimi ;) mnie to nie interesuje :D lecz interesujaca jest dla mnie jest jakosc rozgrywki oraz umiejetnosc poslugiwania sie plikamie etc. przez administracje ;) a to z kad oni to maja mnie nie interesuje :D (to nie obraza ani nic) ogolnie dzieki za info a raczej jego namiastke;)

Baaardzo dużo bugów które Flourine teraz usuwa. :)

i Wgl. w imieniu całej administracji przepraszam za wszystkie utrudnienia w grze. :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

Trwają prace techniczne i naprawianie serwa start jutro po 18. Choć nie liczył bym na to bo przyjęli Flourine 14letniego dzieciaka któremu serwer pada jak idzie spac .

5qj.png

Opublikowano

Trwają prace techniczne i naprawianie serwa start jutro po 18. Choć nie liczył bym na to bo przyjęli Flourine 14letniego dzieciaka któremu serwer pada jak idzie spac .

Jeśli serwer padnie to rozpoczynamy prace od nowa i postaramy się jak najszybciej to zrobić. :)

Co do Flourine.. to jutro zobaczymy efekt jego pracy :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

Jeśli serwer padnie to rozpoczynamy prace od nowa i postaramy się jak najszybciej to zrobić. :)

Co do Flourine.. to jutro zobaczymy efekt jego pracy :)

Haha daliscie mu dostep do pliczkow, to powodzenia wam zycze :) Jeden z tych co zrobi swoja prace i zapierdoli to co mu bedzie potrzebne ^^. Fakt moze i jest ogarniety co do plikow ale jemu sie nie ufa ^^.

Jak mozna wziasc flourine do teamm'u -.-.

Pozniej bedziecie plakac ze to, ze tamto. Wezmie hajs za prace i jeszcze wam zapierdoli cos  ^^

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Bo chujowo kradną :)

Ty jesteś grafikiem? Chyba sobie jaja robisz. Podpierdoliłeś nam i innym skrypty, grafike i bezczelnie podpisujesz to pod siebie. To jest wersja, którą sprzedałem administracji Ascarial.pl, poznajesz "grafiku"? :)

tka78h.jpg

Czy ja pisałem że to wykonałem, wziąłem? Nie, więc zestopuj misiaczku. I nie strasz mnie chłopaczku. ;)

Haha daliscie mu dostep do pliczkow, to powodzenia wam zycze :) Jeden z tych co zrobi swoja prace i zapierdoli to co mu bedzie potrzebne ^^. Fakt moze i jest ogarniety co do plikow ale jemu sie nie ufa ^^.

Jak mozna wziasc flourine do teamm'u -.-.

Pozniej bedziecie plakac ze to, ze tamto. Wezmie hajs za prace i jeszcze wam zapierdoli cos  ^^

Akurat ja flou ufam. :)

To raczej nie jego wina, a maszyny.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

widze ze jakies zainteresowanie jest mimo tej pory :D no nic pobiore clienta moze bedzie dobrze :P (choc watpie)

Co ty chcesz pobierac jak server jutro o 18 dopiero on ? ^^

Czy ja pisałem że to wykonałem, wziąłem? Nie, więc zestopuj misiaczku. I nie strasz mnie chłopaczku. ;)

Akurat ja flou ufam. :)

To raczej nie jego wina, a maszyny.

Nie ma to jak zaufanie po kabelku. Takie znajomki po lini haha.

@ Jest 6-7 i 6 skill bo nie moge znalezc ? ;x

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Co ty chcesz pobierac jak server jutro o 18 dopiero on ? ^^

Nie ma to jak zaufanie po kabelku. Takie znajomki po lini haha.

@ Jest 6-7 i 6 skill bo nie moge znalezc ? ;x

mam ograniczony transfer w dzien ;) wiec pobieram w nocy (a raczej staram sie) zeby nie marnowac transferu (jest to upierdliwe ale ma tez plusy :P)

co do serwa to napewno bedzieo on o 18 czy to takie ,,prawdopodobnie" ? :)

tak samo cos tam przeczytalem ze macie zmienic interface ;) nadal bedzie wbudowany bs ?

i takie pytanie czy ten ,,nowy technik" nie pracowal czasem na Tinesha (rowniez jako pomoc?)

Opublikowano

Gralem trochę ale ciągle wywala oraz lagii jak wyssane z ... co do administracji to nawet spoko ogarnięci itd ale od strony technicznej itd to masakra ;x

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Kiedy stronka online bo chciałbym zagrać.

Chciałbym tylko dodać nie dajcie dostępu do plikow Flourine ... największy złodziej

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Serwer jest off, będzie online dziś o 18.

Będzie zmieniany silnik gry ( game)

Dodane nowe mapki, wywalone stare

Chyba pisane nowe dungeony 

Nowy interface

Nowe misje

I wiele wiele więcej, lecz związane to jest z restartem postaci.

Asyria przetrwała, nie jak (była) konkurencja i administracja się nie podda. Flourine ma dostęp do bazy i napewno nic nie ukradnie.

POTWIERDZONE INFO Z FORUM SERWERA!

Opublikowano

Wzięli osobę która się zna na plikach bo to akurat jego :D

Mam nadzieję że ogarniecie i będzie można pograć.

Opublikowano

Wszystko będzie dobrze, musicie dam im troche czasu. Serwer na prawdę jest ciekawy i mogę go polecić bez dwóch zdań, kwestia bugów i błedów, ale to już bedzie ogarniete.

Opublikowano

Aha czyli aktualnie jest przerwa techniczna :) myślę że po południu będzie ON  ^_^.

ddz8gi.png

Opublikowano

Wszystko będzie dobrze, musicie dam im troche czasu. Serwer na prawdę jest ciekawy i mogę go polecić bez dwóch zdań, kwestia bugów i błedów, ale to już bedzie ogarniete.

W 100% Popieram zdanie oto szanownego gracz i jestem tego samego zdania. Serwer bardzo fajny i na pewno będzie miłą rozgrywka zaraz po starcie.

GM4L !5 ZjemCiBułkę

Opublikowano

ogólnie serwer jest ciekawy wbije zobaczyć co i jak

ale mam pytanie czy jest system kostiumów bo w prezce nie wyczytałem nic na ten temat jeżeli nie ma to chwała wam za to ;]

(jeżeli było gdzieś w komentarzach napisanie sorki nie chciało mi się czytać ;d)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...