Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z e-fajką. -,-

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działała fajka, wymieniłam grzałkę i fajka nie działa. No nie mam pojęcia, co mogło się stać. Mam wrażenie, że coś nie styka, bo w ogóle nie leci dym... ktoś coś? Jakieś pomysły? >.>

Opublikowano

Kupiłaś odpowiednią grzałkę do twojego atomizera?

Tak, na pewno. 

To znak boży. Rzuć palenie bo umrzesz.

Czo Ty ostatnio wszędzie spamujesz to ja nie wię. ;_;

Opublikowano

Podnieś lekko pin na baterii być może Ci lekko wszedł jak nie wiesz gdzie on jest to pisz. A jak naciskasz na guzik przyłóż ustnik do ucha, i masz takie syczenie, że olejek się spala?

Zaraz nad guzikiem jest dziurka gdzie wkręcasz cleromizer, i masz w tej dziurce taką blaszkę lekko podważ ją z każdej storny jakimś cyrklem czy szpilką ale lekko. Ta blaszka to pin baterii.

Opublikowano

Podnieś lekko pin na baterii być może Ci lekko wszedł jak nie wiesz gdzie on jest to pisz. A jak naciskasz na guzik przyłóż ustnik do ucha, i masz takie syczenie, że olejek się spala?

Zaraz nad guzikiem jest dziurka gdzie wkręcasz cleromizer, i masz w tej dziurce taką blaszkę lekko podważ ją z każdej storny jakimś cyrklem czy szpilką ale lekko. Ta blaszka to pin baterii.

Nie mam syczenia, ale w tej fajce nigdy nie syczało nic. Wypchnęłam troszkę ten dynks, żeby stykał z baterią to teraz bateria nie działa. o.O Jest naładowana, a jak naciskam przycisk to miga tak, jakby była rozładowana. -,-

Opublikowano

Miyoshi,

lekko się odchodź z tą bakterią i z wymieniałem tej Twojej e-fajki ...

bez gif

Opublikowano

jak czyściłem grzałke i te knoty to po wlaniu nowego olejku też tak miałem że ciągne ciągne i nic, popróbowałem pogrzać ją tak i ciągnąć z 5 minut to zadziałała może też tak spróbój, a jak nie to grzałka jakaś felerna

34979.png31850.png

9099.gif868.png

20316.jpg35106.jpg

Opublikowano

-Wadliwa grzalka

-Nie dokrecilas grzalki przy wymianie

-Jednak kupilas nie taka jak trzeba, albo sprzedawca sie pomylil

-nie mozliwe zeby nigdy nie bylo syczenia, to jakim cudem ci dzialala ta e-fajka, zawsze, ZAWSZE syczy. Jesli nie to napiecie z baterii nie dochodzi do grzalki.

sygna.png

Opublikowano

Znaczy może źle się wyraziłam. Jakieś tam dźwięki były z tej fajki. xD Ogólnie to w ogóle nie grzeje się grzalka... Nie wiem czy ona jest wadliwa, czy coś po prostu nie styka.

Opublikowano

Skoro bateria ma z nią styczność, a ona się nie grzeje, wszystko wskazuje na to, że grzałka jest wadliwa. Kupiłaś na jakimś stoisku? Idź i zapytaj o co chodzi, jeżeli jest uszkodzona to wymienią Ci na gwarancji, ale najpierw sami przetestują.

Jeśli przez internet to zadzwoń do sprzedawcy i zaprezentuj, jak sprawa się ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...