Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym kupił dla samego mario WII U.

Wii U się źle sprzedaje wszędzie nie tylko w Europie i to jest niestety porażka. Ale taki 3DS od nintendo nadal utrzymuje się w czołówce sprzedaży.

Do tego niedawno wydany Mario Kart 8 na Wii U sprzedał się lepiej niż nie jeden inny tytuł AAA pomimo małej popularności konsoli. Nie pisz jak się nie znasz ;)

Zle sie sprzedaje bo kazdy kupuje albo xbox360 lub ps3 (teraz do tego dochodza nowe generacje tych konsol).

Wii jest kojarzone z konsolą dla dzieci nie wiem czemu bo dostarcza sporej frajdy jak gralem u kumpla, bo wole pograć w najnowsze Mario niż na odwal się zrobionego Coda.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ja bym kupił dla samego mario WII U.

Zle sie sprzedaje bo kazdy kupuje albo xbox360 lub ps3 (teraz do tego dochodza nowe generacje tych konsol).

Wii jest kojarzone z konsolą dla dzieci nie wiem czemu bo dostarcza sporej frajdy jak gralem u kumpla, bo wole pograć w najnowsze Mario niż na odwal się zrobionego Coda.

To jest specyfika Nintendo, od zawsze robiono takie gry, kiedyś było tego mniej za czasów 2D gdzie cieszyłem się takimi grami jak Contra czy Castelvania. To nie były gry dla dzieci... teraz taki nastolatek patrzy sobie właśnie na takie gry jak seria Mario czy Kong i wydaje mu się, że to gry dla dzieci.

To były inne czasy... gry po prostu tak wyglądały i nie tylko na konsolach Nintendo.

Ja do końca życia będę miał sentyment do Nintendo, do dziś mam pierwszego NES'a jakiego otrzymałem od rodziców w 1992, niestety już nie działa ale zachowałem go sobie :) za to mam działającego SNES'a na którym od czasu do czasu sobie zagram w GOAL czy jakiegoś MegaMan'a.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

To jest specyfika Nintendo, od zawsze robiono takie gry, kiedyś było tego mniej za czasów 2D gdzie cieszyłem się takimi grami jak Contra czy Castelvania. To nie były gry dla dzieci... teraz taki nastolatek patrzy sobie właśnie na takie gry jak seria Mario czy Kong i wydaje mu się, że to gry dla dzieci.

To były inne czasy... gry po prostu tak wyglądały i nie tylko na konsolach Nintendo.

Ja do końca życia będę miał sentyment do Nintendo, do dziś mam pierwsze NES'a jakie otrzymałem od rodziców w 1992, niestety już nie działa ale zachowałem go sobie :) za to mam działającego SNES'a na którym od czasu do czasu sobie zagram GOAL czy jakiegoś MegaMan'a.

Dokładnie ja jako małolat bawiłem się świetnie na chińskich pegazusach z rynku i miałem od groma frajdy jak tata wrócił z pracy i po drodze kupił nowy kardridz i siadaliśmy by pograć. Tak przerodziła się moja pasja do konsol i do tej pory mój tata pogrywa nieraz na moim xboxie a ja uwielbiam konsole np. kompa mam tylko do przegladania neta i jakis mmorpg lub gier typu cs a na konsoli w te nowsze itp. Ja mam taki sentyment do mario i nie nazwalbym nigdy gra dla dzieci no ale nie kazdy mial przyjemnosc kiedys pograc.

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...