Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] Dropienie na serwerach typu Hard/Medium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec w tym poradniku chcialbym wam powiedziec jak efektownie dropic gold'a na serwerach typu Hard/Medium. To moze sie wydawal banalne ale ja mysle ze to jest dobry sposob na zarobek , ale i tez troche czasu trzeba poswiecic, A wiec zaczynamy : 

Pierwsze co musimy zrobic to najlepiej zrobic cienia ale najpierw musimy miec normalna postac 90+ lvl . Jesli juz mamy ta postac musimy sie zaopatrzec w Lucky Spell Book i najlepiej secik z dobrym + jak i wepem. No i teraz zostalo tylko isc na duszki w egeha ( najlepiej co jakis czas odpalac 1/2 pasek na atak i bedzie git :)  ) 

Jak tam doisc : 

-Idziemy do Egeha i wchodzimy do tej jaskini ( teleport jest w miescie) , Zatem wychodzimy z niej i kierujemy sie na dol i jestesmy na duszkach . 

Pewnie ten pomysl jest banalny ale mysle ze sie przyda, 

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Dzięki nigdy na to nie wpadłem, idź i nieś tą informacje na innych forach tak żeby wszyscy o tym wiedzieli.

Albo sprzedawaj ten tutorial na allegro, myśle że zarobisz na nowe mieszkanie i samochód.

Opublikowano

A wiec w tym poradniku chcialbym wam powiedziec jak efektownie dropic gold'a na serwerach typu Hard/Medium. To moze sie wydawal banalne ale ja mysle ze to jest dobry sposob na zarobek , ale i tez troche czasu trzeba poswiecic, A wiec zaczynamy : 

Pierwsze co musimy zrobic to najlepiej zrobic cienia ale najpierw musimy miec normalna postac 90+ lvl . Jesli juz mamy ta postac musimy sie zaopatrzec w Lucky Spell Book i najlepiej secik z dobrym + jak i wepem. No i teraz zostalo tylko isc na duszki w egeha ( najlepiej co jakis czas odpalac 1/2 pasek na atak i bedzie git :)  ) 

Jak tam doisc : 

-Idziemy do Egeha i wchodzimy do tej jaskini ( teleport jest w miescie) , Zatem wychodzimy z niej i kierujemy sie na dol i jestesmy na duszkach . 

Nie zapominajmy ze na każdym serwerze jest teraz inny sposób na zarobek więc myślę że to nie jest przydatny tut.

@Dzięki nigdy na to nie wpadłem, idź i nieś tą informacje na innych forach tak żeby wszyscy o tym wiedzieli.

Albo sprzedawaj ten tutorial na allegro, myśle że zarobisz na nowe mieszkanie i samochód.

Tak jak ty te swoje 500 euro rocznie?

Opublikowano

Jak tam doisc : 

Nie uważam, aby dropienie na duszkach było dobrym sposobem na zarobek. :) Ja preferuję dropienie setów, czy zabijanie bossów i sprzedawanie itemków z nich. Poza tym serwer serwerowi nie jest równy i niestety nie wszędzie drop na duszkach jest opłacalny. Niekiedy więcej kaski wpada podczas normalnego dropu. :P

A Ty idź sprzedawaj poradnik pt. 'jak expić od 35-60 lvl', bo to jeszcze większa beka niż to. xD

Opublikowano

Nie uważam, aby dropienie na duszkach było dobrym sposobem na zarobek. :) Ja preferuję dropienie setów, czy zabijanie bossów i sprzedawanie itemków z nich. Poza tym serwer serwerowi nie jest równy i niestety nie wszędzie drop na duszkach jest opłacalny. Niekiedy więcej kaski wpada podczas normalnego dropu. :P

A Ty idź sprzedawaj poradnik pt. 'jak expić od 35-60 lvl', bo to jeszcze większa beka niż to. xD

:3 Ja to pisałem dla beki, a on to napisał na poważnie ;_;

Nie zapominajmy ze na każdym serwerze jest teraz inny sposób na zarobek więc myślę że to nie jest przydatny tut.

Tak jak ty te swoje 500 euro rocznie?

Ja dostaje 500 euro rocznie za nic, a Ty sobie możesz o tym jedynie pomarzyć.

Opublikowano

Dla beki? Nie sondze. Btw. słabo Ci ta beka wyszła, hyhyhyhy.

Ogólnie rzecz biorąc na duszkach tylko lsb, czy lsb+gb?

Opublikowano

Dla beki? Nie sondze. Btw. słabo Ci ta beka wyszła, hyhyhyhy.

Ogólnie rzecz biorąc na duszkach tylko lsb, czy lsb+gb?

Pomylilem sie ! :)

Opublikowano

Drop na duchach na server'ach HARD(gdzie lv wbijasz nie w 1min tylko w 20min [tak  satakie serverry]) jest dobra opcja, lecz wiekszoscc serverow to serv easy gdzie wbicie 1 lv zajmuje Ci minute....

#padrina 500 ojjro to jestt tyle co nic dla wielu os.... gdyby to bylo m-c, a nie rocznie to  bylby fajnie, 

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

500 euro ROCZNIE to jest tyle co usiąść na kiblu i się wysrać..

Żeby 2000 zł na rok mieć za darmo masakra, chyba cię nie kochają w domu.

Ja za nic nierobienie mogę mieć 10x to twoje 500 euro .. ale gdy człowiek nic nie robi nie jest wart złamanego grosza bo po co komu jakiś leń co kopie piłkę 24/7 nie mając i tak przyszłości przed sobą, a później nie będzie wiedział jak naprawić w domu coś albo wymienić opony w samochodzie.

@Możesz podać w przybliżeniu ile golda dropi bez lsb i gb / z lsb / z lsb i gb?

Opublikowano

Więcej takich rozmówek tu będzie? To nie miejsce na takie coś. Przenieście się na PW, lub skorzystajcie z jakiegoś komunikatora.

Co do tutoriala... Nie jest on zbyt wyczerpujący, do tego na serwerach MEDIUM/HARD zazwyczaj jest wiele innych sposobów zarobku...

zSCFQrN.png

Opublikowano

500 euro ROCZNIE to jest tyle co usiąść na kiblu i się wysrać..

Żeby 2000 zł na rok mieć za darmo masakra, chyba cię nie kochają w domu.

Ja za nic nierobienie mogę mieć 10x to twoje 500 euro .. ale gdy człowiek nic nie robi nie jest wart złamanego grosza bo po co komu jakiś leń co kopie piłkę 24/7 nie mając i tak przyszłości przed sobą, a później nie będzie wiedział jak naprawić w domu coś albo wymienić opony w samochodzie.

@Możesz podać w przybliżeniu ile golda dropi bez lsb i gb / z lsb / z lsb i gb?

No spoko, skoro mam zapewnione mieszkanie przez 3 kolejne lata + mam opłacone wszystko i oczywiście wyżywienie ;)

Nie sądze że jestem bez przyszłości skoro już byłem na próbach (czy jak to się u Was mówi) w takich drużynach jak Atalanta, Chievo czy nawet Torino :))

Jbc. to jest oczywiście zwykła "wypłata", potem są bonusy jak np. przejście do kolejnego etapu Coppa Italia itp.

@ Lsb i gb są potrzebne w tym wypadku, ponieważ bez nich dropimy *8 mniej golda.

@@ A jeśli na serwerze nie ma dusz?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobry czy nie dobry to kwestia checi jest i mozna z niego skorzystac nikt nikogo nie zmusza :)

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Sposob dobry choc sa lepsze;)

Dokładnie są lepsze. Ale widać autor się starał dlatego plusik.

• Aive zmienił(a) tytuł na [Last Chaos] Dropienie na serwerach typu Hard/Medium

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...