Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riven - SoloTop So Cute

ussekps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

super poradniczek zawsze ide taki bolidem uzywam tych samych runek i niezle cisne na riven wiec zatwierdzam ten poradnik jako rpawdidwlowy!!!

a zapomnialem dodac ocene wiec daje 0,5/10 za starania

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Nigdy nie przegrałem riven topa grając przeciwko kennenowi, ba, powiedziałbym nawet, że to riven jest kontrą na kennena bo ma 2 doskoki + stuna, dzięki czemu range kennena nie daje mu kompletnie nic. na 3 lvlu mozna do niego podbić i spokojnie zabić na 1 combo, pozdrawiam. Tak samo jak wiele osób błędnie twierdzi, ze vlad skoro ma range to będzie obijał riven na lini i ona przegra, a ogarnięta riven ( np. moja ) wjedzie na was na 3 lvlu z combo i nawet nie zauważycie, jak umieracie. Riven to postać z ogromnym potencjałem i dmg, jeśli jest w odpowiednich rękach to ciężko aby cokolwiek poza postaciami takimi jak shyvana, renekton czy ewentualnie phanteon dało jej rade.

a apropo maxowania skilli, właśnie dlatego, że teraz E dostało nerfa należy je tym bardziej maxować jako drugie a nie omijać i ładować pkt w bezsensownego stuna, co da nam raptem kilka pkt dmg więcej i nic po za tym :).

Opublikowano

chujowy poradnik, 0/0 bo wszystko z mobafire, kontry nie opisane, a w zasadzie jedyna kontra  na riven jest renekton, ogarnieta riven wygra z garenem 

e jest lepsze niz w, tarcza robi swoje w pojedynkach, a dmg i tak masz

brak opisanych itemow po co, na co....

nie graj riven, prosze

czy ja widze bc? omg yomumu only.....

userbarwb.png

Opublikowano

Tutek taki sobie i raczej teraz przez długi czas się nie przyda gdyż została totalnie znerfiona i mało kto nią gra, a jak gra to przegrywa.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Riven kontrowana jest tylko i wylacznie przez renektona, ale da sie ugrac na niego majac dobrze dobrane runy. Build jest beznadziejny + bonus

Riven.Połamane Skrzydła Połamane Skrzydła namierzają się na przeciwnika, na którym znajduje się kursor.

Jeżeli chcesz wyprzedzić swojego przeciwnika, upewnij się, że kursor znajduje się za nim.

Riven nie jest w stanie się leczyć, ani nie posiada silnej obrony - rekompensuje to za pomocą swoich silnych komb. 

nie mam pojecia o co chodzi z tym

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

@up Ostatnio grałem sobie na Rivenkę na topie, na poziomie platyny/diamentu, i uwierz mi, to nadal potrafi zadawać dmg :) Teraz jest bardziej uzależniona od ulta, nie mniej miałem spore problemy z zabiciem tego czegoś. Mam wrażenie, że teraz jest naprawdę zbalansowana- nie wywali Ci całego hp na 1 lvlu ale też nie jest słaba :)

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...