Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CityBlock

grzybu1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super przyjazny i pełen ciepłej atmosfery serwer polecam go gorąco !

admini potrafią rozwiązać każdą  sprawę biorą swoje stanowisko na poważnie ale również można z nimi na luzie pogadać nie są " napuszeni " jak bywa na niektórych serwerach :) Prawdziwy czysty serwer Freebuild bez jakichś bzdurnych elementów a to właśnie lubię najbardziej!

Gorąco polecam jeszcze raz !

Pozdrowienia od

agam333 dla wszystkich stałych bywalców CityBlock :)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam wszystkich czytających server CityBlock.pl jest świetnym serverem FreeBuild dużo gier,eventow,zabaw i wiele innych atrakcji.Nie ma mowy by się nudzić na nim ja po 30 minutach gry server mi się spodobał miła i pomocna Administracja gracze też są spokojni i sympatyczni.Więc serdecznie Zapraszam na server i grajmy razem czym więcej ludu tym więcej zabawy i śmiechu.Mam nadzieje że przekonam was i wbijecie na ich server Pozdrawiam Alcatraz1213 oraz Paweł :)

Zapraszam wszystkich graczy starszych i jak młodszych ja już siędzę na tym serverze 2-3 dni a już mnie tak wciągnoł że przesiaduje całymi nocami dosłownie nocami. :D

Pozapraszałem moich znajomych i oni też twierdzą że server jest spoko i ogarnięty Nie jak na innych mniej więcej że Administracja tylko pomoże Tb a na tym to nawet zagra z Tb w różne gry oraz pomoże w niektórych sytuacjach oraz też porozmawia na ts3 jest zabawnie,śmiesznie i oczywiście na luzie. :)

Zapraszam wszystkich graczy więc dlatego bo mam zamiar zasponsorować 6 vipów tym co wejdą na server i będą grali w przyszłości pewnie jeszcze więcej zasponsoruje ale narazie mam zamiar tylko 6 osobom "wydać" vipa sa także gdzieś na serverze ukryte vipy więc Serdecznie zapraszam na niego i szukać i szukać i szukać.Pozdrawiam Paweł.

5396.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...