Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BaronReplays - Program do nagrywania powtórek

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym Wam przedstawić nowe dziecko chińskich "działaczy" ^^

Z mojego punktu widzenia, program jest bardziej stabilniejszy od LoL Recorder'a, pomimo tego, że ma mniej funkcji.

Aktualnie program jest jeszcze w fazie testów i może mieć klika mniejszych błędów. Używam go od wczoraj, dla testu nagrałem dwie gry, które potem odtworzyłem i nie było żadnego problemu.

Ok, przejdziemy do rzeczy. Program prezentuje się w taki oto sposób:

9l6634.jpg

Download:

http://ahri.tw/BaronReplays/BaronReplays.exe'>http://ahri.tw/BaronReplays/BaronReplays.exe

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/4a97eeb98533da375a9a91d122b907b7c788c32a1e3370aae512b27b4c74e473/analysis/

Oficjalna strona producentów programu:

http://ahri.tw

Aktualnie program oferuje nam Angielską i oczywiście Chińską wersje.

Obsługa programu jest dziecinnie prosta, ściągamy, wypakowujemy, odpalamy program i zaczynamy grę. Program sam znajdzie folder decylowy gry. 

P.S

Nagrywanie oczywiście jest z trybu spectatora.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Oczywiście zapomniałem dodać, że ten program w porównaniu do LoL Recordera jest jakoś o 200-220 MB lżejszy. A powtórka z meczu 60 minutowego zajmuje ~9MB.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Lol recorder chyba nigdy nie działał mi poprawnie

czekałem na wbudowany w client od Riotu ale pobiorę i przetestuje ten ;D

thx za info

Hejo

Opublikowano

Nie rozumiem tego... skoro to da sie otworzyć tylko tym programem i tylko my (i ktoś z tym programem) możemy to oglądać to jest bezsens... nigdy nie zrozumiem idei LolRecordera czy tego programu... rozumiem jakby ładnie nagrywał (już nie patrząc na wagę) lola bez zjadania fpsów w wersji, w której da się to wrzucić na YT albo coś.

Mimo wszystko dzięki za info, skośnookie pracujo.

Opublikowano

@up

Mozna wrzucic te filmiki na  Yt, wystarczy do nagrac jeszcze raz xD

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nie rozumiem tego... skoro to da sie otworzyć tylko tym programem i tylko my (i ktoś z tym programem) możemy to oglądać to jest bezsens... nigdy nie zrozumiem idei LolRecordera czy tego programu... rozumiem jakby ładnie nagrywał (już nie patrząc na wagę) lola bez zjadania fpsów w wersji, w której da się to wrzucić na YT albo coś.

Mimo wszystko dzięki za info, skośnookie pracujo.

Jakbyś chciał ten filmik mieć na YouTubie, to musiałbyś go nagrać np. Frapsem, przekonwertować w Camtasia Studio i dać to na kanał :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
Opublikowano

Jak chcecie wstawiać na youtube to po ujj wam ten program? Macie frapsy i inne programy.. no chyba, że chcecie ukryć BoLa. Pamiętam jak NitroZyniak wstawił film z jego "skillem" Cassiopeią - oczywiście spectator. 100% bol :D

Opublikowano

Dobra, już wiem co się dzieje.

Program chwilo nie działa, bo wprowadzone zostało coś w grze w związku z Pantheonem, co blokuje program.

Hey,Guys.

Here's an important message we need you to know, the question about "Cannot get observer encrytion Key", we confirm that it happen after the hot fix from Riot for the champion "Pantheon",in that hot fix Riot remove some information that BaronReplays need to record a replay.

We're now working in the problem, and we'll do everything we can to solve this problem, and we'll update information to you ASAP.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Ogólnie program dobry. Myślę, że z czasem może zastąpić LoL Recordera.

Popracują nad stabilnością, szatą graficzną oraz kilkoma dodatkowymi opcjami i myślę, że projekt będzie dobry. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...