Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] IneriS.pl (Dedyk)(Hard)

DonMamutos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja fajna dopracowanie myślę że zagram !! 

Strona główna także fajna widać licznik/Statystyki !!! 

97885401236937515934.png

Opublikowano
@charset "UTF-8";

/* CSS Document created by welnes.com.pl coppyright 2012 - 2013 welnes.com.pl. All informaction was included in .LICENCE file */

/* wyzerowanie domyslnych wartosci */ strona kradziona wiec temat do kosza

Opublikowano

Ja tą stronę kupiłem . Więc jej nie ukradłem . Jeśli administracja zechce pokażę zdjęcie zrobionego przelewu z tytułem . Nie było napisane kogo to jest code . Nie znam żadnej Balantii Pozdro :P

1EPZ6G.gif

Opublikowano

niech welnes to potwierdzi to uwieze taki przelew mozna w paintcie zrobic wiec takim SS mozna sie podetrzec 

Opublikowano

Nie kupiłem od niego więc , nawet go nie znam więc co ma potwierdzać . Kupiłem to od innego webmastera i szczerze mam to gdzieś skąd On tą stronę ma .

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie możesz mieć tego gdzieś ponieważ jeśli to bd miało prawa autorskie to nie masz prawa jej używać.

Strona od welnesa ale skrypty już nie :) Więc skończcie te spiny.

competitions,proportional,456,186,36a24f

Opublikowano

Noi ze kupiles od innego Webmaster jezeli Strona  nalezy do welnesa wiec kupiles cos kradzionego jezeli sa Prawa autorskie moze podac cie do Sadu bo to nie nalezy do cb i tyle ze cie bedzie drogo kosztowac

Opublikowano

Człowieku, znam welnesa i jak z nim o tym pisałem to nie miał żadnych zastrzeżeń... to że jest tam jego strona z jakimiś śmiesznymi skryptami to go nie obchodzi...

competitions,proportional,456,186,36a24f

Opublikowano

Człowieku, znam welnesa i jak z nim o tym pisałem to nie miał żadnych zastrzeżeń... to że jest tam jego strona z jakimiś śmiesznymi skryptami to go nie obchodzi...

To niech nam to tu potwierdzi a nie piszesz cos tez tak moge napisac i to gowno nie dowod  Czemu Prezka nie jest zamknieta do wyjasnienia?

Opublikowano

1. Możecie pokazać przykładowy drop z metka ?

2. Ile ku leci z 1 metka i jaka jest szansa na ku ?

Pokażemy to w prezentacji która się ukarze jutro na mpcforum

To niech nam to tu potwierdzi a nie piszesz cos tez tak moge napisac i to gowno nie dowod  Czemu Prezka nie jest zamknieta do wyjasnienia?

Opuść ten temat jeśli masz tak spamować . Welnes nie musi nic potwierdzać bo nie kupiłem tego od niego . Koniec tematu w tej sprawie. Spier*alaj :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

1. Czy doładowanie monet będzie przez sms? Bo lepiej wychodzi zawsze przez przelew.
2. Czy bossy takie jak Wiedźma czy tej Generał i inne, będzie skrócony czas ich respu? (jeśli tak to co ile będą się respić)
3. czy Np. Metki w red lesie będą podowojone respem? co ile będzie zrzut?

4.. Czy od samego początku jest jakiś event walentynkowy? (jaki?)

Czekam na odpowiedzi ;) pzdr.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...