Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] IneriS.pl (Dedyk)(Hard)

DonMamutos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracja jak najbardziej w porządku i to chyba najlepszy serwer tego roku.

Pozdrawiam Curwiszon.

75043626052775008486.png
  • Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer w moim guście. ;)

Jednak troche mało nowości, wszystko to co juz bylo na innych hardach :P

Poza tym proponuje dodać takie mniej istotne modyfikacje do clienta typu jakis nowy wyglad m1.

Proponuje tez aby gra opierała się troche na misjach bo jednak gra to nie tylko exp i drop lub pvp :D

Proponuje też zmienić 3 królestwa na 2. :)

A i pytanko.. jak z reklamą ? :)

Wyglądy m1 są zmienione :) . Tzn dodane drzewka obiekty itp . Musicie to sami odkryć . Chyba że Kakiet wam na gra jak to wygląda od środka ;P

ohoho co do misji . WiPeK się bardzo postarał i naprawdę bardzo ale to bardzo bardzo dużo misji jest wgranych na serwer . Co lvl masz misje jeśli by to tak podzielić ponieważ jest 100 misji do zrobienia ponad :P

Reklama : MPCFORUM + Youtuberzy ( KakietPlayGames , Lisek1000 , Devaxes , Kirek , Kodzots . Oraz inni youtuberzy od których jeszcze nie dostałem ostatecznego potwierdzenia . )

Administracja jak najbardziej w porządku i to chyba najlepszy serwer tego roku.

Pozdrawiam Curwiszon.

Nie mylisz się kolego . Pozdrowienia również dla Ciebie :)

Ładna / Przejrzysta prezka. Powodzenia ;)

DonMamuto my się czasami nie znamy ? Kojarzę ten nick ale nie mogę sobie przypomnieć

Dzięki serdecznie . Znamy się , ja Cie kojarze . Szkoda tylko że poznaliśmy się przez Shirka ( może se przypomniesz hehe ) Pozdro :P

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Wyglądy m1 są zmienione :) . Tzn dodane drzewka obiekty itp . Musicie to sami odkryć . Chyba że Kakiet wam na gra jak to wygląda od środka ;P

ohoho co do misji . WiPeK się bardzo postarał i naprawdę bardzo ale to bardzo bardzo dużo misji jest wgranych na serwer . Co lvl masz misje jeśli by to tak podzielić ponieważ jest 100 misji do zrobienia ponad :P

Reklama : MPCFORUM + Youtuberzy ( KakietPlayGames , Lisek1000 , Devaxes , Kirek , Kodzots . Oraz inni youtuberzy od których jeszcze nie dostałem ostatecznego potwierdzenia . )

Nie mylisz się kolego . Pozdrowienia również dla Ciebie :)

Dzięki serdecznie . Znamy się , ja Cie kojarze . Szkoda tylko że poznaliśmy się przez Shirka ( może se przypomniesz hehe ) Pozdro :P

Aa no i wszystko jasne :) . Powodzenia . Też startuje z serwerem w podobnej dacie. Prezka nie długo . Typ podobny ;)

Opublikowano

Okej, trochę mnie wkurwiliście (w sumie to wasz Technik o nicku Armagiedon's), więc postarałem się o to aby wasze spiracone IP. Board trafiło do rejestru IPSu. Zresztą, podrzucę też screena na MPC - po co psuć sobie humor. :D

kklQ42a.png

IPBMafia.ru - soooooooooo nice.

PS; MPC nie popiera piractwa - to drugi z powodów dla którego ten screen się tutaj znalazł. :)

Pozdr, Matz i miłego robienia dalszego w bambuko graczy. :)

Opublikowano

nie mam zamiaru tu robić żadnego fejmu bo jesteś dla mnie 0 próbowałeś tylko poprosić w głupi sposób o stronę nie dostałeś jej i jej nie dostaniesz to płaczesz swoje płacze zanieś na jasną górę i tyle w tym temacie a w temacie  

"PS; MPC nie popiera piractwa - to drugi z powodów dla którego ten screen się tutaj znalazł.  :)"  

nic nie jest udostępnione nic pirackiego a osoba odpowiedzialna za forum wie co robi i się w jej kompetencje nie wtrącam :)

po za tym to nie jest na serwerze MPC Forum :)

kolejnym faktem jest to że MPC Forum nie przyczynia się do żadnej reklamy tego forum więc pozdrawiam i dziecko skończ płakać bo to jest śmieszne 

ps. jest to mój ostatni post w tym temacie odnoszący się do twojej osoby  

ps2. nie ma mnie w team serwera robię im tylko za technika ( jako pomoc )

ps3. ( ps. znaczy "Pier*** Się" )

Haha. Poprosić o stronę - haha, człowieku. W głowę się puknij. : D Udostępniłbym waszą DB, ale według regulaminu nie mogę atakować i niszczyć serwerów więc macie szczęście i nic z waszą stroną/forum nie robię. Miłego robienia w chuja graczy. :)

Pozdr, Matz i nie zachęcam do rejestracji.

Opublikowano

Haha. Poprosić o stronę - haha, człowieku. W głowę się puknij. : D Udostępniłbym waszą DB, ale według regulaminu nie mogę atakować i niszczyć serwerów więc macie szczęście i nic z waszą stroną/forum nie robię. Miłego robienia w chuja graczy. :)

Pozdr, Matz i nie zachęcam do rejestracji.

Tak naprawdę po co tu spamujesz ? Nie chce twoich postów tutaj widzieć więcej . Nie podoba Ci się serwer . Okej rozumiem znam już twoją opinie a teraz opuść ten temat na zawsze.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie mam żadnego bólu dupy (znaczy mam, bo robią w chuja graczy) ani spiny z administracją. Mogę CI nawet zrobić screena z podpisem tam albo uruchomić live na twitchu żebyś uwierzył. Poza tym nikt nie zaprzecza. :D

Opublikowano

Nie mam żadnego bólu dupy ani spiny z administracją. Mogę CI nawet zrobić screena z podpisem tam albo uruchomić live na twitchu żebyś uwierzył. Poza tym nikt nie zaprzecza. :D

Bo nie mam ochoty wdawać się w bezsensowne kłótnie z Twoją osobą , ponieważ nie wiem o co Ci chodzi i co chcesz tym osiągnąć

1EPZ6G.gif

Opublikowano

O co mi chodzi? No o to, że lecicie w chuja.

@Prokurator44 - nie muszę Ci nic udowadniać na dobrą sprawę ale jeśli masz pojęcie o budowie IP.Board to sekcja upgrade Cię zainteresuje. :)

Opublikowano

O co mi chodzi? No o to, że lecicie w chuja.

@Prokurator44 - nie muszę Ci nic udowadniać na dobrą sprawę ale jeśli masz pojęcie o budowie IP.Board to sekcja upgrade Cię zainteresuje. :)

Słucham ? Co to znaczy lecimy w ch*ja ? Z czym Cie oszukaliśmy ? Pomyśl zanim coś napiszesz . Nawet nie wdałem się z Tobą w żadną prywatną rozmowe . Wszystko co piszemy to widać w komentarzach i skończ spamować ! Wypad mi z tego tematu !

@ Prosze Moderatora o wyczyszczenie tematu z zbędnego spamu !

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie . nie mam pojęcia i wydaje mi się, że skoro nie masz dowodów to robisz to specjalnie póki nie zobacze nie mam zamieru oczerniać serwera i chętnie zagramy z kolegami :)

sygna.jpeg

Opublikowano

Nie . nie mam pojęcia i wydaje mi się, że skoro nie masz dowodów to robisz to specjalnie póki nie zobacze nie mam zamieru oczerniać serwera i chętnie zagramy z kolegami :)

Co miałbym w tym, żeby specjalnie wrzucać screena z RIPowanym IPB i tym, że mają dziurawą stronę razem z forum? Nie podam do publica linku ani osobom trzecim bo regulamin jasno tego zabrania. ;)

Pozdr, Matz.

Opublikowano

Nie ma to jak postawienie serwera HARD, bez przyszłości.. oczywiście nie polecam, bo grało tu będzie.. może 100 osób, taka jest prawda.

Cycu w TEAM, to polecam i oczywiście życzę powodzenia. ;)

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

no na dzien dobry wchodze na tsa i banik <3 widze ze slabe nerwy maja ludzie z administracji hahaha za zamknij pysk perma dostac hahaha !

--

Opublikowano

no na dzien dobry wchodze na tsa i banik <3 widze ze slabe nerwy maja ludzie z administracji hahaha za zamknij pysk perma dostac hahaha !

Nie wiem od kogo dostałeś bana ale na pewno nie za grzeczność. 

Będziemy mieli 'elite' youbtuberów jako rekalmę . Dowiecie się wszystkiego 12/13 lutego :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Kolejny serwer cyca, który to już serwer? 10? czy chociaż JEDEN z twoich serwerów stał dłużej niż msc? ^^

Nie polecam ze względu na cyca (armagedon)

Opublikowano

Kolejny serwer cyca, który to już serwer? 10? czy chociaż JEDEN z twoich serwerów stał dłużej niż msc? ^^

Nie polecam ze względu na cyca (armagedon)

Cycu nie ma nic wspólnego z tym serwerem .  Nie ma dostępu do niczego . Po dobrej znajomości pomaga nam w paru kwestiach

Ps. Almeria stoi ponad miesiąc :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Fajnie się zapowiada :)

PS: Administracja ogarnięta czytaj. Mamut bo z nim rozmawiałem bardzo miły facet polecam serwerek i w 90% zobaczycie mnie na serwerze, pozdrawiam :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...