Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mc-Serv SerwerBogów [Factions][100Slot][Survival][Wlasna_Maszyna]

mc-serv

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Akurat z tym muszę się zgodzić z songo5441, Higi zaczynasz sam się wkopywać, więc już daj spokój, bo do niczego nie dążysz. Twoja postawa jest żałosna..

Opublikowano

Dziękuje songo jestem od tego mistrzem :*! Ja już swoją opinie wyraziłem dziękuje i dobranoc ! Hmm ja wiem jaki mam nick ( CHYBA )

Opublikowano

Gram 5 minut.
+:

Admin odpisuje 

Ładny spawn

Frakcje <3
Kontakt z administracją to jest coś. Nie wiem jak wam ale ja napisałem prośbę do admina a odpowiedz miałem w 5 s :)

-:

Nie mam co tu dać posta będę prawdopodobnie aktualizował :)

Opublikowano

To jest zapowiedź. czy nie? Nie mogę sprawdzić, dlatego pytam.

Opublikowano

Jak wiadomo,osoba pisząca recenzje do filmów chodzi na seans nawet kilkanaście razy ! Tak więc ja postanowiłem udać się na seans jeszcze parę razy,z każdą nową wizytą na serwerze miałem coraz większą ochotę zostać tam ,a oto co zmieniło się przez te 4 dni :

*Część "Cziterów" dostała bany ( Ci na których się skarżyli i admini ich obserwowali ) --Wielki + dla was administracji a do tych co by chcieli poczitować,nie radzę ;P

*Po rozmowach z moderatorami ( częścią ) ogarnęli się oni

*Nie da się już uciekać z PvP tak łatwo

*Zgłoszone bugi zostały poprawione w 1 godzinę !!! Gratuluje Technika

Więc jak widać moje "hejty" nie poszły na marne [; serwer staje się coraz lepszy i teraz mogę spokojnie powiedzieć ,że polecam ten serwer z całego serca ! Wbijajcie czekamy na was !

Pozdrawiam-gracz serwera :)

Opublikowano

Dziękujemy za opinię i cieszymy się, że do nas wróciłeś :) My, jako administracja staramy się dogodzić każdemu graczowi. Cieszymy się, że udało nam się dogadać również z Tobą :)

Opublikowano

A można wiedzieć jak szybko wbić poziom na enchant  :P? gracze o to często pytają i mnie to ciekawi (Prócz węgla)

Opublikowano

Ewantualnie, jest druga mozliwosc ;) z myślą o mniej cierpliwych graczach, którzy chcą w błyskawiczny sposób zdobyć lvl by coś w ekspresownym tempie zenchantowac, dodaliśmy do naszego sklepu na stronie internetowej serwera mozliwosc kupienia 90 lvl liczac od 0 :)

Opublikowano

A jakie jest ograniczenie mapy? Z tego co kojarzę to ostatnio powiększyliście? Jak to z tym?

Opublikowano

Dalibyście rade dodać czat dla frakcji i sojuszy? Bo nie chce się pisac na msg każdemu z osobna /;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...