Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mc-Serv SerwerBogów [Factions][100Slot][Survival][Wlasna_Maszyna]

mc-serv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-1104098-0-35561900-1391707246.png

• Stworzyliśmy specjalnie dla was serwer, który mam nadzieje, spełni wasze oczekiwania. Nasza zgrana ekipa pracowała nad nim dość długo, dzięki czemu rozgrywka na nim będzie zwyczajnie przyjemna :)

•  Serwer stoi na odpowiednio skonfigurowanej maszynie o wysokich parametrach, zdolnej utrzymać 100 osób!

• ​ Nasza Administracja jest od tego aby pomagać Wam w wszelaki sposób!

•  Znajdziecie tutaj w miarę miłą atmosferę, gdyż Moderatorzy oraz My, będziemy uważnie przyglądać się sposobem prowadzenia rozmów na czacie głównym!

•  Na spawnie znajdziecie regulamin, który naprawdę warto przeczytać.

​Kilka Screenów z Gry

post-1104098-0-38150200-1391707795_thumb.png

post-1104098-0-96059500-1391707800_thumb.png

post-1104098-0-85558800-1391707805_thumb.png

post-1104098-0-36469600-1391707813_thumb.png

post-1104098-0-26741200-1391707821_thumb.png

post-1104098-0-52764300-1391707826_thumb.png

post-1104098-0-44968800-1391707830_thumb.png

​Serwer Znajdziecie Pod IP:
Mc-Serv.pl

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chmm. Serwer jest... Po prostu ZŁY ! Administracja jest nieuprzejma aż wręcz agresywna. Serwer nie utrzymuje  40 ludzi a co dopiero 100. Oto jest pare Snapshotów administracji.

aHY75iy.png
Jak widać na tym screenshocie serwer ma jedynie 4 GB ramu co jest niewystarczające dla 100 ludzi. Podczas tego ss'a na serwerze było 4 graczy a mają jedynie 1282 MB wolnego. Co by myślicie się stało gdyby więcej graczy weszło ?

Oto Parę snapshotów administracji

kaxkP93.jpg

Mod dager smieje sie z gracza xFreeze Bo napisał to co ponizej "Dager ale jak bede sie staral...."

RPUhpie.jpg

Administracja ma gildie. Prawdopodobnie będą chcieli "Normalnie" Grać. Dając sobie przedmioty. 

p8J6JsY.jpg

Mod zaczyna mnie obrażać
tVCIoo4.jpg

Tu mówiłem adminowi ze 4GB ram'u nie wystarczy na 100 osób. I jak widać dostałem bana.
w9HoNGI.jpg

Jak widać serwer nie jest zbyt dobry. Mapa jest najprawdopodobniej ściągnięta z internetu. Jest razem 2 adminów. Oni planują aby 100 graczy tu grało ? Smieszne. Ostatecznie oceniam serwer na 4/10, nie polecam grania. Po prostu stracicie czas

Opublikowano

Ramu jest 8Gb alokowana pamieć !== maksymalna pamieć ;3, moderatorzy to kwestia czasu, jeśli są skargi na kogoś bezzwłocznie rozpatrujemy ja i wyciągamy wnioski z tego, po 3 takich skargach moderator traci swoją funkcje.
Ap ropo mapy spawn jest w pełni zbudowany przez naszego Budowniczego, którego znajdziecie pod nickiem Kacorek i przeze mnie Volerdeinera.
Co do tego Ss'a czy wiesz, że nie ładnie tak kłamać, mój współwłaściciel nie ma tajemnic wiec udostępnil ci screena który wyglądał dokładnie tak:

post-1104098-0-33318000-1391776154_thumb.png

Więc jeśli chcesz nas o coś oskarżyć przemyśl to proszę i rób to mądrze ;)
Jeszcze jedno, jeśli chodzi o to, że Administratorzy mają gildie, to tylko i wyłącznie dlatego, że sprawdzali pewne funkcje, natomiast grać survival nie będą

Opublikowano

Świetna prezentacja, lecz trochę za mało wiadomości na temat serwera. Jeżeli ( powiedzmy ) ,że na start wbije 150 osób to znaczy , że maszyna padnie? No trochę słabo, najlepiej jest postawić około 300 slotów i kupić lepszą maszyne.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Serwer ma 100 slotów i spokojnie wytrzyma przy obecnej konifguracji ;), jeśli powiedzmy wbije te 100 osób, co zapełni serwer oczywiście bez zastanowienie kupimy lepszą maszynę i zwiększymy liczbę slotów :)

Opublikowano

Serwer jeden z najgorszych na jakim grałem...Administracja raz reaguje na negatywne zachowania a raz  nie ,raz da za surowe kary a raz w ogóle nie zauważy przewinienia,lagi są( nie mój internet ,szczególnie przy PvP),,TEN SERWER TO ROBIENIE SOBIE ŻARTÓW Z SURVIVALU+FRAKCJE !

Opublikowano

Administracja za każdym razem stara się odpowiednio dobrać karę za przewinienia graczy, aczkolwiek człowiek nie jest maszyną, przez co zdarzają się mu pomyłki etc. Odnośnie lagów: Niejednokrotnie pytałem się graczy o jakość gry, oraz staram się na bieżąco sprawdzać jakość łącza. Śmiem snuć domysły. iż twój nick na serwerze to "Clawisz", zatem drogi Clawiszu to, że dostałeś bana za korzystanie z oprogramowania ułatwiającego grę tudzież tak zwanych cheatow nie daje ci przyzwolenia do wysuwania nieprawdziwych obelg na temat naszego serwera!

Opublikowano

hmm mc-serv ja grałem na serwerze ostatni raz po południu ,przez 20 min i to mi wystarczyło żeby wystawić tą opinię ( :a zresztą ,jak się przewinie do góry to widać co gracze piszą ... np. 1 post?

Opublikowano

ruszofazyrafa :) co ty pierdzielisz gościu... grałeś kilka godzin, duzo osob sie skarżyło, spamowales ile wlezie i sam napisales ze "mam cheaty, i co z tego". dodatkowo gracze nagrali Cię jak zabijasz innych bokiem... przypadek?

Opublikowano

Ten serwer to z pewnością nie serwer "Bogów",wciągu kilku minut odeszło tylu graczy co wbiło na serwer... -wchodzą 1 min - wychodzą

Opublikowano

Higi tudzież graczu o nicku "Clawisz" ap ropo pierwszego posta wszystko wydaje mi się zostało wyjaśnione a Moderator, który obrażał oraz zbanował danego użytkownika został zdegradowany. Więc myślę że to nie stanowi problemu. Chciałbym również powiedzieć ze tak zwana "zemsta" to jest dość dziecinne zachowanie, które ostatecznie nic nie wniesie do całokształtu, ponieważ mamy wielu zadowolonych graczy na serwerze, natomiast sam serwer się znacznie rozwija.

Opublikowano

Wielu graczy to 12? Okej ! Dobra ! i nie wiem o jakiej zemście mówisz ... ponieważ na czacie nic nie pisałem (grałem krótko jak jest napisane powyżej ale samo czytanie mi wystarczyło) ( :

Opublikowano

krótko grałeś :O caly czas dzis, wczoraj i w czesniejszej edycji... a pamietasz jak obrazales modów a w szczegolnosci Patrycje? pamietasz jak spamowales ciagle a admin cie ostrzegal? kogo ty próbujesz oszukac? wielu graczy jest zadowolonych a ty wielce obrazony bo dostales bana na cheaty hejtujesz serwer ktory jest naprawde wiele wart dla kazdego gracza, ktory gra uczciwie a nie jak Ty...

Opublikowano

Własnie zatoczyłeś błędne koło, ponieważ po południu nie było 12 graczy bo istnieje coś takiego jak szkoła, oraz nikogo z teamu nie było o tej porze (Tak jesteśmy wciąż uczniami(Szkoły średniej)) dlatego śmiem twierdzić, iż twoje opinie są zwyczajnym oszczerstwem, a sam fakt liczby graczy to jak na drugi dzień (20) graczy ponad w szczytowych godzinach to nie jest taka zła liczba :)

Opublikowano

Szkoda mi na was czasu więc więcej postów nie napisze ( to jest ostatni ) ,napisałem ,że grałem po południu a nie w południe ( : a jak widać w ważysz postach to wy się uwzięliście na jakiegoś gracza i go obrażacie na MPC Forum ... a żadnej Patrycji teraz nie miałem na myśli chodziło mi o kogoś innego  ale to już sobie sami dojdźcie o kim mowa.

Opublikowano

PatrycjaPL dokladnie. Ziomuś pogódź się z tym, ze ja oraz inni gracze nie chcemy cziterów na serwerze... poszukaj sobie serwa gdzie administracja nie reaguje na oszustow. tutaj da sie przynajmniej normalnie pograc, bo ci którzy graja nieuczciwie są eliminowani (np. TY) pomysl ziomus co ty wgl piszesz bo jak narazie ciagle oszukujesz...

Opublikowano

Jednak muszę napisać tak? Z wami się nie da rozmawiać skoro wam mówię ,że nie mam na waszym serwerze bana to go nie mam? Ja sobie napisałem wyraziłem swoje zdanie a wy zamiast przyjąć krytykę i obiecać poprawę to mnie od jakichś kill aur wyzywacie,określając to po 20 min grach?    a songo - admin serwera który wystawia na jego temat pozytywne opinie?

Opublikowano

po pierwsze nie jestem adminem :O po drugie sam sie wkopales, nikt nie mowil o killaurze, sam to napisales... ja pisalem ogolnie o czitach, ale nie wiem jakie to czity... nie grasz od 20minut, grales tez wczesniej na wczesniejszej wersji jak bylo valcheim.pl i wyrazales opinie ze to serwer idealny a dokladniej "

Bardzo fajny serwerek ,ciekawe parkoury ( Dopasowane do poziomu trudności ) ,dopracowana strefa pvp i poziomów,ładna mapka na paintballu ,drop z cobbla nie za mocny ale też nie za słaby = Wprost idealny serwer taki jakiego szukałem !

Dziękuje wspaniałym twórcą za ten serwer ."

jak ktos nie wierzy w Jego słowa: http://www.mpcforum.pl/topic/1133107-valcheimpl-dazymy-do-perfekcji100spvpskyblockod-graczy-dla-graczy/page-3#entry9786127 post #42

to Ty nie ptrafisz sie pogodzić z tym, że jesteś cziterem, którego na serwie ani administracja ani ja ani inni gracze nie chcemy :)

Opublikowano

ruszofazyrafa :) co ty pierdzielisz gościu... grałeś kilka godzin, duzo osob sie skarżyło, spamowales ile wlezie i sam napisales ze "mam cheaty, i co z tego". dodatkowo gracze nagrali Cię jak zabijasz innych bokiem... przypadek?

em... może stąd wiem o killaurze? no nwm to pewnie x ray!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...