Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Skrypty By Stasio889

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skrypty By Stasio88

Losowanie - Wersja 3.0

http://pastebin.com/TPDBmubt

Opis:

Skrypt umożliwia wylosowanie danego przedmiotu z szansą procentową przy pomocy specjalnego przedmiotu o nazwie "Item-Losowanie".

Aby uzyskać owy przedmiot, należy posiadać w ekwipunku 64 sztuki sztabek złota, po czym należy wpisać /losowanie.

Klikając prawym przyciskiem myszy na "Item-Losowanie" rozpoczyna się proces losowania.

Komendy:

• /losowanie
  • /status
  • /ustaw on
  • /ustaw off

Permissions:

• losowanie.stasio
  • losowanie.zarzadzaj
  • losowanie.status

Jedzenie - Wersja 1.0 Beta

https://snipt.net/stasio88/jedzenie-10-beta/?key=f5897a2573c48eee760308eca8126710

Opis:

Skrypt umożliwia dla gracza otrzymanie 128 sztuk pieczonego mięsa wprost do ekwipunku. Gracz może brać jedzenie co 5 sekund (Można to zmienić w linijce 26).

Komendy:

• /jedzenie
  • /ustaw on
  • /ustaw off
  • /sprawdz
  • /lista
  • /permission
  • /autor

Permissions:

• ustaw.jedzenie
  • sprawdz.jedzenie
  • lista.jedzenie

Mass Loteria - 1.0 Beta

http://pastebin.com/jdj0y0Ww

Opis:

Administrator po wpisaniu komendy /mass, aktywuje skrypt, który po 3 sekundach rozdaje dla graczy przedmiot określony w Options--->Nagroda oraz w ilości określonej w Options---> Ilość.

Komendy:

• /mass

Permissions:

• mass.stasio

Little Coins - 1.0 Finalna! Brak aktualizacji!

http://pastebin.com/bed5aMiq

Opis:

Skrypt Little Coins dodaje do gry niewidzialną walutę, którą można zamienić na różne rzeczy (w wersji finalnej, w wersji little tylko na Vipa!) Coins można zdobyć ze stone i dirta!

Komendy:

• /tworca
  • /coins
  • /icc [nick]
  • /sklep
  • /cv
  • /listacc

Permissions:

• lc.tworca
  • c.sprawdz
  • c.usun
  • c.sklep
  • lista.coins

ChangeLog:

1. 06.02.2014 - Powstanie Spisu, dodanie Losowanie v3.0, Jedzenie v1.0, Mass v1.0
  2. 07.02.2014 - Dodanie Little Coins !
Opublikowano

Skrypty nie są jakoś MEGA potrzebne ale leci + za robote i twórz dalej ;)

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Skrypty nie są jakoś MEGA potrzebne ale leci + za robote i twórz dalej ;)

Dzięki :) Co do skryptów to mam kilka pomysłów, na razie całą swoją pracę kieruje na Coins :)

zrób skrypt na lvl za kopanie jak na mchc :D

Takich skryptów jest pełno, po co tworzyć kolejny?

Dzięki, że mu odpowiedziałeś :P

Opublikowano

Like!

Plugin na losowanie, mógłbym dodać na serwer bitewny.

Sądzę, że to nawet przydatny plugin, ale na jakieś tam serwy FB, PVP, czy jakieś tam jeszcze.

Ale jako urozmaicenie swojego serwera, mógłbym dodać :) Ale jeszcze się zastanawiam.

stasio998 jeżeli chcesz abym dodał napisz mi na PW, jeżeli wgram skrypt, dodam info kto go zrobił :P

Jestem autorem tego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/1136250-pytaniezagralibyscie-na-calkowicie-innym-serwerze-od-innych-ktory-wprowadza-nowy-tryb/

(Jak coś :P)

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Like!

Plugin na losowanie, mógłbym dodać na serwer bitewny.

Sądzę, że to nawet przydatny plugin, ale na jakieś tam serwy FB, PVP, czy jakieś tam jeszcze.

Ale jako urozmaicenie swojego serwera, mógłbym dodać :) Ale jeszcze się zastanawiam.

stasio998 jeżeli chcesz abym dodał napisz mi na PW, jeżeli wgram skrypt, dodam info kto go zrobił :P

Jestem autorem tego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/1136250-pytaniezagralibyscie-na-calkowicie-innym-serwerze-od-innych-ktory-wprowadza-nowy-tryb/

(Jak coś :P)

Problem jest ;p Jestem Stasio889 xD

Spoko ;) Po to zamieściłem ten skrypt, aby inni mogli z niego korzystac ;)

Opublikowano

Twoje 2 skrypty się gryzą same ze sobą. W obydwu jest komenda /ustaw, przez co jeden nie może działać. Zrób wersję złączoną (kod jednego nałożony na drugi, nie jest to trudne).

3foc.png

Szukam sponsora na prawdopodobnie jeden z najlepszych serwerów RolePlay jaki powstanie. Na razie tylko zarys.

Opublikowano

Skrypt jedzenie to nic innego jak /kit...

Czy zabezpieczyles zeby gracze nie mogli samodzielbie tworzyc tego item losowanie? ;)

"mass loteria" nie ma nic wspolnego z jego dzialaniem. Kicz, bo nie ma opcji zmiany itemu z poziomu gru.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Czesc jak cos to cie doceniam  , ale widzialem już takich tysiące ale oczywiście , nie sadze ze  nie umiesz pisać skryptów ale wrecz przeciwnie ale spróbuj zrobić coś nowego czego nikt jescze nie wynalazl np :

klasy do sg  ... jest ich bardzo dużo

Opublikowano

Skrypt jedzenie to nic innego jak /kit...

Czy zabezpieczyles zeby gracze nie mogli samodzielbie tworzyc tego item losowanie? ;)

"mass loteria" nie ma nic wspolnego z jego dzialaniem. Kicz, bo nie ma opcji zmiany itemu z poziomu gru.

Spokojnie, to wersja beta, będzie w wersji 1.5 ;)

Czesc jak cos to cie doceniam  , ale widzialem już takich tysiące ale oczywiście , nie sadze ze  nie umiesz pisać skryptów ale wrecz przeciwnie ale spróbuj zrobić coś nowego czego nikt jescze nie wynalazl np :

klasy do sg  ... jest ich bardzo dużo

Rozumiem. Moje skrypty i tak tworzę sam od podstaw, nie wzoruje się na niczym innych niż na swoim rozumie... Niedługo powstanie Coins, to będzie chyba nowość.

Twoje 2 skrypty się gryzą same ze sobą. W obydwu jest komenda /ustaw, przez co jeden nie może działać. Zrób wersję złączoną (kod jednego nałożony na drugi, nie jest to trudne).

Zmienię wkrótce.

Opublikowano

Krótkie te skrypty, ale dość tak są.; )

----------------------------------------------------------------------------------

Halloween. <3

Opublikowano

Krótkie te skrypty, ale dość tak są.; )

Długie skrypty to nie wszystko, ważne żeby były jak najmniejsze/najkrótsze i zeby spełniały swój cel...

Opublikowano

kolejny badziewny temat z niby autorskimi skryptami ...

javy sie nauczcie a nie kurwa 3 linijki skryptu i podnieta jacy pro elo znawcy pluginow jestescie

Opublikowano

kolejny badziewny temat z niby autorskimi skryptami ...

javy sie nauczcie a nie kurwa 3 linijki skryptu i podnieta jacy pro elo znawcy pluginow jestescie

Aha, dobrze wiedzieć, że moje skrypty mają 3 linijki kodu...

Czy w jakimkolwiek podanym wyżej poście napisałem, że jestem "pro elo znawcą pluginów"?

Zachowaj takie informacje dla siebie...

Opublikowano

Skrypty w miarę proste do stworzenia, zmienił bym jedynie kompozycję tematu. Ale i tak leci +

Jestem jeszcze tak jakby nowy w pisaniu skryptów ;) Na pewno będę tworzył niedługo bardziej zaawansowane skrypty, wraz z nowymi doświadczeniami.

Opublikowano

Spokojnie, to wersja beta, będzie w wersji 1.5 ;)

Rozumiem. Moje skrypty i tak tworzę sam od podstaw, nie wzoruje się na niczym innych niż na swoim rozumie... Niedługo powstanie Coins, to będzie chyba nowość.

Zmienię wkrótce.

Po co robic bete, jesli dodanie tego to 1-2max min?

Wg. Mnie to zebranie o like za nic..

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Po co robic bete, jesli dodanie tego to 1-2max min?

Wg. Mnie to zebranie o like za nic..

Może i mało zajmuje, ale kto powiedział, że będę dodawał tylko 1 rzecz do danego skryptu ;)? I w którym poście niby żebram o Lubie To ;)? W żadnym... Pomyliły Ci się najwyraźniej osoby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...