Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Champion bez kontry?

arti882

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dobrze grasz to Leblanc jest ciężko skontrować.

Jeszcze Leona support.

Thresh > Leona , thresh jest posraną kontrą dla Leony (no może nie w silverze, ino dopiero od późnego golda/platyny, ale zajebiście ją kontruje)

LB jest łatwo skontrować pomimo jej masakrycznej techniki grania i combo, dobry Kassadin zje LB (chociaż ostatnio kilka razy sam podważyłem tą teorię, Galio bez najmniejszego problemu, Morgana też sobie poradzi - może nie zabije, ale na pewno przetrzyma laning phase i wyoutfarmi)

Leblanc ciężko skontrować bo jak pierdykniesz silence na gościu to w trakcie trwania jego możesz użyć całe kombo i się jeszcze wrócić w poprzednie miejsce. 

Niby tak, ale są i tacy, co na to leją ciepłym moczem, bo potrafią przetrwać całe jej kombo i wyporwadzić jeszcze soczysty kontratak...

Swain nikt nie wie jak na niego grac bo nie jest on teraz widywany

True story bro. Swain jest dobry, zajebisty sutain + mana regen i lane;ujesz w ch*j, albo i w nieskończoność, albo i jeszcze dłużej. Sawin jest rzadkim pickiem, bo niewielu umie dobrze grać tą postacią

Renekton jest trudny go skontrowania. :)

Yup! Jak najbardziej na Topie jest bestią. Nadal nie rozgryzłem jak rozdupczyć tego skurczybyka. :/

Choćby Garen :) A co do Kayle to jej sie nie da skontrowac :D Enemy podchodzi a ona Q, E i aa. Według mnie to jedna z najlepszych postaci w grze, ale niestety - nudna. Zamierzam kupic do niej skina

Lol nope. Idź i nie wracaj. Teemo, Vayne, Jayce, Yoric GG BB Garen...

Irelia, Yorick ;)

Zdecydowanie. Powalone champy, ale jaki fun ot play! :)

Moją propozycją na champa bez kontry są dwaj junglerzy:

Maokai - let's face it, nie ma na niego w 100% dobrej kontry poza banshees veil :P

Skarner - TO fast TO strong... Jest naprawdę posrany, a jak złapie jeszcze lekkiego feeda to miażdży system.

No jeszcze top lane shen'a bym dał, też jest go ciężko zbić jak się ogarnia.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

moim zdaniem najtrudniej jest z kontrować postacie sezonowe może i pokonasz je na lini ale one i tak wygrają grę np. kha, Lee, Kayle, dr.Mundo i inni ale to tez zależy jak sojusznicy graja 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...