Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fires Dragons Mobs Set - Silver Edition.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mA4NPTY.png

Witam.

Przedstawiam wam set potworów z rodziny ognistych.

Jest to srebrna edycja ponieważ mają mikrobugi których nawet nie zauważycie.

Modele są widoczne na wszystkich komputerach bez wyjątków.

Oczywiście modele exportowałem sam więc nie piszcie mi o źródło itp.

Screen:

(Na screenie widać brak zrobionego kanału alpha ale tak naprawdę jest zrobiony więc tych czarnych elementów nie będzie widać)

zUhb8PY.png

Download:

https://mega.co.nz/#!nFpnTSqC!tR3Jipl_JULDiulqCo4Ywt5XDiqzqYse8e7xdyNldnY 

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/3c0365d1ccc68dfd4746f8d3e1c3bec5112fe4b622ab62528246311fd2490cc9/analysis/1394671638/ 

Udzielam na modele pełnej licencji użytkowania.

Wyjątki! (nie pozwalam na użycie!):
Serwery z serwerowni Litegame
(Nervil, Alien2, Exorian, Turima, Experion oraz wszystkie które powstaną) z powodu kradzieży moich modeli przez KizioRCK oraz Zodi.

0LsM05U.png

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To po co udostepniasz jak nie mozna uzyc xD

Z reszta zapewne te serwery ktore wypisales beda mialy to gdzies i tak uzyja tych modeli :P

Co do pracy to bardzo ladne :D +

3201528209.png
Opublikowano

To po co udostepniasz jak nie mozna uzyc xD

Z reszta zapewne te serwery ktore wypisales beda mialy to gdzies i tak uzyja tych modeli :P

Co do pracy to bardzo ladne :D +

Udostępniam dla wszystkich innych użytkowników tego forum.

Wystarczy przeczytać.

0LsM05U.png

Opublikowano

(Nervil, Alien2, Exorian, Turima, Experion oraz wszystkie które powstaną) z powodu kradzieży moich modeli.

I tak ich użyją czy tego chcesz czy nie dlaczego bo nic im nie zrobisz a on i tak to użyją jak będą chcieli wiec nie potrzebnie tak piszesz  a co do modeli  fajnie wyglądają 

Opublikowano

Witam.

Przedstawiam wam set potworów z rodziny ognistych.

Jest to srebrna edycja ponieważ mają mikrobugi których nawet nie zauważycie.

Modele są widoczne na wszystkich komputerach bez wyjątków.

Oczywiście modele exportowałem sam więc nie piszcie mi o źródło itp.

Screen:

(Na screenie widać brak zrobionego kanału alpha ale tak naprawdę jest zrobiony więc tych czarnych elementów nie będzie widać)

zUhb8PY.png

Download:

https://mega.co.nz/#!HRgXjARJ!hFHgPytlMGzTVPdbwpzB1z_ZlMskxFFe1ZuXkU2q8DE 

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/d1a72c49a5d7acb05c930e02ff110cf1e78c8cafbe9fac6dd92dce0a14949879/analysis/1391646913/ 

(Nervil, Alien2, Exorian, Turima, Experion oraz wszystkie które powstaną) z powodu kradzieży moich modeli.

Grubo :) Ale na 101% oni tego użyją :) wiesz jacy są "niektórzy" [nie wszyscy] ludzie na tym forum... :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Hmm, ok modele, wszystko ok. 

Powiedź mi co Ci ukradłem? :) Jak już piszesz Alien2.pl, że coś ukradł to może wyjaśnij.

Nic mi nie ukradłeś Michale i dobrze o tym wiesz, ale masz serwer w LiteGame dlatego Cię wymieniłem.

Wyedytowałem specjalnie post dla Ciebie. :P

Osoby wyżej które bredzą o przywłaszczeniu chyba nie potrafią czytać bo specjalnie napisałem o exporcie a nie tworzeniu od zera więc beka z was niedouczone dzieci.

0LsM05U.png

Opublikowano

Złodzieje ? zabawne czyli w twoim rozumowaniu ktoś stworzył model od 0 ty go tylko exportowałeś do metina i model jest twój ? buhahahahahahaha .

To tak jakby ktoś napisał 900 stron książki ktoś inny dopisał 30 i roszczył sobie prawa do tego powodzenia jeśli myślisz , że tak to działa .

Co najwyżej ktoś może zapytać czy może skorzystać z twojego exportowania bo np dobrze działa , ale bez jaj zrób modele takie jak robi ymir w tedy będziesz mógł sobie roszczyć do tego prawa

Opublikowano

Złodzieje ? zabawne czyli w twoim rozumowaniu ktoś stworzył model od 0 ty go tylko exportowałeś do metina i model jest twój ? buhahahahahahaha .

To tak jakby ktoś napisał 900 stron książki ktoś inny dopisał 30 i roszczył sobie prawa do tego powodzenia jeśli myślisz , że tak to działa .

Co najwyżej ktoś może zapytać czy może skorzystać z twojego exportowania bo np dobrze działa , ale bez jaj zrób modele takie jak robi ymir w tedy będziesz mógł sobie roszczyć do tego prawa

Co ty chcesz to jest Kains aka Naid czyli od nexanity po eternity kolejna bedzie shivamt2 na 1.5mies równo tak jak było z jego wczensiejszymi serwerami. Cudowny czlowiek poprostu nie ma co. Ta jego "zajebistość" przeraża poprostu cale litegame i profesjonalizm w tworzeniu serwera na 1.5mies

33748387117269464751.png

Opublikowano

Beka z Ciebie, wiem, że je wyeksportowałeś, ale modele i tekstury nie są Twojego autorstwa. Ty je przystosowałeś pod metina, nie stworzyłeś, więc nie możesz nadawać im swoich praw autorskich

Opublikowano

Teraz będziecie pier**lić o tym kto ma do tego prawo lub o serwerach..

Dał chłopak modele, wyeksportował.. więc skoro coś zrobił - włożył pracę aby modele pozyskać/dostosować, to może pozwalać na wykorzystanie lub nie i tyle.. A jak litegame chce te modele to niech poszukają sobie i sami wyciągną.. 

Mobki są spoko na dunga jakiegoś :) GJ

Opublikowano

Co ty chcesz to jest Kains aka Naid czyli od nexanity po eternity kolejna bedzie shivamt2 na 1.5mies równo tak jak było z jego wczensiejszymi serwerami. Cudowny czlowiek poprostu nie ma co. Ta jego "zajebistość" przeraża poprostu cale litegame i profesjonalizm w tworzeniu serwera na 1.5mies

Hm, dziwne.

Twierdzisz, że moje projekty są słabe chociaż z każdego mojego projektu kradniesz większość elementów i dajesz na swoje serwery, więc jak to w końcu jest? :)

Tak samo gdy mój projekt ma mieć zapowiedź to aż strasz w gacie. Dużo ludzi mówi mi, że Nervil wygląda jakby był mój bo tam są praktycznie wszystkie moje rzeczy a zero wkładu LiteGame.

Czy to nie wygląda Ci dziwnie? Śmiesz w ogóle wypowiadać się na mój temat ale ja chociaż nie okłamuję graczy bo to nie ma najmniejszego sensu.

Teraz zaczniesz pewnie pisać, że Twoje serwery stoją nie wiadomo jak długo ale utrzymywanie serwera z 50 graczami nie robi na mnie żadnego wrażenia.

@ Quentes, ja zastrzegam sobie prawo używania moich WYEXPORTOWANYCH modeli, jeżeli ktoś chce niech sobie wyciągnie z gry i wyexportuje sam, wtedy się nie doczepię do niczego.

Przy okazji ile razy można to powtarzać?

@Hooltras, brawo ten Pan zrozumiał przesłanie i zauważył, że nie przywłaszczam sobie modelu tylko mój EXPORT, przy okazji tekstury sam przerabiałem i przystosowałem pod buffor silnika Granny więc też są częściowo moje. ; >

0LsM05U.png

Opublikowano

Chciałbym wykorzystać, ale jest błąd przy pobieraniu (wgl nie rozpoczyna)

Mógłbyś dać na inne hostingi, najlepiej SpeedShere.

//50+//100+//200+//500+//1000+//1200+//1500+//2000+//2500+

xD ProUser xD

48% / 100% <Od Enix'a 40%> <5% od Istnego to wyróżnienie> 

Specjalista
Opublikowano

Ciekawi mnie jakie rozmiary mają w grze :P ?

Mobki bardzo ładne,zostawiam plusa.

Pozdrawiam.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Halo, halo. Zabraniasz używać komuś modeli WYEKSPORTOWANYCH przez Ciebie, które kompletnie do Ciebie nie należą i złamałeś prawa autorskie producenta jakiejś innej gry?

Opublikowano

Ladne postarales sie ;d ale dlaczego zakazujesz używania? Przecież każdy kto bedzie chcial użyje a twoje ścieżki łatwo można zmienić z Eternity czy jakoś tak na swoje xD

I jak udowodnisz ze to twoje ?:D Troszkę bez sensu.. 

Opublikowano

Tylko, że on potrafi zrobić coś swojego i nie ogranicza się do autorskich marnych questów.

Sorry ale LiteGame jest za murzynami jakieś pare dobrych lat.

@

Modele bardzo ładne, dobrze, że dodałeś notkę.

W dodatku cały ból dupy w okół tego, tak ma prawo Wam zabronić, on je wyeksportował, chcecie? Spróbujcie sami sobie je wyeksportować, zobaczymy jak Wam pójdzie, powodzenia!:)

Opublikowano

Ladne postarales sie ;d ale dlaczego zakazujesz używania? Przecież każdy kto bedzie chcial użyje a twoje ścieżki łatwo można zmienić z Eternity czy jakoś tak na swoje xD

I jak udowodnisz ze to twoje ? :D Troszkę bez sensu.. 

to , żeś dopierdolił do pieca :P

jak zmienisz te ścieżki ? musisz edytować model w 3dsx max po pierwsze po 2 na nowo robić wszystkie animacje po 3 mieć dobry exporter , żeby modele były widoczne na procesorach AMD

Opublikowano

to , żeś dopierdolił do pieca :P

jak zmienisz te ścieżki ? musisz edytować model w 3dsx max po pierwsze po 2 na nowo robić wszystkie animacje po 3 mieć dobry exporter , żeby modele były widoczne na procesorach AMD

Nie musisz był gdzieś na inforge program którym sama scieżke się zmianiało

33748387117269464751.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...