Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Flame na polaków

Xplorerpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamietam sytuacje w której liczyły sie losy mojej dywizji poprosiłem aby nie trolował i jego sumienie jednak ustąpiło na moją korzyść każdy jest człowiekiem pamiętajcie to że ktoś trolluje to albo tak jak w diamencie mu sie nudzi albo nie potrafi grać i jest słabym psychicznie graczem.
Niestety nigdy nie stworzymy idalnej gry w ktorej nie będzie tak zwanego noobstwa zawsze to było jest i będzie jedno co możemy robić to reportować,omijać,ignorować ^^

14 lat  

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Popatrz na 'wielkiego' youTubera - Isamu co grę praktycznie rage że Team słaby, że coś zrobili - TO TYLKO PRZYKŁAD

Ja się nie wstydzę że jestem Polakiem, cisną coś na kogoś ' polish player = noob ' to im odpisuje że nie każdy Polak jest taki i siedzą już cicho, a jeżeli dalej próbują coś udowodnić to ich ignoruje i to najlepiej działa. Ty się nie denerwujesz, Team się nie denerwuje, a on dalej ciśnie, a Ty tego nie widzisz :)

Zostaliśmy przedstawieni jako osoby które trollują i ' cisna ', owszem zdarzają się tacy często nie tylko w LoL'u, ale nic z tym nie zrobimy. 

Opublikowano

Może dlatego, że wśród społeczności polskiej 60% do dzieci do lat 16? Które uważają, że jak napiszą komuś: "Ty ku*wo, nie umiesz grać, wypier*alaj" to załatwi to sprawę i ktoś nauczy się grać. Z drugiej strony nie którzy polaczki nie potrafią zrozumieć mechaniki tej gry... Że gra się z teamem a nie samemu.. No ale cóż..

Opublikowano

Powiem Ci tyle, że ja gram na Wescie i tam nie spotkałem się żeby ktoś mnie obrażał z tego powodu, że jestem polakiem.

Nawet raz jakiś typek mi napisał skąd jestem to mu odpisałem, że z Polski a on mi odpisał, że nie spodziewałby się tego bo zazwyczaj polacy nie są tak ogarnięci ( chodziło mu o flame ) i mi jeszcze teamworka dał.

Wystarczy, że nie będziecie wyzywać i oni was nie będą wyzywać proste. ;) Na west nawet z Grekami i Czechami się dogaduje :P

Opublikowano

Wystarczy, że nie będziecie wyzywać i oni was nie będą wyzywać proste. ;)

Dobre.

Prawie się nabrałem.

Don't touch me, bitch I'm famous

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...