Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Admina, WebMastera ,Budowniczego!

Madziaa943

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy dobry dział. Jeśli nie to proszę o przeniesienie :)

Poszukuję :

- Admina <kogoś kto ogarnia pluginy,nie jest AMATOREM! wgra je na serwer itp. Oczywiście dostanie rangę Administrator>

- WebMaster < ktoś kto umie tworzyć strony i stworzyłby takową dla serwera , otrzymałby rangę WebMaster ,coś typu Admin >

- Budowniczego < nawet 2 ,pomógłby w budowie mapki ,otrzymałby rangę Budowniczy>

- Hosta < ktoś kto dołożyłby kasę do serwera ,aktualnie mogę mieć 10 slotów bez hosta>

Oferuję :

Na początek 10 slotowy serwer na fiberhost.pl 82 mb na slot. Mapę chcę zacząć od zera, nie chce gotowej. Myślę ,że na początek 10 slotów starczy. Pieniądze z serwera będą przeznaczone na powiększanie slotów itp. Serwer będzię non-premium. Jeszcze nie wiem jaki dokładnie to ma być typ serwera : czy to ma być survival, jakiś hardcore ,czy co ,dlatego czego także na to ,aby usłyszeć od Was co Wy byście chcieli zobaczyć na takim serwerze :) Czekam także na zgłoszenia w komentarzach bądź proszę o wysłanie mi wiadomości. Myślę ,że 10-13 będę już kupywać serwer 10 slotowy.

Typ zgłoszenia :

1. Ile lat grasz w minecraft?

2.Chciałbyś być Adminem ,WebMasterem, Budowniczym, czy Hostem?

3. Ile masz lat?

4. Jakie masz doświadczenie?

Opublikowano
1. Ile lat grasz w minecraft? 4lata

2.Chciałbyś być Adminem ,WebMasterem, Budowniczym, czy Hostem? Web Masterem

3. Ile masz lat? 15lat

4. Jakie masz doświadczenie? 9/10

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...