Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmierć w Brązie

feeder4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem i chciałbym dowiedzieć się czy tylko mi się tak zdarza.Ogólnie w tym sezonie wbilem brąz 3 miałem 5wins 5 lose ale dzisiaj spadłem na brąz 4 i tak się składa że to na pewno nie z mojej winy.Więc dzisiaj pomyślałem sobie że zagram rankeda mecz nie był dość długi wygrałem.I teraz zaczęła się masakra otóż następnego rankeda grałem i miałem chyba 10/3 Yasuo na midzie ale nie dało się wygrać ponieważ oczywiście mój team składał się z takich idiotów że to poprostu głowa mała.Ale ok noobteam się trafia nie każdy umie grać dobrze następnego ranka zagrałem morganą jako support oczywiście chciałem zagrać na midzie ale nie jakieś dziecko się uparło i co się przydarzyło kolejny raz jakiś debil adc wbijał się za wieże niczym rambo i padał po czym zwalał wszystko na mnie że ja mu nie pomagam.Oczywiście przegrana.Myślę sobie że ok dobra zagram jeszcze jednego teraz już chciałem pojsc na mida i miec całą mapę pod kontrolą ale nie bo znowu jakis debil sie trafił i sie uparł że chce na mida.No dobra dałem mu tą szanse i co nafeedował w 3 d*py i przez niego przegralismy.Cała drużyna oczywiście report.Kolejny mecz ta sama sytuacja znowu zaufałem i znowu przegrałem.Po rozgrywce ukazał się napis ze spadłem o dywizje..Pragnę zaznaczyć że z nikim się nie wykłócałem na meczach a wręcz wszystkich uspakajałem.Ale takich noobów jak tam grali to naprawdę nawet na normalach nie miałem.Chciałem zapytać czy wy też tak macie nie chodzi mi ogólnie o noobów bo wiadomo że w brązie jest ich dużo ale o to czy macie tak że ciągle przegrywacie?Moi koledzy to mają win lose win lose win lose itd ale u mnie to po prostu się odechciewa grać i wkur*ia mnie to że taki debil co grać nie potrafi ma wyższą dywizje ode mnie bo gra duo -.-

Opublikowano

Brąz jest łatwy,tam jak nie trafisz na żadnych smurfów to wygrasz mecza sam,co do samego dobierania przeciwników to już tak jest-musisz to przeżyć,jeśli chcesz żeby Ci było raźniej i żebyś mógł z kimś pocarrować to graj duo,najlepiej z osobą która ma większą dywizję od Ciebie(nie będzie dobierają takich nobów).

Powodzenia.

Opublikowano

OCzywiście to nie Twoja wina tylko teamu, to przez teamy jesteś w brązie i nie możesz wyjść dalej ! : )

Ty przecież grasz na poziomie Golda, tylko dobiera Ci słabych sojuszników to teamu.

Opublikowano

ale dzisiaj spadłem na brąz 4 i tak się składa że to na pewno nie z mojej winy.

:D:D

Nie martw się! Graj dalej! Przeciez to przez tych noobow spadasz! Polecam sorake bo leczy.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

To nie twoja wina i ja siedzę teraz w platynowym brązie 5.. właśnie rozegrałem mecz 5 adc. Ja byłem first pickiem i wziąłem całkiem bezpiecznego adc - bo Cait.

Mój team składał się tak :

Top - Vayne i Jinx vs Cho'gath

Mid - Draven vs Orianna

Bot - Caitlyn i Ezreal vs Sivir i Thresh

U nich w jungli Lee.

I powiedzcie mi jak mam grać? Napisałem serdecznie im, że idę adc i serdeczny chuj im w dupę ale ktoś miał premade i się wjebali i każdy jebnął troll picka - 5x adc xD.

Przyznaję, że wygraliśmy ale to jest nie do pojęcia.. 10 minut dłużej i by nas zrobili jak chcieli

Opublikowano

To nie twoja wina i ja siedzę teraz w platynowym brązie 5.. właśnie rozegrałem mecz 5 adc. Ja byłem first pickiem i wziąłem całkiem bezpiecznego adc - bo Cait.

Mój team składał się tak :

Top - Vayne i Jinx vs Cho'gath

Mid - Draven vs Orianna

Bot - Caitlyn i Ezreal vs Sivir i Thresh

U nich w jungli Lee.

I powiedzcie mi jak mam grać? Napisałem serdecznie im, że idę adc i serdeczny chuj im w dupę ale ktoś miał premade i się wjebali i każdy jebnął troll picka - 5x adc xD.

Przyznaję, że wygraliśmy ale to jest nie do pojęcia.. 10 minut dłużej i by nas zrobili jak chcieli

Bo jesteś za przeproszeniem d*bilem. Pytasz się baranie teamu co chcą pickować i bierzesz co zostaje, bo potem wiadomo, ze ktos Ci odwali trolla..

To nie twoja wina, ze wziales sobie adc i napisałes teamowi, że cytuje: " serdeczny ch*j im w d*pę"

Jesteś typowym bronzem i tam zostaniesz :)

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Bo jesteś za przeproszeniem d*bilem. Pytasz się baranie teamu co chcą pickować i bierzesz co zostaje, bo potem wiadomo, ze ktos Ci odwali trolla..

To nie twoja wina, ze wziales sobie adc i napisałes teamowi, że cytuje: " serdeczny ch*j im w d*pę"

Jesteś typowym bronzem i tam zostaniesz :)

Pewno jeszcze spadnie do Golda i dobrze bo na wyższą dywizje nie zasługuje ;)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngupy on byl 1st pickiem wiec moze isc gdzie mu sie podoba, jest cos takiego jak pick order... Nie musisz pisc gdzie idziesz po prostu bierzesz cait i team ma sie dopasowac a nie ze 1st pick ma sie pytac na jaka pozycje isc haha

Metoda na wyjscie z brazu? Naucz sie grac

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Na brązie grają ludzie jak jakieś 20. lvle, skoro nie umiesz wyjść, to jesteś na ich poziomie i musisz poćwiczyć. I tak, przeciwnicy (jako drużyna) mogą być od was lepsi i tyle.

Jak grałem na brązie u koleżanki, to sam (bez nikogo obok) wbijałem quadry penty katariną. Brązy nie umieją farmić, focusować, ba! Nawet zatrzymać ulta katy w czterech...

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Cóż, według mnie metodą na wyjście z brązu jest po prostu szczęście. Nie tylko w brązie są takie osoby, które ciągle trollują. Gold, czy diament - liga nie znaczy, że będzie tam lepiej. Osoby nie zmienisz, każdy będzie się zachowywać tak jak uważa, może przegrać dla zabawy, itd. Proponuję zagrać duo, z kimś naprawdę dobrym, który wykieruje całego lane'a. Chodzi mi szczególnie o to, że jedna osoba wygrywa lane'a, a ty np. wygrasz swojego (czytaj. mid) - wtedy gra jest o wiele łatwiejsza, a ktoś jak zauważy dodanie punkty drużynowe, odpuści sobie trolling i skupi się na wygranej. Dużo graczy jak widzi wynik drużynowy 0/6 po prostu się poddaje i odpuszcza sobie grę trollując, czy wyzywając. To jest bezsens, nic to nie da, a raczej pogorszy. Skup się, nie zachowuj się jak nie wiadomo jakie dziecko, nie flamuj, zachowuj spokój. Nic nie pisz na czacie, dąż do wygranej. Powodzenia. ;)

8372383248.png
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam chciałbym odświezyc temat i rozwiać wątpliwości :D Aktualnie jestem w S2 i z brązu można wyjść i to bardzo łatwo az sam nie wierze jakie głupoty pisałem i tu nie chodzi o szczęśćie a o umiejętnośći.A chyba najważniejszą rzeczą jest praca z drużyną tego już zdążyłem się nauczyć :) Także jeżeli jesteś w  brązie i czytasz ten temat  wiec że żeby wyjść z brązu trzeba po prostu grać grać i jeszcze raz grać aż dojdziesz do momentu gdy wszyscy beda ci sie wydawać noobami :)

PS Nie graj duo tylko mniej sie nauczysz ja teraz w ogole duo nie gram

Opublikowano

Witam mam taki problem i chciałbym dowiedzieć się czy tylko mi się tak zdarza.Ogólnie w tym sezonie wbilem brąz 3 miałem 5wins 5 lose ale dzisiaj spadłem na brąz 4 i tak się składa że to na pewno nie z mojej winy.Więc dzisiaj pomyślałem sobie że zagram rankeda mecz nie był dość długi wygrałem.I teraz zaczęła się masakra otóż następnego rankeda grałem i miałem chyba 10/3 Yasuo na midzie ale nie dało się wygrać ponieważ oczywiście mój team składał się z takich idiotów że to poprostu głowa mała.Ale ok noobteam się trafia nie każdy umie grać dobrze następnego ranka zagrałem morganą jako support oczywiście chciałem zagrać na midzie ale nie jakieś dziecko się uparło  i co się przydarzyło kolejny raz jakiś debil adc wbijał się za wieże niczym rambo i padał po czym zwalał wszystko na mnie że ja mu nie pomagam.Oczywiście przegrana.Myślę sobie że ok dobra zagram jeszcze jednego teraz już chciałem pojsc na mida i miec całą mapę pod kontrolą ale nie bo znowu jakis debil sie trafił i sie uparł że chce na mida.No dobra dałem mu tą szanse i co nafeedował w 3 d*py i przez niego przegralismy.Cała drużyna oczywiście report.Kolejny mecz ta sama sytuacja znowu zaufałem i znowu przegrałem.Po rozgrywce ukazał się napis ze spadłem o dywizje..Pragnę zaznaczyć że z nikim się nie wykłócałem na meczach a wręcz wszystkich uspakajałem.Ale takich noobów jak tam grali to naprawdę nawet na normalach nie miałem.Chciałem zapytać czy wy też tak macie nie chodzi mi ogólnie o noobów bo wiadomo że w brązie jest ich dużo ale o to czy macie tak że ciągle przegrywacie?Moi koledzy to mają win lose win lose win lose itd ale u mnie to po prostu się odechciewa grać i wkur*ia mnie to że taki debil co grać nie potrafi ma wyższą dywizje ode mnie bo gra duo -.-

jestes lama ssiesz widocznie uzyj brain.lua  wytresuj palce ,moge z toba zagrac na smurfie brazie ( nie gadam z brazami ) zobacze jak grasz ,moze nie masz run ,zle masterki ,zle postacie bierzesz.

w brazie mozna gry wygrywac  3vs5 nawet gdy te 2 osoby sa jako takie ogarniete,a 5 vs 5 na luzie  gdy w przeciwnym timie nie ma smurfów

Opublikowano

jestes lama ssiesz widocznie uzyj brain.lua  wytresuj palce ,moge z toba zagrac na smurfie brazie ( nie gadam z brazami ) zobacze jak grasz ,moze nie masz run ,zle masterki ,zle postacie bierzesz.

w brazie mozna gry wygrywac  3vs5 nawet gdy te 2 osoby sa jako takie ogarniete,a 5 vs 5 na luzie  gdy w przeciwnym timie nie ma smurfów

czutaj ostatni wpis zanim cos napiszesz Pozdrawiam :D

Opublikowano

Cóż, według mnie metodą na wyjście z brązu jest po prostu szczęście. Nie tylko w brązie są takie osoby, które ciągle trollują. Gold, czy diament - liga nie znaczy, że będzie tam lepiej. Osoby nie zmienisz, każdy będzie się zachowywać tak jak uważa, może przegrać dla zabawy, itd. Proponuję zagrać duo, z kimś naprawdę dobrym, który wykieruje całego lane'a. Chodzi mi szczególnie o to, że jedna osoba wygrywa lane'a, a ty np. wygrasz swojego (czytaj. mid) - wtedy gra jest o wiele łatwiejsza, a ktoś jak zauważy dodanie punkty drużynowe, odpuści sobie trolling i skupi się na wygranej. Dużo graczy jak widzi wynik drużynowy 0/6 po prostu się poddaje i odpuszcza sobie grę trollując, czy wyzywając. To jest bezsens, nic to nie da, a raczej pogorszy. Skup się, nie zachowuj się jak nie wiadomo jakie dziecko, nie flamuj, zachowuj spokój. Nic nie pisz na czacie, dąż do wygranej. Powodzenia. ;)

za co ty miales perma tak w ogóle bo nikt nie chce mi powiedziec report seldek plx

czutaj ostatni wpis zanim cos napiszesz Pozdrawiam :D

sorka nie chcialo mi sie tego belkotu do konca ,ale nie powiedziales ze nie chcesz duo kappa

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi, którzy siedzą w brązie... To jest jak normale, tylko że na normalach czasem trafi się Diament, który gra premade z przyjaciółmi.

w brązie nigdy mi sie to nie zdarzyło :D na szczęście

Opublikowano

Nie umiejetnosc granis niektorych graczy dobija np:

Junngl gankowac nie umie i w polowie meczu ma 1/8 to pozal sie boze i jeszcze pisze junngle or troll -.-

Opublikowano

brąz jest easy , wpadłem do brązu II a teraz siedzie w silver I i małymi kroczkami ide do golda (24lp)

BTw. Kolejny temat pt. "Ból dupy bo n00by w teamie" , prosze Cię...jak jestes taki pr0 to powinienes robic gry 1v5 w bronzie , a jednak nic nie robisz , zasługujesz na bronz i tyle koniec tematu jestes słaby gnij w bronzie V

Opublikowano

Bez porządnego wzięcia się w garść będziesz spadał. Ja wyszedłem z brązu supportami, więc tylko chcieć. Jeśli dobrze grasz supportem to jest + bo nafeedujesz swojego ADC i pickniesz postać Tanky która daje coś drużynie albo item np wszystkim daje pancerz to masz TF wygrany. Ja na ten sezon kończę w silverze bo mi się dalej nie chce, ale od pre-sezonu biorę się mocno za siebie ;)

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Skoro grasz tak świetnie czemu tam siedzisz? 

minionek_5956.png

Opublikowano

Gralem na starym koncie w b1, w sumie przeciwko losowało mi silverów. Szczerze gra sie łatwiej niż na normalnych botach, na team nie ma co zganiać bo mogliby mieć nawet 0/10 i nic by to nie zmieniło.

478271407717605392115.png

Polecam więc pograć na botach i nauczyć się je niszczyć samemu. Bo widocznie są mocniejsze od Ciebie.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Brąz to tak:

1. W 80% nie masz co liczyć na team

2. Jak sam nie wykierujesz to graj se duo z kimś kto ogarnia

3. Pingaj i spam ss bo inaczej powiedzą że nic nie było i będzie kłótnia 

4. Wyjdziesz z brązu sam bez pomocy to w silverze będzie ci lajtowo szło

5. Jeśli tam siedzisz to po prostu musisz się nauczyć lepiej grać i ogarniać każdą linie a nie tylko jedną

6. Jak coś się nie martw bo sam na wyjście z brązu straciłem z 260-280 rankedów

7. Graj w nocy albo wcześnie rano bo wtedy większa szansa na ogarniętych ludzi jest

Opublikowano

Ehh, dlaczego elo boosterzy i kazdy kto ma chociaz golda, wyjdzie z braza w 2 dni?Da sie da sie, w brazie ludzie robia po 80-100 farmy w 20 minucie, naucz sie farmic zrob chociaz 180 i mecz masz wygrany.

4zzt3n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...