Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Road to challenger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gg easy widzimy tu bezimienego koksa ktury wyniusł tom giere do wygranej tak trzymaj brachu pionteczka i widzimy sie w topce :P :)

haha xD usmiałę się

ta gierka juz byla trudniejsza bo na poczatku babysit od phanetona bylam chyba 0/4 pozniej wymiany z akali to padalem a ona padala od moich ziomkow na low hp . gdy juz mialem najlepsze itemy (void staff rabadon dfg) to koksilismy :D nie wiem czemu ale mam zawsze duzo dedow ;cf1emhj.jpg

Opublikowano

Gratuluje, ale zastanawia mnie jeden fakt. Jesteś dziewczyną czy chłopakiem? Czy obiema płciami na raz?

ta gierka juz byla trudniejsza bo na poczatku babysit od phanetona bylam chyba 0/4 pozniej wymiany z akali to padalem

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Gratuluje, ale zastanawia mnie jeden fakt. Jesteś dziewczyną czy chłopakiem? Czy obiema płciami na raz?

haha nie wiem xD

zapomniałem zrobic ss jak grałem lb

Best jarvano

ieced2.jpg

Opublikowano

haha nie wiem xD

zapomniałem zrobic ss jak grałem lb

Best jarvanoieced2.jpg

No bez jaj nie wiesz jaką masz płeć? Gz :)

Opublikowano

Czemu dostajesz tak mało LP ? W pierwszych dywizjach w 4 sezonie dostaje się już tak jak w innych ligach.

Ale tak czy inaczej, gratulacje diamentu. Wbijaj do challengera :D

1392153617-U1109043.png

Opublikowano

Wp ziomek, juz mi na pw pisales ze niedlugo na smufie duo chcesz na euw, no to czekam B)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ehh tego challenger to caly s3 wbijales no to moze tera sie uda w koncu 90 LP B)

Powodzenie w brazie diamencie.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

znow przegrałem 2 ;__: zara zagram ranka jak wygram to wstawie ss

Podrzejewam ze dostaje tak malo lp bo wygralem 6/4 w tych 10 rankedach kiedy moj kolega 9/1 i dostawał po 30 w d1 i w challengerze dostaje 30 i traci 10 fuck logic ...

Opublikowano
Opublikowano

Pierwsza gra cassio od 3 miesiecy chyba xD . Na lane mialem ciezko bo ta suka co chwile mnie z ulta bila i musialem duzo potkow kupywac  i na poczatku letki babysit od shyvany ( ja gupi wardow nie kupic ) ale dzieki wspolnej wspolpracy i zajebistemu teamu gg :D

Pozdrawiam Gucio6 xD

elqgww.jpg

Opublikowano

Powodzenia we wbijaniu czeleńdzerowej ligi./mało lp starsznie dostajesz ;//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...