Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System Petów + Nowe Pety z RalioS

RalioS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Postanowiłem udostępnić system petów z RalioS.pl/AlioS/Ravia :)

Oto on:

243rn2t.png

4q4py8.png

np5mhe.png

1at6c.png30x8iop.png

DOWNLOAD:

http://speedy.sh/pjhVX/ZWIERZAKI-ALIOS-I-RALIOS.rar

SCAN:

Miłego użytkowania :)

Udostępnie potem może myszkę/kotka i pancernika ^^

Jeśli było można usunąć.

OTO DIFF NA PETY (GAME 2089) CIĘŻKO BYŁO,ALE ZNALAZŁEM:)

http://wklej.to/LFLWo

2upv1bo.png

JUŻ NIEBAWEM!

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Super pety. Napisałeś "Udostępnić" tzn. ty je robiłeś?.

Ten smok jest po prostu obłędny!!!
Leci lajk za dobrą robotę.

Opublikowano

@UP

O jakie questy ci chodzi ??

xx

To?

Może potem dodać nowe pety.

Tym razem 100% autorskie :)

2upv1bo.png

JUŻ NIEBAWEM!

Opublikowano

Przyda się do update ;>

Dzieki ;) lajk polecial.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

No kurwa ;_; ... A czym ten twój pro elo petsystem różni się od zwykłych na 34083? Ma może expienie peta( nie nie piszę o 2089 tylko 34083 z expieniem peta) i nie próbuj pisać ,że tak bo jesteś dzieckiem gotowca.

ps. Postanowiłem udostępnić system petów z RalioS.pl/AlioS/Ravia :)

Em no chyba nie bo MPCforum stoi na 2089 i ma GUI dodatkowo a ravia stoi na 34083 i ma napisane expienie petów wiec udostępniasz tylko jakieś syfne modele z EPVP / mpc,które znajdę w 5minut

ps2. Lepiej już usunąć a jeśli chcecie tą myszkę i jego kotki pancerniki to wszystkie modele są w cliencie venoxa od marka :(

FAJNIE KURWA ALE MASZ BÓL DUPY MYŚŁAŁEM ,ŻE TE DZIECKO SIĘ POMYLIŁO I NAPISAŁO ALIOS ZAMIAST MPCforum WIEC JEDEN CHUJ BO JAKIEGOŚ ALIOSA NIE MA WIĘC NIEWIEM JAK WYGLĄDA TEN ZJEBANY PETSYSTEM WIEM JEDNO ,ŻE CYTUJĘ "Postanowiłem udostępnić system petów z RalioS.pl/AlioS/Ravia :)" No jebłem bo na ravię inkscape pisał petsystem cały szkielet a to co Wy nazywacie petsystemem to jest tylko kurwa jebany zwierzak według Was

down: a kim Ty kurwa jesteś?

W dupie już Wam się od tego metina przewraca xD

Opublikowano

up2 jaki MPCforum kuźwa kup sobie okulary bo słabo widzisz tam pisze AlioS specjalnie dla cb czcionką 48 ;)

Opublikowano

No kurwa ;_; ... A czym ten twój pro elo petsystem różni się od zwykłych na 34083? Ma może expienie peta( nie nie piszę o 2089 tylko 34083 z expieniem peta) i nie próbuj pisać ,że tak bo jesteś dzieckiem gotowca.

Em no chyba nie bo MPCforum stoi na 2089 i ma GUI dodatkowo a ravia stoi na 34083 i ma napisane expienie petów wiec udostępniasz tylko jakieś syfne modele z EPVP / mpc,które znajdę w 5minut

ps2. Lepiej już usunąć a jeśli chcecie tą myszkę i jego kotki pancerniki to wszystkie modele są w cliencie venoxa od marka :(

FAJNIE KURWA ALE MASZ BÓL DUPY MYŚŁAŁEM ,ŻE TE DZIECKO SIĘ POMYLIŁO I NAPISAŁO ALIOS ZAMIAST MPCforum WIEC JEDEN CHUJ BO JAKIEGOŚ ALIOSA NIE MA WIĘC NIEWIEM JAK WYGLĄDA TEN ZJEBANY PETSYSTEM WIEM JEDNO ,ŻE CYTUJĘ "Postanowiłem udostępnić system petów z RalioS.pl/AlioS/Ravia :)" No jebłem bo na ravię inkscape pisał petsystem cały szkielet a to co Wy nazywacie petsystemem to jest tylko kurwa jebany zwierzak według Was

Głowa cię boli ?

AlioS będzie niebawem :)

Dzieci z mpc forum ojej :(

2upv1bo.png

JUŻ NIEBAWEM!

Opublikowano

Ty jebany pajacu z gumiś team, możesz wypierdalać z tego forum, czy trzeba zrobić na nim taką opcję?

Całym szacunkiem - pierdol się.

Opublikowano

Ravia.eu jak i Balmora.pl stoi na game_r2089 ;)

Opublikowano

Widzę spiny ^^. Żeby nie było pobiorę tylko szopa pracza czy jak mu tam

Opublikowano

Restia/Balmora/Ravia/Nostidla.

Wszystkie te serwery stoją na game_2089 :)

Wiem,że nic nie umiesz,ale żeby lecieć na mnie o to,że nie wiesz na jakim game ravia stoi to wiesz :)

2upv1bo.png

JUŻ NIEBAWEM!

Opublikowano

@UP

Nie będę po 30x wysłał,bo tutaj modzi mają po 12-13 lat i myślą,że są niewiadomo kim :)

Wrzucić coś i jeszcze hejty lecą :(

Co do AlioS2 to będzie niebawem mój serwer metina.

Pracę nad nim trwają.

Nawet nie wiecie na jakim game MPCforum stoi ojojo :(

Wszyscy tacy dorośli po 20 lat,a umieją tyle co ja w wieku 14 i to nawet mniej :)

2upv1bo.png

JUŻ NIEBAWEM!

Opublikowano

@UP

Nie będę po 30x wysłał,bo tutaj modzi mają po 12-13 lat i myślą,że są niewiadomo kim :)

aha :P ale jak zmienisz zdanie to poprosze o questa :D

Opublikowano

@UP

Co do AlioS2 to będzie niebawem mój serwer metina.

Pracę nad nim trwają.

Nawet nie wiecie na jakim game MPCforum stoi ojojo :(

Wszyscy tacy dorośli po 20 lat,a umieją tyle co ja w wieku 14 i to nawet mniej :)

Jebnę ... Jak mamy nie wiedzieć ,że stoi na 2089 mając kontakt z teamem ? O beka.Weź człowieku zablokuj w końcu włączanie rat i offanie logowania bo to się już nudne robi xD musiałem to napisać bo nie wytrzymuje ze śmiechu :D Podobno Ty wszystko wiesz to weź w końcu to bloknij a nie pierdolisz,że problemy z maszyną miałeś heheheheh.Chuja wiesz na jakim game stoją te serwery a z tego co wiadomo to nostidla na 34083 ^^. Czego się spodziewać po conescie,który miał bartie x3 , jakieś linseye , lariansy i brak szacunku do kobiet( tego Ci nie zapomnę) jakie ładne słowa padały a dostałem od niej rangę na TS to od razu się przymknęliście

PS. Sam się zraportuje ;*

Opublikowano

Restia/Balmora/Ravia/Nostidla.

Wszystkie te serwery stoją na game_2089 :)

Wiem,że nic nie umiesz,ale żeby lecieć na mnie o to,że nie wiesz na jakim game ravia stoi to wiesz :)

Poprawię Cię^^ Nostidla game_r34083:P A restia nie wiem, nie sprawdzałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...