Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System Petów + Nowe Pety z RalioS

RalioS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie jest taki beznadziejny. Jakoś przed nowszym game etc latał i wszyscy byli zadowoleni. Wiec nie ma co teraz tak mówić.

Zawsze co nowe i gotowe jest lepsze..

Hmmm... ale ja tylko napisałem, że ten system ma kilka bugów i jest beznadziejny jeśli chodzi o kod i działanie. Można przykładowo zgubić peta po drugiej stronie mapy, brak zmiany imienia, gui itp. Trzeba go ostro przerabiać jeśli ktoś ma cierpliwość. Jest kilka ciekawszych systemów, które można zobaczyć na kilku serwerach lecących też na game 2089M, gdzie tego błędu nie ma, więc to nie game jest przeszkodą, lecz dany system :P.

Nie znasz się, dzięki temu difowi podczas uruchamiania game pingowany jest adres Putina który robi wjazd na chatę po pewnym czasie.

Właśnie Twoje umiejętności spadły o 30 puntków, możesz się odwołać na PW jeżeli twierdzisz, że jesteś niewinny.

Oddawaj te 30 pkt! :P

Opublikowano

To zrób mi do game 34083 (najbardziej pobugowanego game) system petów do expa,albo d.join naprawić. (oczywiście,że da rady)

RalioS na tym stoi i dziwie sięm,że ciągne na tym 3 miechy :(

Dlatego własnie AlioS2 robie na game 2k89.

Zrobić exp petów na tym game to nie problem, troche questa wystarczy edytować.

sygna1.png

Opublikowano

Hmmm... ale ja tylko napisałem, że ten system ma kilka bugów i jest beznadziejny jeśli chodzi o kod i działanie. Można przykładowo zgubić peta po drugiej stronie mapy, brak zmiany imienia, gui itp. Trzeba go ostro przerabiać jeśli ktoś ma cierpliwość. Jest kilka ciekawszych systemów, które można zobaczyć na kilku serwerach lecących też na game 2089M, gdzie tego błędu nie ma, więc to nie game jest przeszkodą, lecz dany system :P.

Oddawaj te 30 pkt! :P

Masz może jakiś link do systemu na 2089 ktory jest lepszy? :D załatałem teleport peta że przywołuje questem gdy vid jest większy niż 15. Dzięki. 

Opublikowano

Masz może jakiś link do systemu na 2089 ktory jest lepszy? :D załatałem teleport peta że przywołuje questem gdy vid jest większy niż 15. Dzięki. 

Nie posiadam gotowca z forum, więc nie mogę Ci pomóc.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...