Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System Petów + Nowe Pety z RalioS

RalioS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakie navi ?

Jestem twórca tego serwera

A kogo tu interesuje twój serwer i navi na nim? Swój poziom i poziom twojego serwera pokazałeś pisząc ten temat i nazywając modele GR2 PetSystemem... Jeśli dla ciebie modele 3D to system to nie pozostaje mi nic więcej jak tylko pogratulować. Udostępniłeś 1 peta z globala (dostępnego od 3-4 m-cy), 1 wierzchowca i 4 pety by Keyto (które nie będą widoczne na procesorach AMD), diffa do petsystemu (by BlackYuko wersja robocza dla ułomnych posiadająca całą masę błędów) i nazywasz to PetSystemem. Następnie wypowiadasz się na temat plików serwerów, których na oczy nie widziałeś.

Wszyscy tacy dorośli po 20 lat,a umieją tyle co ja w wieku 14 i to nawet mniej :)

Faktycznie, Twoje umiejętności są unikatowe. Nie pozazdrościć.

Witajcie,

Postanowiłem udostępnić system petów z RalioS.pl/AlioS/Ravia :)

Gdybyś przykładowo dopisał tam jeszcze mój serwer, to zwyczajnie miałbym ochotę cię w łeb strzelić (tak, mam ten petsystem co na Ravia.eu).

Aż się zastanawiam czy ten temat to nie jakiś troll?

Opublikowano

A kogo tu interesuje twój serwer i navi na nim? Swój poziom i poziom twojego serwera pokazałeś pisząc ten temat i nazywając modele GR2 PetSystemem... Jeśli dla ciebie modele 3D to system to nie pozostaje mi nic więcej jak tylko pogratulować. Udostępniłeś 1 peta z globala (dostępnego od 3-4 m-cy), 1 wierzchowca i 4 pety by Keyto (które nie będą widoczne na procesorach AMD), diffa do petsystemu (by BlackYuko wersja robocza dla ułomnych posiadająca całą masę błędów) i nazywasz to PetSystemem. Następnie wypowiadasz się na temat plików serwerów, których na oczy nie widziałeś.

Gdybyś przykładowo dopisał tam jeszcze mój serwer, to zwyczajnie miałbym ochotę cię w łeb strzelić (tak, mam ten petsystem co na Ravia.eu).

Mnie bardziej zastanawia czemu ten temat nie jest jeszcze w koszu bo wszystko co w tym temacie zostało pokazane jest już udostępnione.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie chciało mi sie dawac questow,ktore są na mpc forum :)

2upv1bo.png

JUŻ NIEBAWEM!

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przecież 90% osób ma tego difa :)

Pewnego dnia dostałem PW na pewnym niemieckim forum, ponieważ wypowiedziałem się w temacie z tym difem "Thanks!"

w treści wiadomości było zawarte ostrzeżenie na temat tego diffa, mianowicie ma on posiadać groźnego backdoora.

Również on przyczynił się do upadku serwera X.

67248792843061145727.png

Opublikowano

Ten dif nie posiada żadnego backdoora, jedynie ma masę bugów. Swoją drogą jest to beznadziejny system. :P

Opublikowano

Ten dif nie posiada żadnego backdoora, jedynie ma masę bugów. Swoją drogą jest to beznadziejny system. :P

Nie znasz się, dzięki temu difowi podczas uruchamiania game pingowany jest adres Putina który robi wjazd na chatę po pewnym czasie.

Właśnie Twoje umiejętności spadły o 30 puntków, możesz się odwołać na PW jeżeli twierdzisz, że jesteś niewinny.

Ten system petów jest bardzo fajny a wiecie dlaczego?

BO GO NIE MA W TYM TEMACIE HAHAHAH.

0LsM05U.png

Opublikowano

Nie znasz się, dzięki temu difowi podczas uruchamiania game pingowany jest adres Putina który robi wjazd na chatę po pewnym czasie.

Właśnie Twoje umiejętności spadły o 30 puntków, możesz się odwołać na PW jeżeli twierdzisz, że jesteś niewinny.

Ten system petów jest bardzo fajny a wiecie dlaczego?

BO GO NIE MA W TYM TEMACIE HAHAHAH.

Naid i po co to mówiłeś? znów Putin zapłaci Rebece :D

Opublikowano

Naid i po co to mówiłeś? znów Putin zapłaci Rebece :D

Chciał być dobrym obywatelem i przydupasem 28372323928193 użytkowników mpc xD

ja mam innego Difa i jest duuuuuuużo krótszy :P

Czemu sądzisz że beznadziejny?

nlcEZxg.png

Opublikowano

Nie jest taki beznadziejny. Jakoś przed nowszym game etc latał i wszyscy byli zadowoleni. Wiec nie ma co teraz tak mówić.

Zawsze co nowe i gotowe jest lepsze..

Opublikowano

Nie jest taki beznadziejny. Jakoś przed nowszym game etc latał i wszyscy byli zadowoleni. Wiec nie ma co teraz tak mówić.

Zawsze co nowe i gotowe jest lepsze..

To zrób mi do game 34083 (najbardziej pobugowanego game) system petów do expa,albo d.join naprawić. (oczywiście,że da rady)

RalioS na tym stoi i dziwie sięm,że ciągne na tym 3 miechy :(

Dlatego własnie AlioS2 robie na game 2k89.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...