Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Problem z kitami w Essentials!

Gość Matrixen

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Matrixen
Opublikowano

Witam.Tak jak w temacie mam problem z kitami niby wszystko dobrze zrobiłem a w konsoli wyskakuje błąd i nadpisuje config lecz tam gdzie miałem kity cały się zapisał macie załącznik tego pliku.Za pomoc dam lajka!!!Config:

Gość Matrixen
Opublikowano

Ja robie spacjami. Zobaczcie config jest on załączonyw temacie

Opublikowano

Nwm co ty zrobiłeś ale jak ja ten cofig pobrałem to te id itemków nie są na czerwono a to oznacza że nie będzie działać dodałem sam itemki w tym twoim configu i są na czerwono więc gdzieś zawiodłeś. Spróbuj skopiować gotowy kit np. color i go przerobić na własny.

ServMax.cubehost.pl - SkyBlock|PvP|Hardcore Otwarcie sobota 2014-02-08 godzina 19:00 ! Strona- http://servmax.weebly.com/

Gość Matrixen
Opublikowano

Bo mi wyskakuje line i tam jakaś liczba i kolumn i jakaś liczba

- 364

1

Opublikowano

Witam.Tak jak w temacie mam problem z kitami niby wszystko dobrze zrobiłem a w konsoli wyskakuje błąd i nadpisuje config lecz tam gdzie miałem kity cały się zapisał macie załącznik tego pliku.Za pomoc dam lajka!!!Config:

Dodaj skan, 1h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...