Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forest Infestation v2.5

zakrzewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mnie wczoraj jakiś pajac na strongholdzie JOJO111JOJO zabił z aimbota więc albo ma forresta albo ma ilc

Forest nie ma aima ;--;

­

Opublikowano

Gram już 2 dzień na Forescie, bardzo ładnie chodzi, tylko obniża FPsy, no troche lipka ale ogólnie fajnie, jeszcze nie mam bana i polecam :)

Opublikowano

Cheat jest wykrywalny. Dostałem bana za wallhack na 2880min przez punkbustera, tylko że ten ban jest na tym serwerze co grałem. Na innych mogę spokojnie grać. Tylko wczoraj mi się zdarzyła taka sytuacja, że zagrałem bez cheat`a i zabiłem kolesia. I dostałem bana chodź nie miałem cheat`a włączonego. Sytuacja była dziwna bo przeszukiwałem duży budynek w campos i wchodzę do pokoju, a tam typ był i go zabiłem bo miałem p90 a on anakonde. Więc nie wiem czy ten ban na serwer to przez to że gracze mnie reportują czy jak? Przed chwilą znowu wszedłem na pusty serwer w campos tym razem z użyciem cheat`a i dostałem bana na serwer chodź w campos nikogo nie było.

Opublikowano

@up

Ten ban jest na konto, nie na serwer.

Jest to ban permanentny, a że używałeś cheatów to nie uda ci się wyprosić od supportu UB.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Właśnie też się zdziwiłem ale dostałem w ciągu 2dni 3 bany na to samo konto i to po prostu blokowało mi poszczególne serwery na 3dni.

To nie jest ban na 3 dni. To jest ban perm.

Nie dostajesz 3 banów, tylko to jest cały czas ten sam ban.

Opublikowano

Czyli mam zwidy cały czas grając?Jak dostałem bana a wtedy byłem na eu 11, to tam nie mogę wejść a na eu 10 już mogę.

Po jakimś czasie gry i tak dostaniesz tego samego bana. To kwestia czasu.

A co do cheata to już nie polecam go używać ze względu na wykrywalność.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

Mam problem. otóż chodzi oto że kiedy odpalam gre w window mode nastepnie cheata i chce dolaczyc do serwera (wczytuje mape) to gdy pasek dojdzie do konca to wyskakuje brak odpowiedzi Infestation i tego cheata . Co robić , proszę o pomoc.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...