Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Forest Infestation v2.5

zakrzewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu mówię że cheat nie jest mój, ja go tylko prezentuje. Postaram się aktualizować jak cheat będzie detected albo jak wyjdą nowe wersje. Na razie jest nie wykrywalnym.

Instrukcja:

1. Włącz War Z
2. Włącz czita
3. Dołącz do serwera
4. F2 - Menu
F1 - Tryb PVP
Insert - Wyłącz haxa

Funkcje:

ESP Player

ESP Zombie
ESP Item
Snip lines
Crosshair
Radar

DOWNLOAD:

http://speedy.sh/gPjmd/asdadasda.rar

SKAN:

//Skan:

//

https://www.virustotal.com/pl/file/5cfeae25b64aaaac3ff192a6a01cf1e2e27340d79358c07cce21408023be51dd/analysis/1391365106/

Pobieracie na własną odpowiedzialność!

Opublikowano

Wykryty ;( Cheat jest na stronie autora i chodzi mi o to że ludzie piszą że dostają permy .Niektórzy mają problem  z odpaleniem cheat-a.

­

Opublikowano

Grałem na tym checiae i wszystko ok jeszcze mnie nie zbanowali. Polecam ;]

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

jezli ktos nie robi pvp to jest git wtedy nikt ci go nie wykryje a jak grasz pvp to ogladal stream artemisa on mowi na jaki serwer wchodzi i kogo banuje:P

edit: nie dziala pewnie jakis wirus...

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

jezli ktos nie robi pvp to jest git wtedy nikt ci go nie wykryje a jak grasz pvp to ogladal stream artemisa on mowi na jaki serwer wchodzi i kogo banuje:P

Wykryje nawet jak nie robisz PvP

­

Opublikowano

mi sie wydaje ze to nie banuje system client nie wykryje ci cheata a tym bardziej punk buster ktory by go zablokowal i by wogole nie dzialal

Opublikowano

Dokładnie tak jak mówisz teraz jest tak np

Zabije cię cziter  i Artemis ma Live Stream

Wchodzisz na jego kanał twichTv

Mówisz nick  nick czitera i server

I Go banują 

A z tego co wiem to punkbuster działa losowo  całe działanie  punk bustera znajdziecie na stronie I Like cheats 

A co do czita to z łatwością  wykrywalny bo skoro wykrywa czity (((!Płatne!))) a co dopiero darmowe ...  Wszystkie darmowe czity są  wykrywalne

a na płatnych czitach jest 50 % szansy że się nie dostanie bana (trzeba mieć szczęście i używać czita z głową) 

Opublikowano

Cheat jest wykrywalny ; na koncie znajomego byłem i po 25 - 45 minutach ban poleciał .. cheat jak najbardziej wykrywalny nie polecam i jeśli chcecie używać cheat do PVP to nie zabijajcie przez sciane , na aime noclipie tylko np . wbijacie sobie do gry wlaczasz cheat patrzysz gdzie typ wyłączasz go i go zabijasz :D kiedyś tak robiłem i na swoim koncie jescze nie ma bana 

55aR3G.png

Opublikowano

Cheat jest darmowy ale to nie znaczy że jest wykrywalny, ponieważ jest cały czas aktualizowany. Na przykład wersja  v2.5 cheata została wydana dzień po wcześniejszej wersji. A za to cheat wcześniejszy trzymał się miesiąc. Oczywiście cheat jest wykrywalny jak latasz jak głupi i zabijasz przez ściany czy coś.

Opublikowano

Tak

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Co wy pierd***** każdy cheat jest tak samo wykrywalny , grałem na ilikecheats (płatny ) dostałem bana po 3 godzinach gram na forescie od wersji 2.0 i nie dostałem bana więc jak się nie znacie to się nie wypowiadajcie . 

Opublikowano

Co wy pierd***** każdy cheat jest tak samo wykrywalny , grałem na ilikecheats (płatny ) dostałem bana po 3 godzinach gram na forescie od wersji 2.0 i nie dostałem bana więc jak się nie znacie to się nie wypowiadajcie . 

Po pierwsze kultury za grosz nie masz ogarnij się to forum a nie twój dom ...

Jeśli nie potrafisz grać na i like cheats to twoja sprawa ja jakoś gram 3 miesiące i nie ma bana 

w sumie się nie dziwie że jak używasz i like cheats bez głowy typu Aimbot, Fly hack,WH to się nie dziw że masz bana ...

Opublikowano

Cheat jest juz wykrywalny od HOHOHO, więc nie radze ściągać?

Chyba, że chcecie bany, zawsze paru mniej do odstrzelenia...

Opublikowano

Cheat bardzo dobry. Gralem z 1h, pozabijalem pare osob i nie zlapalem bana.

poczekaj jeszcze troche;)

Opublikowano

mnie wczoraj jakiś pajac na strongholdzie JOJO111JOJO zabił z aimbota więc albo ma forresta albo ma ilc

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...