Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Zmiana oznaczeń

▒Kiszka▒

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, niedawno dodaliście oznaczanie osób za pomocą "@". Mam propozycję by lekko zmienić oznaczanie, ponieważ dużo osób używa tego znaku gdy odświeża, edytuje. Przykłady:

http://www.mpcforum.pl/topic/1140115-powraca-prehistorycraft-wersja-164-survfrakcje-pierwsze-3-osoby-vipy-50s-starozytny-zamek/?p=9802998

http://www.mpcforum.pl/topic/1140310-164-survivalgildie-mystercraft/?p=9802776

Zmianę proponuję zrobić, aby oznaczenia w postach wyglądały tak:

'@nick'

Co wy na to?

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Nie. osoby z nickami @top i @Edit na pewno nie wchodzą na forum.

Fakt, że może nie wchodzą, ale się pogubić można, czy chodzi o oznaczenie kogoś, czy odnośnie czegoś.

Po 2. Skąd wiesz, że za np. rok nie wejdą i nie powita ich ok. 5 tysięcy powiadomień?

MPC Hejter Team Leader

Arcymistrz
Opublikowano

Fakt, że może nie wchodzą, ale się pogubić można, czy chodzi o oznaczenie kogoś, czy odnośnie czegoś.

Po 2. Skąd wiesz, że za np. rok nie wejdą i nie powita ich ok. 5 tysięcy powiadomień?

Ilość powiadomień jest ograniczona.

@top, wystarczy nie pisać "".

Nie.

Opublikowano

I wtedy użytkownicy będą się pytać jak to zrobić, bo nie będą wiedzieć, że trzeba dodać również " ' ".

Według mnie powinno być tak jak jest.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie. Równie dobrze użytkownicy mogą zacząć używać innych oznaczeń odnosząc się do tematu, bądź edytując post.

A jak to wytłumaczysz każdemu?

Po prostu wyłączyć oznaczanie na te podstawowe np. @Edit, @top @Up @down @Refresh

W sumie, twój pomysł jest lepszy, ale nie wiem, czy przejdzie.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

A ja proponuję oznaczanie w ten sposób

małpaczudzysłówLord Makincudzysłów

tylko w postaci znakowej! :P

Opublikowano

Jak będziesz miał więcej niż 50 to będę na tak :)

Teraz na nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...