Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z BS by padmak 3.1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , chciałem włączyć bs na servie o nazwie ethana lecz nie działa , sprawdzałem tez kamer moda ale nic z tego , a wiec tak .. włączam bota klikam to Fensten zum injizieren .. i wyskakuje te 2 potwierdzenia co sie robi na "ok" a pozniej wyskakuje mi

Exception: main.cpp|72||InityModule

Fehler bei initiatieren der Python-Funkionen , der bot muss becedet warden!

Proszę o pomoc daje +

Opublikowano

Siemka , chciałem włączyć bs na servie o nazwie ethana lecz nie działa , sprawdzałem tez kamer moda ale nic z tego , a wiec tak .. włączam bota klikam to Fensten zum injizieren .. i wyskakuje te 2 potwierdzenia co sie robi na "ok" a pozniej wyskakuje mi

Exception: main.cpp|72||InityModule

Fehler bei initiatieren der Python-Funkionen , der bot muss becedet warden!

Proszę o pomoc daje +

Client może być zbyt dobrze zabezpieczony.

Polecam spróbować tego:

http://www.mpcforum.pl/topic/1045434-switchbotbonusswitcher-by-unpublished-dziala-na-najnowszej-bince-po-polsku/
Opublikowano

ma .mix ale spróbuje jeszcze w takim bądz razie innych i sie zobaczy dam edit :)

Edit: no niestety nie działa próbowałem rozszerzeń .mix, .dll, .asi , może ja coś złe zrobiłem ( wątpię ) bo jeszcze kolegę poprosiłem żeby zrobił dla pewności i próbowałem z tym co ona robił i też nic nie dawało , jeśli możesz to wzuć te/n który sądzisz za słuszny i spróbuje

HAHAH dobra chłopaki dzięki wielkie za pomoc ale jestem ślepy, ten server ma WBUDOWANEGO BS'A bez jaj ... xD ale dzieki all za checi all dostaja plusa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...