Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Intel Extreme Masters Katowice

Eraken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyobrażam sobie tą bandę gimbusów stojących przed Gimberem, Rojem czy innym chujem o_O. To mój 1 wypad na IEM ale znalazłem coś takiego

http://www.cybersport.pl/artykul,22749,zarejestruj-swoj-udzial-na-iem-i-odbierz-skin.html

Nie wprowadzaj ludzi w błąd... to są z zeszłego roku kiedy rozdawali Full Metal Rammusa.

Opublikowano

Informacja co do ogłoszenia darmowego skina do Rammusa, była już w grudniu, czyli 4 miesiące przez IEM - aktualnie mamy luty, pozostał miesiąc czasu. Sądzę, że teraz nic nie będzie, albo będzie dla osób VIP'owskich.

8372383248.png
Opublikowano

Ponoć w tym roku ma być więcej miejsc siedzących, ciekawe jak to będzie wyglądać.

Btw. warto przyjść bo atmosfera(w tamtym roku) była na prawdę niesamowita! W tym ma być finał więc powinno być jeszcze lepiej :D

snikersproject1.png
Opublikowano

W który dzień najlepiej przyjechać ? mam od Katowic 300km i na wszystkie 3 dni nie przyjadę który polecacie ? Czy we wszystkie będzie to samo ?

Jeszcze nie wiadomo, jak to będzie ustalane. Najlepiej jest zaczekać na więcej informacji (kiedy co będzie) i przyjechać w najbardziej pasujący dzień. Bodajże w ostatni dzień są finały, tyle że więcej osób.

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...