Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Roccat vs Sk Gaming

juli112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie macie wrażenia po tym meczu? Ja osobiście jestem zawiedziony grą polaków :<<

Mieli dużą szansę , lecz los zrobił swoje......

Opublikowano

Omg napisalem temat 1 min po tobie niecala :x

Nvm..

Ok.

Stracili za dużo dragonów, co jednak po tych 4/5 dragonach dało znać, również za dużo wież stracili.

Hello there.

Opublikowano

To samo co mym

Na początku 2 Week 4/1 x2

Pozniej same lose

To samo dzieje sie z roccat juz ^^

x

Opublikowano

Może potrzebują kiklu dni przerwy?

Ale ROC zjebał z tym, że za mało draków i turretów, dragony wszystkie to jednak przesada, baron pięknie zestealowany.

Słuchajcie, ROC nadal jest jednym z faworytów, damy radę! ;)

Hello there.

Opublikowano

Stracili 4 czy tam 5 drake'ów... Jest to dość sporo.

Ładny Baron steal, świetnie zainicjowany ostatni teamfight, nie wiem, czemu przegrany, ale zaczęli go bezbłędnie.

Taki mecz się trafił. To nie to samo co MYM.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

wiedzialem ze będzie jak z mymem kilka winów/sezonowcy/lose lose lose lose pewnie bedzie :P

tak btw to bardziej jestem za mymem :P

Opublikowano

Nie ma co sie martwic dopiero 2 lose

@down. wiem, zapomniałem o cw :P

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

Oddawali dragony i wieże za darmo za każdą straconą wieże powinni odpowiadać jakimś killem albo wieżyczką SK po prostu szło przez całą mapę i robili co chcieli bardzo ciężko mecz i sporo nie trafionych hoków mam nadzieję że w następnym meczu pokażą na co ich stać

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

Wygraj z Gambit przegraj z SK

Wygrali tylko dlatego , że Diamond pick shena do jungli nic wiecej ^^

x

Opublikowano

Jebani sezonowcy się odzywają " choroba mymu " . Jak wygrywamy to mym ssie, a jak przegrywamy to porownujecie do nich roccat. Chuj wam w dupy sezonowcy.... Przegralismy z kilku powodow : candypanda vayne , elise, trundle top , over na gragasie i brak kontroli mapy. Ale ja wierze w roccat , ze naprawia bledy i wygraja kolejne mecze ;)

Opublikowano

niestety to samo co wyżej do tego wydaje mi się ze celevar preferuje starszych ADC. czekam az jakiś team wyciągnie dravena bo on niszczy te gowniane luciany i jinx.druga sprawa jak ogladam te LCS to drużyny które pickuja gragasa zazwyczaj przegrają mecz nie oszukujmy się jak nie zburstuje ADC/APC to jest useless, po drugie trundle jest silny no ale vayne robi swoje w swoich meczach xaxus pokazywal klasę a teraz caly czas odstaje farma. bardzo mi się podoba wczoraj overpow zajebisxie farmil na tym gragasie. wydaje mi się ze eliska wygrala gre, dostala lekki snowball i wpadając na stopa robila tyle xaxusowi ze nie mial nic do powiedzenia, Nie rozumiem tez tego ze jak wiadomo ze roc nie chcieli Anki, czemu jej nie zbanowali jak wiadomo ze to ona ustawia większość TF.

mam nadzieje ze za tydzień zrewanżują fnatic

Opublikowano

Jebani sezonowcy się odzywają " choroba mymu " . Jak wygrywamy to mym ssie, a jak przegrywamy to porownujecie do nich roccat. Chuj wam w dupy sezonowcy.... Przegralismy z kilku powodow : candypanda vayne , elise, trundle top , over na gragasie i brak kontroli mapy. Ale ja wierze w roccat , ze naprawia bledy i wygraja kolejne mecze ;)

Jakbym był ich "fanem" to mógłbyś tak pisać :*

To ze ktoś ich porównuje to co ? Nie można ? Na razie to tak wygląda :)

x

Opublikowano

Nazwać mnie sezonowcem to jak odstrzelić sobie jądro. Wierzysz, w MYM też wszyscy wierzyli... mieli 5-0 narobili hype'u i chuj, teraz nawet w lcsach nie jest. Roc to samo, 5-1 i dostają wpierdol od drużyny na dole tabeli.

Opublikowano

Na prawdę chcecie wiedzieć o co chodzi? Ok, powiem wam jako doświadczony gracz.

Cała siła Roccatu w pierwszym tygodniu LCS polegała na graniu pickami, którymi nikt nie grał. Do tego mocne teamfighty, compy pod kontrole dragonów etc.

Teraz Team Roccat zaczął grać tym, czym wszyscy grają, a jak wiadomo bogami mechanicznymi to oni nie są, powiedzmy sobie to wprost.

Grając tym czym wszyscy, Roccat skończy prawdopodobnie tak jak MYM niestety.

Opublikowano

Na prawdę chcecie wiedzieć o co chodzi? Ok, powiem wam jako doświadczony gracz.

Cała siła Roccatu w pierwszym tygodniu LCS polegała na graniu pickami, którymi nikt nie grał. Do tego mocne teamfighty, compy pod kontrole dragonów etc.

Teraz Team Roccat zaczął grać tym, czym wszyscy grają, a jak wiadomo bogami mechanicznymi to oni nie są, powiedzmy sobie to wprost.

Grając tym czym wszyscy, Roccat skończy prawdopodobnie tak jak MYM niestety.

Osobiście nie wierzę, że skończą jak MYM, wydają się zgraną i silną drużyną. Będę im kibicował do końca.

Opublikowano

" A ja tam byłem, miód i wino piłem. " Adam Mickiewicz.

To się kurwa robi żałosne, jesteście wszyscy jak te gówna z MYM'u. Porównajcie sobie start Roccatów na LCS'y, a start MYM'u ... gdziekolwiek. Roccat rozniosło kwalifikacje, dostali się, wygrywali, mają obecnie 5-3, Gambit ich goni ale nie przegoni ich do końca trwania LCS'ów. Są one jeszcze kilka tygodni, mają oni spore szanse roznieść słabsze teamy i pokonać również mocniejsze. Poczekajmy do 7 lutego, jaką taktykę opracowali Roccat'ci na Fnatic.

Prawdziwy fan pozdrawia serdecznie uciemiężonych sezonowców.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

" A ja tam byłem, miód i wino piłem. " Adam Mickiewicz.

To się kurwa robi żałosne, jesteście wszyscy jak te gówna z MYM'u. Porównajcie sobie start Roccatów na LCS'y, a start MYM'u ... gdziekolwiek. Roccat rozniosło kwalifikacje, dostali się, wygrywali, mają obecnie 5-3, Gambit ich goni ale nie przegoni ich do końca trwania LCS'ów. Są one jeszcze kilka tygodni, mają oni spore szanse roznieść słabsze teamy i pokonać również mocniejsze. Poczekajmy do 7 lutego, jaką taktykę opracowali Roccat'ci na Fnatic.

Prawdziwy fan pozdrawia serdecznie uciemiężonych sezonowców.

? MYM miał gorszy start ? xD Dojebali 5-0 po pierwszym tygodniu, a byli w lcsach bo też roznieśli kwalifikacje ;o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...