Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z instalacja x_x

matix212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż kiedyś grałem w nt ale skończyłem moją zacną przygodę i wszystko posprzedawałem :)

Jednak niedawno miałem chęć zagrania w NT a jako iż zostało mi konto bodajże z 91lvl to chciałbym wbić na to konto stworzyć nową postać i grać znów od początku. Ale niestety nie mogę ponieważ wczoraj i dzisiaj pobrałem zwykła instalke (.exe) włączam i dupa pasek się ładuje (taki w folderze win7) że otwiera plik ale dupa 30min nie otworzyło, wchodzę w mój komputer i dupa niema dysków ani nic :) i tak ciągle i musiałem resetować komputer. Więc pomyślałem że zwykła instalka odpada, na nostale.pl jest także GameForgeLive i pamiętam że kiedyś też z niego NT instalowałem więc zacząłem pobierać potem instalować i co się okazało ? sami spójrzcie :

trololojp_epqqqqw.jpg

Tak, naprawdę ciekawie :)

Czy ktoś miał takie coś i wie o chodzi ^^ ?

(like za odpowiedzi i max like za rozwiązanie xD)

1359121200-U261555.png

Opublikowano

probowalem x_x i tak jak napisalem zacielo sie ze sie nie wlaczalo, folder sie zwiesil bo chcial ciagle odczytac plik ale nie pykalo i przez to ze chcial odczytac to nie czytalo mi nic w folderach ani nawet dyskow nie widzialem

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Miałem kiedyś podobny problem, lecz ściągnięcie z mirrora rozwiązało problem. Wszystko inne możesz normalnie bez problemów pobierać?

Opublikowano

Przeskanuj komputer. Czasami występują jakieś problemy z instalacją, jedyne co można to poczekać.

Opublikowano

przeskanowałem i nie wykryło nic ale tez ten antywir darmowy jest chujowy ponieważ ściągnąłem hacka do call of duty który ma wirusy i nie wykryło nic więc brawa dla niego :)

@edit

instalka do lola (.exe) działa normalnie

tylko nt nie dziala ..

zmienilem rozszerzenie nt na .rar i mozna bylo robic co sie chce (tylko nie instalowac bo to nie .rar xD) zmienilem znow na .exe i co ? i dupa Pobrane(brak odpowiedzi) pomyslalem ze moze przez isohunt zainstaluje to moze cos zadziala i zmienilem na .iso i co sie stalo ? a no Pobrane(brak odpowiedzi) jak zeby inaczej :3 i sory ze bez polskich znakow ale pisze ta edycje 4raz x_x

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Jeśli Ci wiesza cały folder (bo nie rozumiem czy "Pobrane" to nazwa Twojej instalki czy też folderu), to wrzuć instalkę na pulpit i odpal.

Miałem tak z inną grą ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

klikam żeby przenieść plik to albo mogę przenosić tak z 2sek albo się ścina od razu folder.

(tak Pobrane to folder)

Ale nawet jakby szybko to przenieść to niema mowy bo dochodzi do końca folderu , już myszka jest na pulpicie ale ten obrazek że przenoszę to tkwi w folderze (zaciętym już. (pobieram z chrome jeśli to ma znaczenie))

1359121200-U261555.png

Opublikowano

PROBLEM ROZWIĄZANY ! :D

a żeby nie zakładać nowego tematu to sprzedać resy które posiadam na avalonie i sprzedać konto i zacząć grać na enigmie ? jak myślicie ?

1359121200-U261555.png

Opublikowano

No można, czemu by nie, jeśli masz chęć poznania nowych ludzi i odbudowania swojego konta na serwerze 2 - to jak najbardziej (sam gram)

Opublikowano

na enigmie widze nizsze ceny , a ja nie lubie zabardzo jak jest tloczno, 0 gry na glacy na 90- bo jest z 1000 90+ leveli na avalonie xD a jak wyglada sprawa na enigmie ?

i kim grac ? :) lucznik ?

i czy dobry start zapewnie lucznikowi jak mu na start kupie resy na 70 s5 all , fibi ziabek , wk +13 ? :)

czy może

resy na 70 s5 all , fibi ziabek , wk +12 i cs +12 ?

1359121200-U261555.png

Opublikowano

eq to bym na wyższy lvl kupował czyli na 75+ bo na niskie się nie opłaca więc po co mam inwestować teraz w eq :P na eq się dozbiera ^^ co myslicie ? xD

ja myślę że kupie dopiero lekki i podstawe , bo inne bronie to się chyba nie będzie opłacać (będę nołlajfil lod z ancukami xD)

i nigdy nie używałem jedzenia które podwyższa lvl peta o 1 . Jak to działa ? xD

że jeśli pet ma 1 lvl a ja np 50 to mogę mu podwyższyć do 45 max bo 5lvl niżej musi mieć

czy jak ja mam 50 a on ma 1 to nie mogę mu zwiększać bo max 5lvl niżej i mógłbym jakby miał 45 i bym mógł mu wyrównać do mojego ? czy jak xD?

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Tak, graj Archerem. :)

Według mnie bardziej opłacalnej w expie i PvP postaci nie ma. :)

Śmiejecie się ze mnie bo jestem inny,

Ja śmieję się z was bo jesteście tacy sami.

tQjoKpZ.jpg

Opublikowano

Osłonki nie są jakieś drogie. Co do eq, najdroższe jest na łucznika, a najtańsze dla maga, ale to też zależy jak kto szuka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...