Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd podczas łączenia się z serwerem...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kaspersky'ego nawet odinstalowałem, zapora systemowa off.Ale gdybym nie mógł się połączyć z serwerem to by nawet nie wywalił że złe passy

Opublikowano

Dobra to może zrobimy tak, że ja wyślę komuś z was moje pliczki/ klienta i sprawdzicie czy u was działa, za taką pomoc dam limit like'ów na tydzień

Opublikowano

Dobra to może zrobimy tak, że ja wyślę komuś z was moje pliczki/ klienta i sprawdzicie czy u was działa, za taką pomoc dam limit like'ów na tydzień

Jakie to pliki?

Opublikowano

mcncc.pl ,ale lepiej zebym komus wyslal tego rara(wazy 700mb) bo chce sprawdzic czy to wina maszyny,albo wysle komus klienta bo nie wiem po ktorej stronie lezy wina.Chce to komus wyslac po prostu zeby sprawdzil czy u niego to dziala bo nie wiem czego to wina.Chetnych prosze o pisanie w tym temacie

Opublikowano

Autor tematu cholera używaj spoilera jak dajesz taki długie wyrażenia !

Co do tematu masz skopanego clienta albo w portach gdzieś się wyłożyłeś, może lepiej postaw i sprawdź na hamaku z plikami terenzo :)

Opublikowano

Tylko nie wiem jak client może być skopany jak czysty z 2010 r.No ok ściągnę jakiegoś przerobionego z mpc i dam znać jak coś uda mi się wywnioskować :D

@Edit

E69 Tak mam router

Niestety dzisiaj nie mialem czasu zajac sie serwerem,jutro napisze co po zmianie klienta

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dobra jest lvl UP, pong się zgadza, ALE ZAMIAST BŁĘDU WYWALA ZOSTANIESZ POŁĄCZONY Z SERWEREM... :D

Zrobiłem na kliencie dragonmt2, i teraz jakby się pong nie zgadzał(zostaniesz połączony...) ale się zgadza(sprawdzałem)

Opublikowano

Zostaniesz połączony z serwerem... cały czas nawet jak mam wpisany zły login i hasło, wziąłem sb ip z normalną końc. i z tą 100 i bez różnicy.

Czy gdyby pong był zły to nawet po wpisaniu bad passów wywalałby zostaniesz poł. z serw. ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...