Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Polskiej gildii

Koszykarka1127

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 35 lvl, nick NataliaBlack12, dobre eq, no i jestem codziennie po kilka godzin w grze.
TS'a na razie nie mam, ale na pewno będę go mieć, mikro szwankuje.

Opublikowano

Niewiem co ty robisz w grze, jak siedzisz po kilka godzin w grze i dopieo masz 35 lvl. Ja nabiłem 30 lvl robiąc misje po misji, bez grindu w godzinę.

@Topic. Słyszałem o Polskiej gildii "Pasja", tylko niewiem kto jest przywódca, więc...

Opublikowano

Napisz na glownym, ze dojdziesz do Valhalla ;>

Tam jest TOP ktorzy mieli gildie Pasja, tylko pasja sie rozwalila.

P.S

45 lvl wbilem w okolo 6-8H :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

No nieźle :D Ja expiłam i robiłam misje może z 4h, resztę czasu obczajałam, chodziłam i sprawdzałam sklepy.

O godzinie 12 zaczyna sie DPS zrobisz 1 czasami 2 rundy, o 12:15 masz dream land, gdzie szukasz npc ktory Cie przeniesie na kolejny poziom. Jest ich 15. Exp za frajer. DPS i dream land jest co 2h. Dream land mozesz zrobic raz dziennie

Jesli bedzie ktos tak mily to wezmie Ciebie na rajd bossow ktory zaczyna sie o 12 pozniej nie pamietam o ktorej. Jak ktos Cie tam wezmie to masz 150k expa za frajer + jakis itemek, moze fioletowy. 2 boss masz 120k expa chyba, i jak Cie wezma na 3 bossa 60 lvl to dostaniesz z niego z 60-80k expa. To ile dostaniesz expa jest zalezne od ilosci osob w gurpie / rajdzie

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Możecie mi coś przy okazji opowiedzieć o grze ? :)

Zagrałbym , ale kompletnie nie wiem w jakim to jest języku i na czym to wszystko polega. :)

Nawiązuje to w jakimś stopniu do Metin2 ?

Śmiejecie się ze mnie bo jestem inny,

Ja śmieję się z was bo jesteście tacy sami.

tQjoKpZ.jpg

Opublikowano

Możecie mi coś przy okazji opowiedzieć o grze ? :)

Zagrałbym , ale kompletnie nie wiem w jakim to jest języku i na czym to wszystko polega. :)

Nawiązuje to w jakimś stopniu do Metin2 ?

Nie, to nie jest "metin 3" chodź niektórzy go tak nazywają, błędnie, nawet maszyna inna. Jednak ci co robili grę, pomagali także w tworzeniu Metin 2.

Na początku był tylko język Chiński, a teraz już Angielski. Do maksymalnie września mają wprowadzić Polską wersję językową. Jednak polecenia (po Angielsku) są tak łatwe, że wiedza z pierwszych klas podstawówki wystarczy, kamień by zrozumiał.

Maksymalny poziom to aktualnie 120.

Resztę doczytaj tutaj :

http://www.mpcforum.pl/topic/1131112-mini-faq-pytania-najczesciej-zadawane-przez-graczy/

Opublikowano

Nie, to nie jest "metin 3" chodź niektórzy go tak nazywają, błędnie, nawet maszyna inna. Jednak ci co robili grę, pomagali także w tworzeniu Metin 2.

Na początku był tylko język Chiński, a teraz już Angielski. Do maksymalnie września mają wprowadzić Polską wersję językową. Jednak polecenia (po Angielsku) są tak łatwe, że wiedza z pierwszych klas podstawówki wystarczy, kamień by zrozumiał.

Maksymalny poziom to aktualnie 120.

Resztę doczytaj tutaj :

http://www.mpc;forum.pl/topic/1131112-mini-faq-pytania-najczesciej-zadawane-przez-graczy/

Dzięki bardzo. :)

Bo właśnie intrygował mnie ten język Chiński, ale juz pobieram i zobaczyy co z tego wyjdzie :)

Ile trwa pobranie , aktualizacja gry do wersji startowej ?

tQjoKpZ.jpg

Opublikowano

Bardzo, bardzo krótko. Aktualizacja kilka sekund, a pobieranie mi zajęło pół minuty lub minutę. A, i jest wersja beta. Wejdź w rise of metin, i darmowy klucz. Później w poradnik jak go aktywować (to jest jako pierwsze na forum rise of metin, oczywiście na mpcforum) Po wersji beta konta z bety nie bd usuwane, więc radze robić teraz i pozbierać itemki za darmo lub pół darmo.

Opublikowano

Bardzo, bardzo krótko. Aktualizacja kilka sekund, a pobieranie mi zajęło pół minuty lub minutę. A, i jest wersja beta. Wejdź w rise of metin, i darmowy klucz. Później w poradnik jak go aktywować (to jest jako pierwsze na forum rise of metin, oczywiście na mpcforum) Po wersji beta konta z bety nie bd usuwane, więc radze robić teraz i pozbierać itemki za darmo lub pół darmo.

Dzięki wielkie za rady, ale mam pewien problem...

http://www.mpcforum.pl/topic/1140161-problem-z-odpaleniem-instalki/

tQjoKpZ.jpg

Opublikowano

Zapraszam Cię do mojego grona graczy, tworzymy gildię - małymi kroczkami do wszystkiego dojdziemy.

Temacik:

http://www.mpcforum.pl/topic/1140448-tworzaca-sie-gildia-poszukuje-graczy/

Nawiązując do gry nie masz racji koszykarko, jest to Metin 3. Jakby nie było twórcy z 2 przyczynili się do powstania tejże gry, a można zobaczyć to choćby po bardzo podobnych aspektach typu rasa "Sura", kamienie spadające z nieba (metiny), pety rodem z prywatnych serwerów itd. Szata graficzna oraz cały silnik gry był robiony od podstaw jednakże pomysł na rozgrywkę został wzięty w małym stopniu z 2.

Opublikowano

Zapraszam Cię do mojego grona graczy, tworzymy gildię - małymi kroczkami do wszystkiego dojdziemy.

Temacik:

http://www.mpcforum.pl/topic/1140448-tworzaca-sie-gildia-poszukuje-graczy/

Nawiązując do gry nie masz racji koszykarko, jest to Metin 3. Jakby nie było twórcy z 2 przyczynili się do powstania tejże gry, a można zobaczyć to choćby po bardzo podobnych aspektach typu rasa "Sura", kamienie spadające z nieba (metiny), pety rodem z prywatnych serwerów itd. Szata graficzna oraz cały silnik gry był robiony od podstaw jednakże pomysł na rozgrywkę został wzięty w małym stopniu z 2.

Mam rację. Tak, został wzięty w małym stopniu z dwójki. Sami twórcy powiedzieli, że to NIE jest metin 3. tylko jego kontynuacja

W przeróbce mario kamienie też spadały z nieba. Może mario to też metin3?

NIE, tak samo jak Rise of Metin. Zgadza się, gra ma być kontynuacją metin 2, jednak nie zupełnie, to ma być odrębna gra, a nie metin 3.

Q: Czy gra będzie pay2win tak, jak metin2?

A: Rise of Metin nigdy nie stanie się grą P2W, DotA jest grą free-to-play bez item-shopu a i tak nadal dobrze funkcjonuje dzięki społeczności. Bardzo prawdopodobne jest, że każdy z graczy otrzyma co tydzień wirtualną - gotówkę oraz rzeczy z item-shopu. Ma to na celu poprawić przyjemność gry użytkownikom, którzy nie wydają pieniędzy na grę.

Q: Czy w grze będą występowały kamienie Metin?

A: Tak, jednakże kamienie te będą zupełnie inną formą 'zdobyczy' niż te w metin2, planujemy, aby kamienie Metin wymagały do swojego zniszczenia całej drużyny, więcej szczegółów podamy wkrótce.

Koniec cytatu. Tak, to ma być KONTYNUACJA Metin2, jednak Rise of Metin nie będzie od jej schematu uzależniony. To kontynuacja przygód z Metin2, podobieństwo tej gry, ale nie metin 3. Nie może być to Metinem 3 gdyż ma inną maszynę, grafikę, twórców i wiele różnic w systemie.

Powiedziałabym dosadniej, ale wtedy nie jestem miłą osobą.

Właściwie nigdy nią nie jestem.

Co do tego czy to Metin 3 każdy ma inne zdanie, ale ja uważam, że to gra robiona na podobieństwo Metina 2, która ma wiele różnic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...