Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworząca się gildia poszukuje graczy

Patrix0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwus, więc tworzę ze znajomymi w ROM gildię, ale właściwie szukamy do niej dużej ekipy póki co mamy jeszcze małe levele, ale gramy regularnie i podbijamy poziom. W ekipie póki co jest sześć osób - myślę, że nie ma co się rozpisywać, łapcie wzór:

Nazwa w grze:

Poziom:

Mikrofon:

Opublikowano

Chciałem zagrać, ale niestety wysiadam... Nie mogę tego pobrać ;/

Śmiejecie się ze mnie bo jestem inny,

Ja śmieję się z was bo jesteście tacy sami.

tQjoKpZ.jpg

Opublikowano

Chciałem zagrać, ale niestety wysiadam... Nie mogę tego pobrać ;/

Jaki masz problem? Może będę w stanie pomóc. ;)

Opublikowano

Pobieram grę, i albo nie pobiera się do końca przeglądarka ścina się przy 1s do końca pobierania.

Albo jak pobiorę z mega to się pobierze, ale jak chcę włączyc instalkę to się zwiesza komputer i resetuję...

tQjoKpZ.jpg

Opublikowano

Pobieram grę, i albo nie pobiera się do końca przeglądarka ścina się przy 1s do końca pobierania.

Albo jak pobiorę z mega to się pobierze, ale jak chcę włączyc instalkę to się zwiesza komputer i resetuję...

Dziwny dość problem, polecam przeczyścić komputer CCleaner, który częstu działa cuda. Ewentualnie pobierz z innej przeglądarki instalkę, może to pomoże? A gre spróbuj uruchomić w trybie zgodności - opcja jest też abyś wyłączył zapory systemowe, które mogą to blokować.

Opublikowano

Dziwny dość problem, polecam przeczyścić komputer CCleaner, który częstu działa cuda. Ewentualnie pobierz z innej przeglądarki instalkę, może to pomoże? A gre spróbuj uruchomić w trybie zgodności - opcja jest też abyś wyłączył zapory systemowe, które mogą to blokować.

Ccleaner użyty, pobierałem już z 3 różnych przeglądarek, po kliknięciu prawym na pobraną instalkę tez się zwiesza..

Zapory wyłączone, brak antywira...

Po prostu brak sily już xD. :D

tQjoKpZ.jpg

Opublikowano

Ccleaner użyty, pobierałem już z 3 różnych przeglądarek, po kliknięciu prawym na pobraną instalkę tez się zwiesza..

Zapory wyłączone, brak antywira...

Po prostu brak sily już xD. :D

Spróbuj wyczyścić cały komputer, a może masz za niskie parametry?

Opublikowano

Spróbuj wyczyścić cały komputer, a może masz za niskie parametry?

AION działa, TERA śmiga to raczej nie to...

Był przeczyszczony...

tQjoKpZ.jpg

Opublikowano

AION działa, TERA śmiga to raczej nie to...

Był przeczyszczony...

Sterowniki do karty graficznej? Directx, netframe work? Wszystko aktualne?

Opublikowano

Sterowniki do karty graficznej? Directx, netframe work? Wszystko aktualne?

Właśnie, że tak. :)

Nawet formata zrobiłem w nocy z wczoraj na dzisiaj. :)

Wgrałem wszystkie sterowniki od nowa, przeglądarka żadna tego nie pobiera, nawet Safari od Apple...

Mam Windows 8 64bit, ale z żadną grą nie mam problemów, wszystke sterowniki aktualne.

tQjoKpZ.jpg

Opublikowano

Wgrałem wszystkie sterowniki od nowa, przeglądarka żadna tego nie pobiera, nawet Safari od Apple...

Mam Windows 8 64bit, ale z żadną grą nie mam problemów, wszystke sterowniki aktualne.

Szczerze powiedziawszy również nie mam pomysłu.. Możliwe, że ktoś będzie chętny Ci jeszcze pomóc, a ja osobiście jeszcze sam się zastanowię.

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy również nie mam pomysłu.. Możliwe, że ktoś będzie chętny Ci jeszcze pomóc, a ja osobiście jeszcze sam się zastanowię.

Ok. :)

Pobrałbym z torrenta i pewnie bez problemu, ale jestem w Niemczech a tutaj pobieranie z torrentów jest karane grzywną od 400 do 1200euro. ;/

tQjoKpZ.jpg

Opublikowano

Pobierz u kogoś innego kolegi albo coś i wrzuć na pendrive i do siebie.

... pobierz z torrent, przecież pobierasz to legalnie bo na stronie jest link do tego

Nazwa w grze: Gajos

Mikrofon: Mam

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Jest problem, bo jestem w Niemczech i nie mam od kogo tego pobrać...

+ Próbowałem na drugim komputerze i jest to samo.

Także Windows 8 64bit... ;/

Może wina systemu ?

tQjoKpZ.jpg

Opublikowano

Jest problem, bo jestem w Niemczech i nie mam od kogo tego pobrać...

+ Próbowałem na drugim komputerze i jest to samo.

Także Windows 8 64bit... ;/

Może wina systemu ?

Nie systemu napewno mam taki sam. A jak włączasz instalke to ci zwiesza nie ? To może poczkaj te 10 minut albo coś

Opublikowano

Nie systemu napewno mam taki sam. A jak włączasz instalke to ci zwiesza nie ? To może poczkaj te 10 minut albo coś

Się zwiesi a po 3-4 minutach komputer się resetuję...

tQjoKpZ.jpg

Opublikowano

... pobierz z torrent, przecież pobierasz to legalnie bo na stronie jest link do tego

Akceptuję, ale fajnie by było jeśli stworzyłbyś skype - mamy tam swoją konferencję do pisania i ewentualnie umawiamy się na jakieś gry gildijne. Przy okazji jaki masz level? Muszę to dodać do wzoru. ;)

Opublikowano

Kurwa...

Z torrenta też nic , bo się BitComet zacina pod koniec pobierania...

Jeżeli mógłbym prosić, to może dałbyś radę upnąć mi tą instalkę na jakiś hosting ? Byłbym naprawdę bardzo wdzięczny.

tQjoKpZ.jpg

Opublikowano

Akceptuję, ale fajnie by było jeśli stworzyłbyś skype - mamy tam swoją konferencję do pisania i ewentualnie umawiamy się na jakieś gry gildijne. Przy okazji jaki masz level? Muszę to dodać do wzoru. ;)

Wróć nick mam GajossPL

LVL 51

Kurwa...

Z torrenta też nic , bo się BitComet zacina pod koniec pobierania...

Jeżeli mógłbym prosić, to może dałbyś radę upnąć mi tą instalkę na jakiś hosting ? Byłbym naprawdę bardzo wdzięczny.

a utorrent ? To może ty masz coś z kompem ?? Albo z netem, nie masz znajomego zadnego który by ci to pobrał ?

Opublikowano

a utorrent ? To może ty masz coś z kompem ?? Albo z netem, nie masz znajomego zadnego który by ci to pobrał ?

Próbowałem u jednego kolegi, którego mam tutaj w Niemczech , ale on ma blokady na neta i wgl. nie może pobierać z tych hostingów które są podane na stronie... ;/

utorrent to samo, próbowałem na rożnych przegląarkach i ciągle to samo...

Inne gry / pliki pobiera bez problemowo, tylko z tym mam taki dziwny problem.

tQjoKpZ.jpg

Opublikowano

Ludzie to nie jest temat od problemu Twojego -.- wpieprzasz sie swoim problemem w czyjes tematy -.- masz zalozony swoj temat to pisz tam ...

Jaki macie max lvl w gildi ? Jesli stworzyles gildie to dalbys Nick swoj albo kogos, aby przyjal gracza.

Jesli mnie nie wyrzucili z Valhalla to dojde

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Ludzie to nie jest temat od problemu Twojego -.- wpieprzasz sie swoim problemem w czyjes tematy -.- masz zalozony swoj temat to pisz tam ...

Jaki macie max lvl w gildi ? Jesli stworzyles gildie to dalbys Nick swoj albo kogos, aby przyjal gracza.

Jesli mnie nie wyrzucili z Valhalla to dojde

Nasze levele to 40, ale spokojnie wciąż gramy i nie porzucamy gierki. Gildii jeszcze nie ma, ponieważ skupiamy się na tym, aby jakoś wytestować grę i wykreować nasze postacie.

Ktoś chętny założyć Nową gildię ?? PW JAK COŚ 

Offtopic.

witam:) jakis nick postaci?do kogo sie mozna odezwac w grze?

Patrixon, to mój nickname jednakże fajnie by było jeśli wypełniłbyś wzór, który podałem. ponieważ mamy konferencję pisemną na skype i używamy jej często do spotkania się o określonych godzinach w grze.

Opublikowano

Nazwa w grze:YaevinPL

Poziom:48

Mikrofon:Posiadam :D

@offttopic Ilu ludzi posiadacie chętnych do założenia gildi? Szukam jakiejś rozwijającej się gidlii, bo sama gra jest ciekawa :)

edit: Poziom się zmienił

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...