Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto wygra dzisiejszy mecz?

Bobek534

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przegrali przez kilka błędów. głupich swoją drogą. Mecz bardzo wyrównany był do wygrania. Nie ma co narzekać bo grali świetnie. chyba jedyna druzyna ktora moze pokonac fnatic.

dsa

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@3up mysle ze "doswiadczenie" lepiej brzmi niz "starz"

Moim zdaniem zagrali bardzo dobra gre i pokazali ze fnatic sa do pokonania, szkoda ze popelnili kilka bledow, ta smierc overpowa na topie albo jankosa przy baronie dala przewage fnatic :/

Opublikowano

Szkoda ze Celaver nie mogl pokozac co umie ten focus od Mundo byl poprostu nie do pokonania.

Overpow zostal zlapany na topie i wtedy Fnatic zrobilo barona i to ten moment wygral gre.

Pech ze przegrali bo gra wysmienicie.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Fnatic ich roznieśli dzięki Baronom i Dragonom, ale Roccat piękny mecz i ten Overpow na Pantheonie. W sumie, gdyby Gragas został na midzie, Orianka by nie przeżyła.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Przegrali ale po zawodnikach widzę że gra im się podobała, żartowałem. jebane cebulaki!!

Opublikowano

Jedna z lepszych gier jaką widziałem ale mam kilka zastrzeżeń : wizja w 20 min fnatic 4 czerwone trinkety , roccat 1 , kontrola dragonów , farma oraz chodzenie po liniach bez wizji co za tym idzie oddawanie free fragów dla enemy teamu - oto ich błędy popracują nad tym to wygrają :-) Liczę na to, będe wierzył do końca :-)

Opublikowano

ROC wygrało czy FNATIC? Nie ogladalem ;/ mozna gdzie powtórke zobaczyc?

Jeszcze nie ma, niedługo się pojawi na YT. Wygrał Fnatic

Edit: http://www.youtube.com/watch?v=P5gCVHB8R0g

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Jak dla mnie Jankos zjebał, picknięcie Gragasa na junglę nie było dobrym pomysłem. Co prawda damage w late był, ale kompletny papier za to (jedynie drobna tankowatość dzięki W), a FNC miało taka ze średnim dmg (lee) i o wiele większą mobilnością. Ulty Jankosa też nie wychodziły mu za dobrze. Myślę, że najbardziej dobiły ich te 3 banshee, bo gdyby nie to, dałoby się wtedy coś zainicjować, np ultem Gragasa (o ile by trafił) lub hookiem thresha. Mimo wszystko była to "dobra przegrana", nie poddali się tak łatwo, i inhiby FNC były odsłonięte.

Opublikowano

Gra byla do wygrania, ale przegralismy w wielkim stylu. Tylko ja zauwazylem, ze ktos z roccat opierdala kogos? Wydaje mi sie ze to jankoa celavera. Wracajac do tematu, Roccat za kilka miechow stanie sie najlepsza druzyna w eu :). Dopiero co zaczeli a juz zajebali gg i prawie wygrali z fnatic :). Szkoda ze nie wygralo, moze trolle i polaczki by sie ogarneli :).

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

To że Polacy dostali się na LCS'y i wygrali parę meczy to już wszyscy myślą że to wygrają <haha>. Fnatic sercem i rozumem. Najlepsza drużyna w europie i liczę na nich niech rozgromią wszystkich (jebać GMB).

csyt2-signa.png

Opublikowano

@up <hahahhahah> Nikt nie uważa że to wygramy ale miło że chociaż w LoL'u polacy są bardziej zorganizowani i potrafią coś ugrać razem.

Co do meczu To pokłon dla xaxusa i Pantheona za piękny focus Orianny ;) Jedna z najlepszych akcji jakie widziałem na LCS ;d Dla tych co nie oglądali chodzi mi o Puchar trundle i ulti pantheona to było epickie;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...